28/5-2010

Nu var det ett par dagar sen man skrev igen, men det har varit fullt upp med jobb o grejer :)

Vincent sover fortfarande och jag håller på o packar ner det sista för om ett litet tag åker vi hem till mormor o morfar!! Fast först tänkte vi stanna i Hällbo och hälsa på Morgan och Vilgot! Vincent skulle få låna Morgans leksaker och dom skulle leka på hans rum.. nja, vi får väl se hur de går. Sist fick Vincent bara låna en hammare.. Haha, dom är så söta så :)

Har till o med kommit ihåg o packa ner kameran så jag kan knäppa lite kort på alla barnen :) Haha.

Nästa helg åker vi till Avesta o hämtar katten, få se vad Vincent säger när han får en egen katt! Haha eller egen o egen.. :)

Återkommer när vi kommit hem från Hälsingland, kommer inte ha en dator i närheten :) Tror inte pappas funkar som det är antikt värde på, haha :)


Trevlig helg! Det ska JAG ha i all fall!! :)
/Carro

25/5-10

Idag var de jobb som stog på schemat och de gick bara bra de :) Himla kul gäng man har hamnat i, haha :) Fast när humorn är på låg nivå ;)

Vincent har varit på dagis hela dagen idag och ville inte följa med hem när jag hämtade honom. Så han måste verkligen trivas på dagis! :)
När vi kom hem så stekte jag o Vincent morotspannkakor :) Mammas lilla kock!

Nästa helg ska vi hämta våran lilla kattunge! Några namnförslag?!

Nä de var allt för denna gång, måste lägga in disk i diskmaskin nu :P Varför gör den inte de av sig själv för?! Haha :)
/Carro


Jahopp.

De blev jobb i morgon ändå, fast på hemtjänsten i stället mellan 8.30-13.30 :) Få se om man får va me på möte också :) Och onsdag är det jobb 7.30-16 och torsdag 16-20.30 och på fredag åker vi norröver! :)
Så jag vet vad jag ska göra den här veckan iaf :)

Och på lördag är de eurovision också och de lär man väl också glo på, haha :)

Vincent somnade snällt i kväll, han var helt slut efter att ha varit ute o lekt hela eftermiddan. Han tycker det är jättekul att spela fotboll :) Han slänger sig som en rikigt målvakt. Plutten då! :) Haha.

Nu ska jag hämta in tvätten som hänger på tork och sen glo på tv en stund innan kväller, det är ju top model!!/Carro

24/5-10

Hela förmiddagen ägnades med lite lek med Jonna o Tilly :) Vincent blev lite ledsen när Tilly var närgången, men de gick snabbt över! Dom va så söta ihop och lekte ganska snällt sen :) Och det var himla kul med såpbubblor :)
Så nu sover lillskiten en stund :)

Jag hade fått sms från vik.centrum om en tur i morron, jag tackade ja, men fick aldrig de bekräftat för dom hade tydligen fått nå fel på deras system när man svarade via sms. Skitbra! :P Men då blev jag ledig i morron då. Kanske får lite gjort här hemma när Vincent är på dagis då :)

Ev så kanske vi får tillökning i början av juni, å nej det är inget barn! :) Det är en supersöt kattunge som vi tittat på, väntar på mejl.. :)

På torsdag kommer lönen och den är verkligen efterlängtad (som vanligt)! :) Haha :)

Få se va som händer på eftermiddan, en promenad står iaf på schemat :)

Hörs!
/Carro

Vincents nya frisyr!

Martin tog fram rakapparaten och gav sig på Vincents hår, nu blev han en riktigt stor pojke! Om ett par veckor så har de säkert växt ut igen och blivit jättetjockt! :)

Äter apelsin.


Obligatoriska kepsen! :)

Nu har jag skrivit 2 ggr på EN dag! Kors i taket!
Passa på medan plutten sover middag, det va rena protester när man nämnde sängen, men knäpptyst blev de på en gång :)

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men de blev nog dubbelt bokat eller nå, dom skulle ringa i morse om de behövdes mer folk, men ingen hörde av sig. Men de är skönt att va hemma tillsammans nån dag också :)
Jobb onsdag och torsdag nästa vecka vad jag vet nu :) På hemtjänsten :)/Carro

Bilder!

Jag väckte Vincent strax innan 9 i morse!! Snacka om sjusovare, ibland :) Och då väntade en välfylld blöja :)
Här kommer några kort på min pojk!


Bada med pappa är mysigt.


Herr klåfinger.


Vincent och hans stolsamling. :)


Leker med tåg.


Sötnöt! :)


Lite busig.


Hmm, den kanske får plats? :)

Vincent utbrast i morse vid frukosten: "E enna!" Och de betyder antagligen "det regnar!" Det går fort nu med ord och härma allt som alla gör :)

Nu ska Vincent titta på filmen bilar med sina syskon och efter de så ska jag o Vincent göra lasagne, han tycker nämligen det är skitkul att hjälpa till o laga mat! Mammas älskling!! :)
/Carro

22/5-2010

Grattis till mig för jag uppdaterar bloggen nu :P Haha, få se om de blir långvarit eller inte :)

Alla som e nåt, dom e på facebook lixom. Haha :)

Annars då, jag jobbar på två ställen, och trivs hur bra som helst på bägge! Har fått schema till sista veckan i augusti så de blir kanoners de :) Och efter sommaren börjar jag förhoppningsvis i skolan, är inställd på i de iaf så jag håller alla tummar jag har!! :) Jag vill!!!! :)

På fredag åker nog jag & Vincent hem till ljuva Hälsingland!! Och få träffa alla igen och Vilgot har säkert blivit jättestor!! :) De blir skojigt :)

Äntligen har Vincent somnat för ikväll! Mammas lilla älskling som börjar bli så stor!! Inte långt till 2-års kalaset nu! :)

Kanske återkommer, you´ll never know, mohaha :)
/Carro

RSS 2.0