11 månader

I morgon blir min "lilla" plutt 11 månader! Helt sjukt va tiden går fort! Och på hans födelsedag kommer de bli tårta o ballonger i massor :) I och för sig så är inte jag så förtjust i ballonger, men Vincent tycker om de iaf :) Han är verkligen inte rädd för nåt, vilket är både bra och dåligt men mest bra! Igår kväll tyckte han vattenspridaren va lite läskig, inte o titta på, men när han kände så sprutade strålarna åt alla håll med iskallt vatten och då gnällde han till lite. Men han gjorde lika några gånger till så de va nog inte så värst farligt. Kanske chocken med iskallt vatten bara :)

Nu går de framåt med lillen, när han tar sig framåt själv och kan klättra på allt. Speciellt på oss på morgonen när vi ligger i sängen o myser. Inte undra på att han sover middag tidigt på dagarna när han röjer i sängen hela morgonen :) Han är så go så :)

Idag kom Emelie o Arvid på besök, pojkarna lekte så snällt :) fast Vincent va så faschinerad över arvids hår så han drog o slet lite, men Arvid sa inget :) Han är också en hårdhudad liten kille som tål lite stryk :)
Vi gick till campingen o köpte glass och där träffade vi på Madde som jobbade där i sommar, trevligt :) 

Nu försöker Martin natta Vincent som började bli lite övertrött och gnällig. Men de kan va dom j*vla tänderna på gång.. igen.. Inte för att jag tror det men ändå :)

Skriver mer nån annan dag och kanske lägger upp lite mer bilder :)

/Carro

Kommentarer
Postat av: Sissi

Grattis Vincent till 11 månaders dagen:)!!



puss och kram

2009-07-04 @ 07:37:24
URL: http://highheelsinthecity.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0