Sista mars

Japp idag kom deklarationen :) får tillbaka 2295 kr, känns inte helt fel med tanke på att jag trodde jag skulle få betala tillbaka :)

Så pengar innan midsommar, yes  :)


/carro

Kannibal?

Hmm.. kannibal redan vid snart 8 månaders ålder? haha




Vi var på öppna förskolan idag, men lillen skrattade inte lika mycket som sist. Han var trött. Han somnade precis innan vi kom till öppna förskolan så jag tog en extra sväng genom Mockfjärds "centrum" :) Det gick fort.. haha. Inte världens största ort/by eller vad man kan kalla det :)

/Carro

30/3-09

Lillen va så glad på förmiddan så jag tog lite kort, men dom blev inte så bra med mobilen :P haha





Lite suddiga, men jag ville få med minen på det understa kortet. Han såg så rolig ut :) haha

/Carro

Åland

Japp, jag o Martin har bokat Ålandskryssning den 15/4 :)
Min mamma o pappa ska va barnvakt :)

Hittade en skitbillig resa :)
Yes!


/Carro

29/3-09



Alltid lika smaskigt med turkisk youghurt, hallon, mango och blåbär :) då blir man såhär glad :)
Mammas lilla tandlösing :)

Appråpå tandlös, såg på nyhetsmorgon att Jonas Gardell släppt en ny bok som handlade om Jesus att han va tandlös och va 150 cm lång. Kanske en bok att köpa? :)

Öppna förskolan i morron :)


/Carro

28/3-09

Här kommer några bilder på lillen :)




Han tycker det är skojigt när man håller i armarna så han kan gå :)




Observera den klämda svansen.. :)


Katten ligger risigt till :)


I kväll blir det robinson och cheese doodlez med chili! :)

/Carro


Stora pojken!

Lillen har blivit stora pojken nu när han kan gå själv i gåstolen! :)


Man kan leka med babygymmet helt själv..


.. titta när katterna äter mat..


.. hjälpa mamma i köket..


..titta på disney channel..

Det sistnämnda kanske inte är så vidare, menmen :) Han tycker bara att det är kul i några minuter iaf :)

Nu är det typ snöstorm.. suck.. när ska sommaren komma?!

/Carro

Grattis!

Till min storebror som fyller år idag!

Idag har jag o lillen varit hos grannarna Malin o Lukas o  lekt lite :) Fikade lite och sen gick vi ut på en liten promenad. Fast de va inte så skönt ute.. längtar verkligen till värmen nu!!
Just ja, Gabbi (länk på till vänster) frågade om jag o Martin hade lust att hänga med till Thailand. De skulle vi lätt gjort om de va under andra omständigheter :)

Orkar inte skriva nå mer nu, kanske lägger in lite kort sen.

/Carro

Ps, Catta: vet inte hur stor han är, men vi ska till bvc 6/4 så då får vi se :) Det gick inte o skriva på din blogg :) 

Hemkommen

Jag o lillen har nästan nyss kommit hem från mormor o morfar, det gick bra att åka, lillen sov nästan hela tiden, men va vaken en stund mellan Bollnäs o Edsbyn.
Ja, vad har vi gjort för nå då?
På lördagen var jag o syrran (Cicci) hemma hos våran äldsta syrra och gjorde lite satyg.Vi tog massa snören o ballonger och gjorde jättefint.. Haha. Eftersom jag o Cicci alltid hade varit svag för snören så..
På söndag lekte lillen med kusin Amanda lite.
Sen har vi nog inte gjort så mycket, kusiner o mostrar har vi hälsat på iaf. Men kusin Jonte tyckte lillen såg lite läskig ut.. Han har inte reagerat på nån, men just Jonte. Vet inte varför. :)
Medan Morgan va skitrolig tyckte lillen! Mamma tyckte att Morgan o Vincent är lika som när jag o Cicci var liten. Det skiljer lika mellan dom som oss :)
Just ja, Vincent har lärt sig att gå runt i gåstolen nu! Han tyckte att katterna va rolig att jaga likaså syrrans hund :)
Här kommer lite bilder!






Lådorna var rolig att öppna.. :)


Fråga. Är katten stor eller Vincent liten?
Svar: Katten är stor!



En glad skit i soffan :)


Såhär såg det ut hos syrran på lördag kväll när dom kom hem från Åland :)

Kanske är massa stavfel o skit, men jag orkar inte ändra på de nu :P

/Carro

20/3-09

Gårdagen hos Jonna var mycket trevligt. Hon hade bakat både de ena o de andra :)
Fick veta att syrrans ultraljud såg bra ut  och de var "bara" en bäbis i magen :) haha. De skulle vart kul om de va fler på en gång, kanske inte för syrran men för moster! Mohaha, inge ego heller :P

Nattan som va var lillen jobbig, han snorade och hostade om vartannat :P Han somnade runt 9 igår kväll och vaknade 12 av att han hostade och sen somnade han inte om på en bra stund. Men vi provade att ge lite mat o det blev lite bättre.
Sen när han väl somnade så vaknade han 6 och va glad, hostig, snorig och skulle vända sig på mage hela tiden. Han ville inte ligga på mage, men han vägrade vända tillbaka. Haha.
Sen så somnade han kanske vid 8 igen och sov typ en halvtimme och sen va de bara att gå upp :/
Hoppas på bättre nätter snart! Förstår inte varför det ska vara så jobbig på natten för stackarn :P


Mammas snoris ville ha kameran.. :)

Nu ska jag ta in lillen som vaknat i vagnen. Kanske skriver mer sen.


/Carro

19/3-09

Lillen har sovit ganska bra i natt om man jämför nätterna innan :P han somnade vid 20 och vaknade kl 2 o fick en skvätt mat och sen sov han till halv 7 :) Hoppas han kommer att sova bättre till helgen när jag ska sova ensam med honom.
Här kommer en bild jag knäppte på lillen nyss :) En glad liten skit i vanlig ordning :)


Dagens outfit: Body HM, byxor HM och luvtröja D&J-klubben.


Nu ska lillen sova sina 10 minutrar, sen är det dags att åka till Jonna o Tilly :)

/Carro


Baddax igen :)

Nu på kvällen fick lillen bada badkar med far sin och de va lika roligt som vanligt :)
Här kommer några bilder!






Leker med badankorna :)


Stå själv är en rikigt hit, ja om man håller i lite på höfterna bara :)


Nybadad älskling :)


Vi provade att ge vanlig välling i kväll med en napp med större hål, men de gick inge vidare. Men när vi bytte till nappen han alltid brukar ha så gick de bättre. Men lillen va så trött så han åt inte så mycket ändå.
Ett nytt försök i morron! :)

Godnatt!

/Carro

18/3-09

Natten som va, vaknade lillen runt 3 och ville inte sova nå mer :P Han kanske somnade om lite grann, då och då. Men jag kommer ihåg att han sov en halvtimme mellan 8 o halv 9 iaf :P

På förmiddan gick vi ut en sväng i solskenet. Träffade på Malin så vi gick en liten sväng med henne. Vi tänkte bara ta en korttur så att lillen somnade, för vi hade lite att göra här hemma. Få se om vi ska iväg till Coop sen en sväng o handla lite.

Ingen fantasi på mat hade vi idag heller, så de blir spagetti och korv i ugnen med tomat, lök, ost och kryddor. Kanske inte de godaste, men är man skittrött och inte har nåt annats hemma så får de bli som det bli. Haha.

Ska se om den sönderkokade spagettin är färdig nu, haha. Kanske skriver mer sen.

/Carro

Just ja, Wimark ringde idag, men jag vet inte vad hon ville egentligen :P haha

Grattis!

Till min storasyster som fyller 40 år idag!

Idag har vi varit ute mycket i solen, synd bara att de blåst så jävligt :P Vi satt ute en stund mitt på dan och när Martin hade åkt o jobbat så va jag o Malin på en liten promenad. Och efter promenaden så gick vi till mig o drack kaffe :) Synd att Lukas sov så inte Vincent hade nån att leka med. Men på torsdag är det dags för mamma-pappa-fika igen, den här gången hos Jonna o Tilly, och då finns massa bäbisar lillen kan leka med :)

Nu måste jag väcka lillen för han har sovit middag i flera timmar nu på kvällen och det är kommer inte bli så kul i natt annars :P

Och sen blir det desperate housewifes! Hoppas Dave kommer dö snart, jag tål honom inte!! :P Haha!

/Carro

16/3-09

Natten som var va lillen ganska jobbig, han vaknade mitt på natten och var jätteglad och bara låg o vände sig på mage hela tiden i våran säng. Det gör de hela tiden nu, så fort man lägger ner han så hamnar han på mage en sekund senare. Han har även kommit på att han inte kommer nånstans när han ligger på mage och då blir han arg och frustrerad, men han kommer nog snart röra sig runt på golvet. Han gör några tappra försök att komma nånstans, han kan lyfta rumpan iaf och trycka ifrån sig. :)

Idag har vi varit på öppna förskolan i Mockfjärd, jag lånade Martins bil dit eftersom bilstolen inte passar så bra i min :P Men så småningom ska vi köpa en ny större bil iaf! :)
Han va så rolig lillen, när vi sjöng på öppna förskolan så skrattade han nästan hela tiden :) Mammas lilla musik-kille :)
Haha, inte undra på att han gillar musik när hans mamma tvingar honom att lyssna när mamma sjunger i bilen :) Haha. Jag ska köpa en liten gitarr åt honom när han blir lite större :) Piano kan han spela hos mormor o morfar :)

Jo förresten jag o lillen ska åka till Hälsingland på lördag! Få se hur länge vi stannar, men de blir nog några dagar iaf :)
Tänkte träffa syrran o Morgan på lördag och vi ska göra en sak, mer tänker jag inte skriva för nån som inte får veta nåt läser min blogg varje dag :)

Det här kortet knäppte jag på lillen idag..


Han fick sitta lite i bärsjalen och de va skitkul i några minuter.. haha

Och det här kortet knäppte jag för några dagar sen..


Spännt läge mellan Nasse o Wilma, ena katten ville leka.. inte den andra.. :)

Nu ska jag titta klart på cityakuten och sen sova i några timmar förhoppningsvis :)

/Carro

15/3-09

Gårdagskvällen var rolig :) Mycket folk på krogen! Tror hela Borlänge va ut igår :P Men jag va inte kvar så länge på krogen, Martins kompis kom o hämtade mig vid 1. Tror jag har blivit lite för gammal för att gå på krogen :P Det är illa när man även saknar att gå ut i Söderhamn!! Få se om jag i Cissi går ut när jag åker hem :) Skulle va skoj.
Pratade även med Kattis igår och hon slutar jobba i april och då kanske vi kan träffas lite mer! Hon är i Sälen nu och det går typ inga bussar eller tåg därifrån till hit.

Vincent är så rolig nu, så fort man lägger ner han på ett täcke på golvet så ligger han på mage och utanför täcket. Haha :) Jag har nyss lagt honom i sin säng o hoppas att han sover hela natten igen :)

Själv så sitter man o tittar på sanningens ögonblick nu, inte så bra. Men alltid något.. funderar på att lägga mig o sova snart. Det är en ny dag i morgon och då kanske vi ska åka till Mockfjärd och gå på öppna förskolan. Men vi får se, lillen är fortfarande lite rosslig i halsen och hostar ibland.

Just ja, jag satt ute i solen en stund idag när lillen sov i vagnen, det va jätteskönt! Martin skottade lite på våran uteplats på framsidan så där kan man sitta nu o sola :) Mysigt :) Skönt o ha uteplatser både på framsidan och baksidan så man kan variera sig lite :)

Nä nu ska jag sova iaf.

/Carro

Ja..

.. bilderna skulle va klickbara men det gayade ur som vanligt.

Bara så ni vet :)


/Carro

Snart dags..

.. att åka iväg till Annica :) Det är typ 100 år sen (på ett ungefär) sen jag sminkade mig :P Känns inte så meningsfullt o göra det när man bara är hemma iaf. Men inte i kväll då :)
Jag blev nöjd med sminkningen och försökte få me de på kort, men det gick inte så bra. Här kommer 2 kort jag knäppte iaf.






Jag vill egentligen visa hur bra (ja, jag tyckte de iaf!) jag hade sminkat mig :)
Känner mig nästan som blondinbella... DET VA ETT SKÄMT!! Haha! (Bilderna är klickbara om nån bryr sig:))

Nu är det dags till Borlänge o party, singstar o sen Bolanche :)

/Carro

14/3-09

Snart dags att börja göra sig i ordning inför kvällen, ska platta håret (näe, de tar inte 5 minuter med mitt långa, tjocka hår, haha), ta på smink och byta kläder. Jag köpte faktiskt nya byxor, en tröja och ett par örhängen idag :)

Kanske skriver mer sen.

/Carro

Ja..

..då har man motionerat bilen som bara stått i flera veckor :) Den startade iaf och de tog typ en halvtimme att få fram den ur snön :P haha
Vi åkte till J & T en sväng och där lekte småttingarna med varandra, dom är ungefär lika våldsamma, haha.
Vincent är ingen blyg kille iaf och de är jätteskönt, han flirtade både med J och T med sina långa tjejögonfransar, haha :)
Jag tyckte J hade de jättemysigt hemma, jag skulle hellre bo sådär fint än bara ha som vi har, ett stort hus utom nån som helst mysfaktor :P men så smånigom ska vi börja renovera lite så vi får som vi vill ha. :)

/Carro

12/3-09

På lördag blir de nog party, har blivit bjuden på tjejkväll hos Annica :) Och krogen efter de :)
Nu är frågan bara vad man ska ha för kläder på sig.. kanske måste ta en repa på kupolen o kika lite.

Nu ska jag jag göra mig i ordning o packa skötväskan för jag o lillen ska strax åka till J en sväng :) Tänkte ta bilen, måste "lära" mig köra igen :) Så man kan ta sig till Hälsingland när man tycker o känner för de :)

Få se om jag åker en sväng till Borlänge sen när Martin kommer hem :)

Kanske skriver mer sen :)

/Carro

Just ja, visst är Justin Timberlakes nya låt bra dead and gone bra?!? :D

Desperata hemmafruar

Var det någon som såg Desperate housewifes igår?

Jag tycker de börjar bli riktigt skumt nu.. Och den där blonda killen Dave eller va han heter verkar ju vara helt psykopat. Ha ihjäl massa människor och sen spela oskyldig. Kanske därför jag drömt mardrömmar om honom flera nätter.. usch.. en sån person skulle man inte vilja träffa.. nån som verkar jätte trevlig, men i själva va psykopat.. Jag funderar allvarligt på att ladda ner säsongens avsnitt för att få veta vad som kommer att hända.. Annars kommer nog aldrig mina mardrömmar att försvinna.. haha.
Och den stackars Porter som blir utnyttjad hela tiden, både för flickvännen/tanten som sa att hon va gravid och det va hans barn samt för branden.. Få se om han lyckas ta sig ur situationen.. blir spännande..
Och Carlos som kanske får synen tillbaka... har haft de på känn att han skulle få den tillbaka och jag hoppas han får de.. men han blir nog besviken när han få se barnen sina..

Nu ska jag snart sova och förhoppningsvis INTE drömma nå hemska drömmar om Dave.. haha.

/Carro

Hähä..

.. nu har det ökat några besökare :)

Vincent fick äta fisk o potatis med oss idag. Han fick sin egna lilla blandning med: fisk, potatis, smör och mycket citron. De tyckte han va mumsigt :)

Få se om de blir besök hos J & T i morron eller om de blir på fredag, har inte bestämt än :)



/Carro

11/3-09

I morse vaknade jag av en kallasmåfingrarochtår-i-revbenen-massage, det va inte så jättemysigt direkt kl 6 på morronen :P
Lillen vaknade först 4 i natt o fick en skvätt mat, inte undra på att han vaknade så tidigt när han somnade strax efter 8 igår kväll. Vi försöker hålla han vaken till 9 iaf, men igår kväll gick det inte, han va för trött.

Och idag fortsatte snövädret.. suck..
Jag läste en kompis blogg och hon skrev att hon va i Thailand med över 30 grader varmt och hade de hur bra som helst och då skrev jag tillbaka att det är fint med snöblandat regn också.. Få se vad jag får för respons på de :)
Få se vilket årtionde vi har råd att åka utomlands.. Men de skulle va skönt iaf :) Det är ganska jobbigt att vara "van" att åka utomlands vartenda år och nu blir det aldrig.. Så man få ju lite längtan iaf..
Vi ska väl försöka komma iväg på en liten Finlandskryssning snart iaf, kanske till sommaren, vi får se.

Hur gör man ett lösenordskyddat inlägg?

Älskar min lilla pojk! :) <3

/Carro


10/3-09

Nu gick de nog att ta bort inställningen, vet inte vad de va för bugg :P

Nu börjar jag o lillen friska på oss lite efter några dagar med förkylning o snor i massor :P haha
Men han har börjat sova hela nätterna nu iaf, de känns skönt. Få se om det är bara tillfälligt eller om de kommer att vara så :) Igår somnade lillen runt 21 som vanligt och sov till 6 i morse ungefär. Precis som natten innan :)

Första helgen i april ska jag o lillen åka till Hälsingland igen o fira alla mina syskon som fyllt år :) Och vi åker hem på måndan för då ska vi på bvc o se hur mycket lillen har växt igen :)
Och den helgen ska jag även hitta på nåt med mina vänner. Kanske ett litet krogbesök med Cissi? :) Men då måste jag se om nån kan skjutsa hem mig för de går ingen nattbuss ända till mor o far, men förhoppningsvis har Simon fått körkort då :)

Och Vincent har börjat kunna somna själv på dagarna i vagnen istället för att sova i famnen på oss. Fast det är mysigt de också :)
jag tycker han ska börja sova mer sällan och längre istället för nu när han sover ofta och korta stunder istället. Men tids nog :) Han är duktig med maten iaf, igår fick han samma som oss, makaroner & korvstroganoff med wok-grönsaker. Han tyckte de va ganska gott iaf :)

Och min kära vän Cissi ska flytta till London.. kommer sakna dig, men jag kommer o hälsar på så kan vi göra London osäkert :) Haha. Jag har aldrig varit där, men de ska bli kul o få en privat guide iaf :)

Jävla snöväder!

/Carro


7/3-09

Det gick tydligen inte att ta bort lösen.

/Carro

Lösen

Nu är lösenordet borta så nu får alla snoka som dom vill..

/Carro

Nu så...

...har vi ätit färdigt :)

Här kommer några kort knäppta sen dagarna hemma hos mormor o morfar :)


Vincent och Martin myser i soffan :)                                     


Ett bad i diskhon är ett måste hos mormor :)


Såhär glad blev Morgan av att träffa kusinen :)


Så här glad va han när han kom hem :)
Obs! Han var faktiskt gladare än vad det såg ut. Haha                               





I kväll blir det så ska de låta och efter det förhoppningsvis kväller :D

/Carro


6/3-09

Idag kom vi hem från Hälsingland. Längtar tills vi åker tillbaka igen, men de blir nog i början i april iaf. Ska bara höra om jag kan ändra tid på bvc.

Jag ska förresten ta bort lösenordet tror jag.. det  är ingen som läser längre.. gå från 30 besökare till 1 eller 2 per dag är inte så kul. Fast ifs så är det många som snokar, men dom kan väl gå å dö eller nå.


Skriver mer sen, ska äta hemmagjord pizza nu :)

/Carro


7 månader

Idag blir Vincent 7 månader! Och idag åker vi till min mamma o pappa i några dagar :)
I kväll ska vi träffa Morgan, äntligen! :)


/Carro

2/3-09

Redan mars, va fort de går..

Idag har vi tillbringat hela förmiddan i Falun på sjukhuset. Det va dags för röntgen på lillens njurar igen. Han va jätteduktig och sov hela tiden på röntgen (där han skulle ligga still i 30 minuter!) och vaknade när det va färdigt :)
Det va bra att han fick lugnande innan, annars hade han väl aldrig somnat. Haha. Men de han inte tyckte va kul va att få nålar i foten, han fick embla-plåster men de hjälpte inte :P Men de gick över de också. Dom passade även på att ta blodprov om de va nå konstiga värden i njurarna och dom tog ett Hb på honom också, eftersom han slutade med järndroppar för en månad sen oxh de provet visade bra. Skönt!
Vi passade även på att väga o mäta "lillen", han va 66,5 cm lång och vägde 7340 gram. Han har alltså ökat 5490 gram och vuxit 23,5 cm sen han föddes... Haha.

Efter vi kom från Falun så va vi till kupolen en sväng och åt lunch och jag passade på att handla 2 st bh-ar. Det är inte så skönt när bygeln går sånder..

Och nu har lillen ätit en burk mat och en halv burk efterrätt.. Så han är nog mätt :)

/Carro

RSS 2.0