Det är inte jättelätt att få 4 barn bra på...

imag1569 (MMS)

Det är inte jättelätt att få 4 barn bra på en bild ;)


Idag har vi spenderat förmiddan i en lekpa...

Idag har vi spenderat förmiddan i en lekpark me storm å korvgrillning, mkt trevligt å trevliga människor å barnen lekte snälla nästan hela tiden :) å Ester sov tack o lov hela tiden, inte så kul å haft henne ur vagnen me blåsten :) tur att hälften av mina barn lyder iaf ;) haha. Ester åt broccoli, potatis å morot till lunch å efterrätten bestog av mixade hallon, mango å banan. Å hon åt allt som jag bjöd på :) lämpligt å mixa mat själv å slänga in i frysen å bara värma sen :) jaja, återkommer. Hörshäj.


20/11-2011

Natten som va så sov Ester jättebra! Mellan 20.30-3.30 i sin säng och sen från 4.30-8 bredvid mig :) Hon skulle ju såklart va superglad den där timmen, igen! ;) Vincent kom över vid 2 tror jag och va så hes å hosta lite.. Idag har han varit lite hängig och glansig på ögonen så få se om de bryter ut nåt eller om han lider av lite sömnbrist bara. Jag har skrivit upp Vincent på dagis mån, ons och tors den här veckan så han kan följa me på soppan på öppna förskolan på tisdsag, men vi får se hur man mår i morronbitti om de blir dagis eller inte..
Fick även sms av mamma i förrgår att då hade dom 28 grader varmt.. å de va kväll där *morr mutter* jag skrev tillbaka att de va minusgrader å regn här..
Här kommer lite bilder på våra underbara småttingar!:

Ester roas av att storebror surar ;)

Stora tjejen!

Tillgjort smile.. :P

Ester i morse, mysigt å ligga på mage!

Dagens måltid blev 2 iskuber med potatis och morot :) och lite mango
puré till efterrätt.


Ester har börjat med lite mer mat nu. Igår fick hon broccolipuré mitt på dan och senare på eftermiddan så fick hon gröt. Och idag fick hon morot och potatispuré till lunch och senare lite gröt :) Jag tänkte köra såhär i några dagar nu och sen börja med mer gröt på morgonen. Man kommer ju fan inte ihåg hur man gjorde när Vincent va liten, fast de va ju inte så längesen egentligen.. Han började iaf med plommonpuré (han va så hård i magen för pencillinet) och sen helt plötsligt va han 3 år, typ ::P haha. Ester behöver nog inte ha nå plommonpuré än iaf :P haha. En riktig skit och kräkunge är hon :) Fast hon kräks inte när hon äter den vanliga maten, bara ersättningen. Fast den är ju tunnare och lättare att få upp igen.
Suck, idag har de varit en sån där grå å tråkig dag, sugit väder å allmänt trötta är vi allihopa. På ett sätt hoppas jag att det blir snö snart, men ändå inte :P Fast nästa söndag kan de snöa lite när det är första advent å allt :D mysigt.
/Carro

Ikväll åker mamma o pappa till Thailand.. ...

Ikväll åker mamma o pappa till Thailand.. jag är inte nååå avis, näj då :p Vincent sa att han oxå ville åka flygplan, jag sa att när Ester blir större så ska vi åka flygplan å då rabblade han upp grejerna han skulle ta med :p Gofisen! Jag sa även att de kostar mkt pengar å då fick jag till svar "jag har massa pengar" å de e ju sant. Han skulle lätt kunna åka både till Thailand å Hawaii för sina pengar, lilla kapitalisten ;) haha. Skönt å veta att iaf MINA barn har sparkonton å fonder som bara ökar.


Va vore jag utan er?! Mina småttingar! <3

imag1469 (MMS)

Va vore jag utan er?! Mina småttingar! <3


Idag är de dags för hörselkontroll på Vinc...

Idag är de dags för hörselkontroll på Vincent. De kan behövas! Inte för att jag tror han har dålig hörsel, men ibland funderar man. Han hör de han vill höra ;) Han gör den här kontrollen för han är prematur-barn :) så lite "fördelar" finns de å ha ett barn som är för tidigt född.. vi får ju veta i tid om de skulle va nåt, så dom inte hittat nå fel sen i skolan eller nå.. barn är bra på å dölja, så varför inte dölja en hörselnedsättning? Jaja så e de. :) På lördag är Vincent bjuden på Mejas 3-års kalas å de ser han fram emot!! :)


Svartvitt

Jag tycker det är nåt speciellt med svartvita kort, kan inte sätta fingret på vad men de bara är så.. :) Här är några kort på Ester i just svartvitt!

1 timme gammal.

2 veckor.

2 månader.

4 månader.


Och lite annat ;)



Och det är även kul å se hur hon växer, den först bilden är Ester 10 dagar å den andra 4 månader. Såg inte ut å va sån stor skillnad, men det är ca 3 kg å nästan 10 cm mellan bilderna :P
Lilla tjejen börjar bli stoor!
Åsså måste jag skryta lite om Vincent, när vi va inne på dollar förra veckan så va Vincent superduktig! Han tittade på leksaker och sa va han ville ha av tomten och mormor, inge grin å skrik. Och sen när vi gick förbi allt godis så plockade han upp de som låg på golvet å stängde luckor å grejer, inge tjat å grin. Så himla skönt! Jag hatar ungar som grinar å tjatar på en affär, usch. Jag blir nervklen av sånt! Jag berättade för Vincent efteråt att han va så duktig som inte tjatade och han såg så stolt ut ut! Stora killen!
/Carro

13/11-2011

1 månad till lucia appråpå ingenting..
Jag har redan knäppt julkort på barnen som ska skickas ut till vänner å släktingar! De blev väl nåt som blev bra men de tänker jag inte lägga upp på bloggen, inte än iaf :P haha. Men kan lägga upp ett "misslyckat" kort iaf:

Haha jag diggar de här kortet, men inte sånt man kanske vill skicka iväg kanske, haha.. våra små älsklingar!
Men jag måste vänta ett tag innan jag kan beställa hem julkorten då jag har en saftig räkning på bilen den här månaden på 2600.. typ nästan som hela min månadsinkomst :P Men jag är så gott som klar med julklapparna iaf, ska bara köpa nåt åt Amanda och Sofia så är de klart. Jag köper inget till Ester, kanske en taskig morsa men vad ska jag köpa till henne som hon inte redan har?! Och hon kommer ändå få saker av mostrar å mormor och så ;)
Vi åker bort i jul, ska bli så skönt! Fast vi läre väl ha en julgran ändå så katterna har nåt att titta på, haha..
/Carro

Palsternacka å morotspure med lite ersättn...

imag1437 (MMS)

Palsternacka å morotspure med lite ersättning gick i för damen :)


Bara så ni vet d-droppar är de gift i.

Bara så ni vet d-droppar är de gift i.


För 4 månader låg Jag halvdöd (typ) på bb,...

För 4 månader låg Jag halvdöd (typ) på bb, efter att världens finaste lilla tjej fötts! De går undan! Min lilla grodunge <3


Finns inga ord å beskriva kärleken till en...

imag1409 (MMS)

Finns inga ord å beskriva kärleken till ens barn! <3 Våra underbara barn!


Fan

Fan de gick nog inte att länka, men kopiera adressen å läs! http://hannasblandning.blogspot.com

Eller jag har ju gjort en inställning att man inte kan kopiera saker från bloggen, så man får helt enkelt skriva upp den :P




Tänkvärt

Läs den här bloggen hannasblandning.blogspot.com och man får sig en tankeställare. Fy fan vilka sjukdomar de finns, och den här måste vara bland dom värsta som finns.. usch. Lider nå sjukt mycket med hela den familjen!
Men dom är starka, sjukt jävla starka! <3

Annars då.. hmm.. jaedu. De knallar på här, Ester blir 4 månader på tisdag och idag ska hon få provsmaka den exotiska maten jag gjort (potatis och morotspuré), få se om de duger. Puréen blandat med lilla ersättning, mums filibabba :P
Vi ska iväg på bvc på torsdag, de blir spännande å se hur stor lillskiten blivit :) hon är iaf mer vild än tam, hon vänder sig från rygg till mage å sen gör hon ett skutt tillbaka till rygg igen. Och hon sitter helst upp å tuggar på grejer så snålvattnet rinner, tänder på g? Näe tror inte de men man vet aldrig :P Och när hon vaknar bredvid en på morgonen så vänder hon sig mot en med ett stort leende och sen rycker hon tag i håret/näsan/mun, lilla skitunge! Hennes sätt å säga godmorron på ;)
Å Vincent är så rolig nu, han surrar exakt hela tiden. Vi åkte till Borlänge igår, de tar ca 15 minuter att åka. Han började prata om en bro vi åkte under att där uppe åkte de tåg å så å hans disskusion (eller hur f*n de stavas) slutade med: "jag tycker om ALL frukt, apelsin, persika, melon, äppte, päron, banan..." Jag kunde inte låta bli å skratta åt honom :) Å därimellan pratade han om vilka kompisar han leker med på dagis och han tycker om att leka med Tilly, men inte Teus för han knuffas å Ludde fick inte knuffa honom heller.. :P Allt hann han prata om på 15 minuter..  gofisen!
Nä nu vaknar mitt minsta barn som ligger ute i vagnen å sover!
Hörshäj

RSS 2.0