Tänkvärt

Läs den här bloggen hannasblandning.blogspot.com och man får sig en tankeställare. Fy fan vilka sjukdomar de finns, och den här måste vara bland dom värsta som finns.. usch. Lider nå sjukt mycket med hela den familjen!
Men dom är starka, sjukt jävla starka! <3

Annars då.. hmm.. jaedu. De knallar på här, Ester blir 4 månader på tisdag och idag ska hon få provsmaka den exotiska maten jag gjort (potatis och morotspuré), få se om de duger. Puréen blandat med lilla ersättning, mums filibabba :P
Vi ska iväg på bvc på torsdag, de blir spännande å se hur stor lillskiten blivit :) hon är iaf mer vild än tam, hon vänder sig från rygg till mage å sen gör hon ett skutt tillbaka till rygg igen. Och hon sitter helst upp å tuggar på grejer så snålvattnet rinner, tänder på g? Näe tror inte de men man vet aldrig :P Och när hon vaknar bredvid en på morgonen så vänder hon sig mot en med ett stort leende och sen rycker hon tag i håret/näsan/mun, lilla skitunge! Hennes sätt å säga godmorron på ;)
Å Vincent är så rolig nu, han surrar exakt hela tiden. Vi åkte till Borlänge igår, de tar ca 15 minuter att åka. Han började prata om en bro vi åkte under att där uppe åkte de tåg å så å hans disskusion (eller hur f*n de stavas) slutade med: "jag tycker om ALL frukt, apelsin, persika, melon, äppte, päron, banan..." Jag kunde inte låta bli å skratta åt honom :) Å därimellan pratade han om vilka kompisar han leker med på dagis och han tycker om att leka med Tilly, men inte Teus för han knuffas å Ludde fick inte knuffa honom heller.. :P Allt hann han prata om på 15 minuter..  gofisen!
Nä nu vaknar mitt minsta barn som ligger ute i vagnen å sover!
Hörshäj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0