Sista februari

Det blev sent igår, Tobbe o Annica åkte hem vid halv 1 i natt. Fast lillen somnade vid halv 10 igår kväll och sov till 4, fick lite mat och sov till 7 sen. Ganska bra :)

Här kommer lite bilder från morgonen :)













En sån glad kille vaknar vi upp till varje morron, helt underbart! Men det är inte så mysigt när han vaknar före oss och ligger o slåss, bits, sparkas osv :) Haha

Frukostdags, sen kanske en sväng på kupolen där alla i hela världen är idag. :/

/Carro

27/2-09

Idag har Vincents kompisar varit här. Först kom Tilly och lite senare kom Lukas :)
Och efter dom gått hem så gick jag o lillen en liten promenad medan det va sol ute :)
Och nu ska vi ge lillen mat och sen åka till Borlänge och handla lite. I kväll kommer Tobbe o Annica på lite mat :)

Just ja, här kommer lite bilder :)


Vincent och Jonnas dotter Tilly äter majskrokar :)


Alla katter samsades vid matplatsen.. en liten stund iaf.


Wilma in action!


Kortet taget igår :)


Vincent med sitt långa, tjocka hår.. haha, eller inte :)

/Carro

25/2-09

Idag har jag o lillen varit ute på promenad med Emelie och Arvid och lilla vovven. Vi gick runt sågen och sen när vi va tillbaka så drack vi lite kaffe hos mig och pojkarna lekte lite på golvet.
Få se vilken dag jag o lillen ska dit o hälsa på :) Men fler promenader blir det iaf :)

Lillen är ledsen, kanske skriver mer sen.




/Carro

24/2-09

Har nyss kommit in från en promenad i solskenet. Svårt att veta vad man ska ha på sig för kläder såna här dagar, det va för varmt med raggsockor iaf :P Sen när vi va tillbaka hemma så satt jag i solen en stund medan lillen sov (typ 5 minuter) alltid något :P haha.


Vincent sitter i kusin Amandas knä. Kortet taget i söndags.


Lill-polisen :)

Och några kort som är knäppta idag :)





Busar lite på golvet :)


Jag har funderat på en sak, det är status (typ) att äta ekologiskt och sånt i byn. Och eftersom jag älskar djur så kanske man ska ha lite höns som springer omkring och ha nån kossa i trädgårn som man kan få mjölk av varje dag. Det är ekologiskt! Jag tror inte allt i affären är ekologiskt bara för att de står de, och åka runt till olika gårdar som säljer ekologiskt, det är ju bra.. om man slipper åka flera mil med bil, det är inte bra för miljön blablabla..
Fast allt i den här byn verkar vara en tävling om allt.. undrar hur de blir till sommaren :P suck..

Nu ska jag ge lillen mat, burkmat som är köpt i affären! Och det är ekologisk (ja, de står så iaf).

Suck..

Och Cissi, snart är du färdig advokat, då får du tjäna fler miljoner så Vincent får dyra saker från tant Cissi! Haha :)
Du är en rikigt vän, likaså Kattis, Karin, Gabbi och Yvette. Bara så ni vet! <3

/Carro


23/2-09

Idag va jag o lillen iväg till Mockfjärd på öppna förskolan igen. Det va mysigt och lillen diggar gitarren :) han börja gnälla när hon slutade och när hon spelade igen så blev han glad. En blivande medlem i CCK? :) haha
Jag åkte med Jonna o Tilly dit :)

Sen när vi kom hem så gav jag lillen mat och sen åkte vi vidare till Borlänge. Där blev det inhandlat en ny pyjamas till lillen, samt att jag köpte en body, en pyjamas (lika som Vincents), 2 par strumpor till Vincents kusin som inte kommit än och en tröja till Morgan. Få se vilken dag vi åker hemöver, man vet aldrig :)

/Carro

22/2-09

Igår va de melodifestivalen, det var väl sådär men EMD och BWO var klart bäst iaf :)
Vincent har varit jätteduktig i natt, han somnade strax efter 9 igår kväll och vaknade 4 och fick en skvätt mat och sen sov han till 8 :) Jag vaknade halv 8 och vände tillbaka han på rygg, han hade hamnat på mage med armarna konstigt :P och han började få lite panik då.
Snart kommer mamma o pappa!


Vincent sitter i pappas knä o myser :) Kortet taget igår.


Och med fingret i mun :)

/Carro

21/2-09

Har nyss kommit in från en kortpromenad. Va till skridskoplan och Martin o hans barn åkte skridskor, jag o lillen tittade på en stund sen gick vi hem för han hade tröttnat + att det snöade så mycket. Men snart kommer våren och sommaren, så man kan åka hemåt när man vill och träffa familj och sina riktiga vänner.
Det verkar finnas falska människor överallt.. men det är väl så. Jag kan vara lika falsk tillbaka.

Just ja, vi har städat hela huset också :)

Och i morse hittade vi inte Nasse, han brukar vara inne, annars så sitter han på altanen. Men jag va ner till källaren i morse för jag skulle lägga undan lite kläder som lillen har växt ur och när jag öppnade dörren så vips kom det en katt därifrån. Först åt han mat och sen gick han ut. Han verkade lite yrslig, men de kan bero på att han har varit inne i källaren sen igår kväll.. stackarn..:P

Tacos i kväll :)

/Carro

20/2-09

Igår va vi till Malin på mamma/pappa-fika, de va trevligt och Malin hade bakat gott :)

Idag fick Vincent sitt första smörgåsrån, de va ganska gott och han fattade på en gång att de va nåt att stoppa i mun, fast de gör han med allt, men ändå. Nu var de nånting som smakade gott :)
Och han har även börjat vänt sig åt det andra hållet, det går fort nu :) Och han har börjat bli jättehårdhänt, ska nypas i ansiktet, slå och stoppa händerna i mun på en :) En liten elaking :)
Det dröjer nog inte säkert länge innan första tanden kommer..

Nu ska jag lägga upp lillen på täcket igen, samt flytta tillbaka babygymet han har sparkat bort :)

/Carro

18/2-09

Idag fyller Malin år, grattis! :)

Idag gjorde vi en repa till IKEA :) Martin är pappaledig varannan vecka så idag passade vi på :) Det blev inte jättemycket handlat, men alldeles lagomt!
Det blev: en lampa till lillens rum, en matstol med tillhörande bord, skrubborste, kattmatskålar (eg va de hundskålar med vi har många katter + att dom kosta 2 kr styck :)), rivjärn, en mjuk fotboll och de va säkert nå mer också, men minnet är bra men kort :P Men vi fick 40 kr rabatt på allt vi handlade iaf eftersom vi är IKEA-family medlem :)
Vincent sov typ 10 minuter till Gävle, sen 5 minuter på IKEA och sen 10 minuter på vägen hem.. det är ungefär allt vad han har sovit idag :P
När vi kom till Borlänge så hälsade vi på Emma o Anders och såg hur dom bodde :) Och nu sitter vi i soffan o inte gör ett skit ungefär :P Hoppas på en tidig kväller :)
Vi klev inte upp förens halv 9 i morse! Det va längesen de hände.. fast lillen åt mat först vid 2 och sen kl 6, men han somnade om sen tror jag.. Han va tyst iaf :) Fast jag vaknade vid halv 5 av att Wilma morrade.. de va ovanligt :P Hon och Simba tycker verkligen inte om varandra, men både ska ligga i våran säng + lillen då, så de blir trångt ibland :)

Nu ska jag sluta sluddra, orkar inte ens läsa igenom allt jag skrev, men de blev säkert skitbra.
I morron är det mamma (pappa)-fika hos Malin, inte långa vägen att gå :) Haha :)

/Carro

ps. Just ja, på söndag kommer mamma, pappa, Amanda och kanske syrran (inte den gravida :)) ds

17/2-09

Bilder :)


Stora pojken :)




Ett grötmonster :)


Jag köpte bilar till lillen igår, dom va ganska roliga :)

/Carro

Moster!

Jag fick reda på igår kväll att jag ska bli moster igen! Morgan ska bli storebror! :) Mitt 5:e syskonbarn, de skulle bli kul om de blev en tjej, för det är bara en tjej och hon är 9 år :P Skulle va mysigt att handla lite rosa klänningar och sånt, men blir det en kille så får nog Morgan roligare iaf :)
Vi får väl se, men det är inte förens i slutet av augusti syrran skulle få.
 
Igår va vi på öppna förskolan för första gången med lillen, han tyckte de va jättekul att sitta i cirkeln o sjunga o lyssna när fröken spelade gitarr.. de kanske blir en musikkille, precis som mamma med att tycka om musik :)
Det märktes att han va van med ljudet iaf, så mycket jag sjöng när han låg i magen + att jag gjort de sen jag va liten :)
Han får väl börja klinka på mormor o morfars piano snart :) haha


Kanske lägger upp nå bilder sen eller nån annan dag. :)

/Carro

Fredagen den trettonde

Idag va till Falun o badade lite med lillen, de tyckte han va jättekul den här gången :) Förutom i duschen efteråt, då blev han lite ledsen, men de mesta berodde nog på att han va trött. Så fort vi va färdig så fick han slurk mat och då somnade han under matstunden i bilen. Men den luren höll inte i sig så länge. Så fort vi kom in på ica maxi i Borlänge så va han klarvaken igen :) Och hela vägen hem sen så skrattade han nästan hela tiden, övertrött? :)
Och när vi kom hem så fick han mat, min hemmagjorda med potatis, morötter, broccoli, kyckling, vitpeppar och olja. Han tyckte de inte va jättegott idag som han gjorde igår. Men katterna blev helt till sig när dom fick resterna... Kattmynta? Haha.

Nu ska jag byta bajsblöja på lillen, sen försöka få han att sova en liten stund innan de blir kväller på rikigt. Men i natt borde han sova som en stock! :) Varenda natt den här veckan har man vaknat vid halv 3 på natten och fått lite mat och sen vaknat vid 6 och fått lite mat. Undrar när han börjar sova hela nätterna?

Sen blir de let´s dance. Heja Morgan!

/Carro

11/2-09

Bilder knäppta igår och idag! :)










.. och katten också... :)


En helgrå bäbis idag :)


En glad skit :)

Och grattis Yvette på födelsedagen o snart kommer din bäbis också :)

/Carro


Vincent 10/2-09

Bilder igen! :)




Lillen visar sina tänder som han inte har :)


.. och katten är också med, som vanligt :)


/Carro

9/2-09

I dag gjorde vi färdig golvet till lillens rum, köpte även en vit hylla att ha på väggen och att jag köpte en lek-matta :) Så nu är hans rum nästan helt färdigt! Ska bara köpa en ny säng åt Alva så att lillen får min gamla säng som Alva har nu.

Kanske lägger upp nå kort nån dag!

Nu ska jag vända tillbaka pojken som ligger halvt på golvet och sparkar. Haha
 

/Carro

8/2-09

Bilder! :)


2 månader & 2 dagar                              6 månader & 4 dagar

En liten storleksskillnad va :) haha. Kul o se hur mycket han har växt om man jämför kort :)


Morgan & lillen på Morgans fyrhjuling.


Wilma dricker vatten och ser jätteglad ut.. snälla ögon liksom.. haha


/Carro


7/2-09

Vi kom hem från mamma o pappa igår. Stannade i Borlänge för lillen va hungrig och sen åkte vi direkt till bvc på läkarkontroll. Allt såg bra ut, han rörde sig nästan som en "normal" 6-månaderbäbis :) Lillen.. eller "lillen" vägde prick 7 kilo och va 63,3 cm lång! Vi ska tillbaka till bvc i början av april.
Just ja, han fick sprutor igår också, men de gick bara bra. Han va ledsen en liten stund, men de gick över ganska fort. Men idag har han varit gnällig, så han fick lite alvedon och sov en stund så då blev han gladare. Men vi tänkte ta tempen i kväll och eventuellt ge mer alvedon så han får sova i natt.

Det skulle tydligen bli 2-3 dm snö i natt.. kul..

Just ja, jag tänkte härma Cissi att göra en lösenordskyddad blogg.. Så inte en massa hemskt folk ska snoka..
Så.. alla som vill ha lösenord kan skriva de i en kommentar och skicka med mejl. Eller skicka ett sms till mig, alla som har numret då :) haha

Stick o brinn biatch! Mohahaha!

/Carro

2/2-09

Nyss hemkommen från sjukan, allt såg bra ut och lillen vägde nästan 7 kilo.. 6995 gram :) ökat över 5 kilo sen han föddes. haha.

Nu ska jag ge lillen mat, sen springa över till grannen med nyckeln.

/Carro

Min pojk! :)

Vincent :)


Ett svartvitt kort på lillskiten :)

Frukostdags, sen Falun! :)

/Carro

Första fabruari

På tisdag åker vi norröver! Det ska bli skönt att träffa alla hemma igen :) ifs var mamma o pappa här igår, men nu stannar vi tills fredag! :) Vi läre va hemma innan 14 då, så vi hinner till bvc.
Ska över till Malin i morron o lämna nyckeln, för hon var snäll o ville se efter katterna. :)

Jag har nästan nyss lagt lillen i sin säng o slängt ner Simbas boll i källaren ett antal gånger (han leker med den i källaren, sen tar han upp den o springer runt hela huset). Men han får hålla till nere nu annars vaknar väl lillen.

Nu ska jag gå o lägga mig o vänta på att Martin kommer hem från jobbet. Och i morron är det Falun som gäller.
Om jag kommer ihåg o har lust kanske jag skriver hur de gick o så :)

/Carro

RSS 2.0