Bilder

Vincent som lucia
 
TokEster
 
Jag och Ester
 
Spännande med julgranskulor
 
Jul hos mormor och morfar
 
En 65 år gammal sparklåda efter morfar
 
Andra barn sitter i pulkan, men inte fröken Norgren :)
 
Nyklippt av mamma icke-frisör :p
 
Mina barn <3
 
Jag och Ester igen
 
Skulle egentligen bli julkort, men de blidde inte så :)
 
Vincents dagiskort
 
Esters dagiskort

Där va de några kort :)
/Carro

Sånt som kan hända.

Undrar om man ska fortsätta blogga lite. Passa på när Ester sover middag, annars är det full rulle från morgon till kväll :) 
Om två dagar så blir Ester 18 månader (1,5 år!), tyckte nyss hon var en liten bäbis.. tiden går fort. Och Vincent blir snart 4,5 år. Blir massa kalas till sommar :) Egentligen skulle Vincent och Esters syskon födas till sommaren, men de blev inte så.. Fick missfall i vecka 14 (13+3). Fostret hade dött redan i v 8, men valde att stanna kvar i några veckor till. Synd att man inte var iväg på nå ultraljud tidigare så kanske man hade sett det.. menmen det är som det är. Detta är nu en vecka sen de hände. Jag hade precis gjort klart på jobbet, hade parkerat bilen och när jag steg ur så bara forsade de blod, skum känsla me tanke på att de inte gjorde nå ont.. hade iofs kännt lite i magen under dagen, men hade inte kunnat tro att de va missfall på g..
Fick i allafall hjälp där uppe på limsjögården tills sjukbilen kom efter 1,5 timmar.. jäkla tur man inte va akut sjuk när de inte fanns nå ambulanser att tillgå! Suck. Men de gick ju bra den här gången..
Kom till akuten och där fick jag träffa en läkare ganska fort (kors i taket!) Iofs ljög jag lite att jag hade ont å att de bara rann blod, dom tog mig mer på allvar då :P Det är mycket man lär sig om vården med tiden, haha..
På akuten konstaterade de missfall och att fostret dött redan i v 8. Jag fick komma upp på avdelningen och ligga kvar med dropp till dan efter när läkaren skulle komma efter 9. Hon kom vid 14, så där satt jag med tredje påsen dropp och väntade.. Men efter jag träffat henne så gick de fort, fick träffa narkosläkaren, duscha mig ren med sprit och få på mig ett par snygga knästrumpor och därefter åka ner på op. Fick sövas å skrapas. Kändes som jag hade sovit en natt, men de va väl inte mer än 5 minuter.. :P
Det är ju tur man får vara med om vissa saker så man blir en starkare människa..
Och än är det inte försent med nummer 3, jag är ju bara 26 år ;) Och om jag blir gravid igen så ska jag gå på många tidiga ultraljud så man kanske slipper de här, för de tär på psyket.
Har ju iaf 2 friska små skitungar, vilket oxå tär på psyket ibland, haha..
 
/Carro
 
Observera eventuella stavfel å diverse konstiga meningsuppbyggnader.

RSS 2.0