Idag

Idag har vi varit till Insjön o gått på Clas Ohlson, handlade bl.a en lampa :) Sen va vi på lager 70 o där handlade jag 2 body och ett par mjukisbyxor till Vincent. Och ett par långkallingar åt Martin då :)
Efter de så var vi till huset o tittade hur de gick för gubben o få bort alla saker.. han hade ungefär lika mycket kvar :P jävla gubbe.. så vi ska dit i morron o hjälpa gubben att slänga en massa saker + att vi har fått en massa antika saker, fast man kanske tjänar en hacka på de sakerna.. hehe :) Men de spelar ingen roll om vi får en massa saker heller, för vi har ju en skitstor källare :)
Och idag var Martins barn med o tittade på huset, Alva ville ha de största sovrummet (som gubben haft som tv-rum o frun hade vardagsrummet o tittade på tv i :P) och Tilde ville ha det rummet med ett smurfklistermärke på, haha. Och Vincent har ingenting att säga till om så han fick det minsta sovrummet :) Men de dröjer väl ett tag innan han får sova själv i sitt rum..
Men jag tror att barnen kommer att trivas, mycket yta.. Och båda barnen har hittat ett ställe att göra en koja i.. under trappan till källaren :)

Och nu är vi nyss hemkommen från Robert där vi lämnade barnen, för dom skulle på nå spökafton eller nå.
Nu blir det snart IDOL som gäller.. heja Lars fortfarande :)

/Carro


Sista oktober..

I natt kom det snö.. massor! Och de snöar fortfarande, suck.. men det kommer säkert att smälta bort innan dagen är slut, hoppas de iaf :/ Här kommer 2 bilder jag knäppte när jag klev upp.


Min bil.. lite mörk bild kanske, men man ser ju vad den syftar på iaf.



Martins bil, med skitmycket snö på.. :(



Nu ska jag väcka Martin och sen leta på lite vinterkläder som är nerpackad :P Bra planerat av snön att komma just den helgen vi ska flytta.. verkligen..
Förresten kanske ska byta till vinterdäck idag.. eller?! :)

Återkommer sen!

/Carro


Förresten..

.. om en månad så är de första advent, om nån har missat de :P
Gabbi har väl inte missat de iaf, hon har säkert redan julpyntat o köpt klart alla julklappar, haha :)

Det blir tidig kväller i kväll, hoppas jag iaf.. :) Men Martin slutar 23, så tills dess så blir man vaken iaf.


Nu ska jag dricka te, kanske blåbär? hmm..


/Carro

:)

Här kommer 2 bilder från dagens shopping! :)





Morgan kommer att älska sin nya leksak :)




Mammas lilla solstråle va lite sur när vi kom hem.




Den här mobilen passade bra över Vincents säng :)



Det blir väl IKEA nästa gång det blir shopping :)

/Carro

30/10-08

Idag har vi varit först på barnens hus, där köpte jag en födelsedags present/julklapp åt Morgan. Syrran sa att han ville ha nåt som låter mycket och illa. Såklart mosters älskling ska få som han vill, så det blev ett set med en stor brandbil och 2 små brandbilar och en massa koner och sånt. O jag kan lova att att brandbilen lät.. :P då blir Morgan nöjd :)
Sen fortsatte vi till kupolen och där köpte jag en mobil att hänga över Vincents säng som spelade nån melodi.. säkert nån man får psykbryt på, men förhoppningsvis så kanske han sover på nätterna då :P Men i natt sov han faktiskt till 4.. sen låg han vaken till 7 och sen somnade han om, när han fick ligga på min arm. Halv 10 klev vi väl upp.
Den mobilen förresten var köpt på babyproffsen. Och Martin köpte ett par varma tossor till lillen på Åhléns, man måste köpa mycket nytt när han växer ur allt..
Efter vi hade shoppat så va vi upp på bvc och Vincent vägde nu 4690 gram, inte undra på att han börjar bli tung att gå runt o bära på :P haha. Det var sista gången vi va på bvc i Borlänge, nästa gång blir de där vi ska bo :) Skönt o slippa tanten på bvc.. Hon är väl typ 150 år.
Och efter vi va på sjukhuset så va vi o besikta Martins bil, den gick igenom. Kanske för att Vincent var med och hon som besikta bilen tyckte han va så söt :)
Jag ska bestikta min 17/12.. kanske ska ta me mig Vincent då också :) hehe.

Vi hade fått ett brev att Vincent ska till Falu sjukhus den 4/12, för röntgen på urinblåsan, stackarn o få kateter när dom ska röntga.. Det är inget fel på han, men dom kollar upp dom för tidigt födda noga. Det är bra :)

Någon mer än jag som följer sjukhuset på tv:n? Jag följer mest för att vi var där nere nästan 3 veckor med Vincent och läkaren som är med i programmet, Katarina på neonatal hade vi också. Och dom det har handlat om ett tag som fick barn i vecka 25, träffade vi när vi va där nere. Lite kul och följa :) Fast vi va aldrig med i nå inslag, men i förrgår så hörde man faktiskt Vincent pipa till, för bäbisen som va med i inslaget låg på samma IVA sal som Vincent.

I morgon ska vi hämta Martins barn ganska tidigt, åka upp till huset o hoppas gubben har plockat ur allt nu!! Sen iväg o handla och lite så. Och i morron kväll så skulle Alva o Tilde på nå spökafton på ridskolan så då skulle dom sova över hos ett par kompisar, så det blir bara jag, Martin o Vincent hemma på fredag kväll :)

Nu ska jag mata min son innan han svälter ihjäl.. Han får ju aldrig mat heller :P haha


/Carro

29/10-08

Idag har det varit skit väder, regnit.. och ett tag va de lite snöblandat också, men det var bara en lite stund tack o lov!
Vincent har varit missnöjd hela natten som va och nästan hela dan har han varit de också, men nu har han somnat iaf, få se hur länge han sover då :P Jag tänkte också vila lite, så man orkar en natt till om han inte vill sova.
Det blev inge shopping idag, kände inte för de + att vi inte har bytt däck på min bil än, tänkte göra det till helgen, så jag också kan åka med saker till nya huset!
Vi kanske åker en sväng i morron till kupolen, tänkte köpa en häng-mobil till Vincent på babyproffsen eller barnens hus och sen kanske man tittar en sväng på polarn o pyret också.
I morron kommer mamma o pappa hem från Turkiet. jag skrev idag till mamma o sa att det var snöblandat och då skrev hon tillbaka att det var 25 grader och dom hade legat vid stranden hela dan.. inte nå avis heller :P
Men vi håller faktsikt på att sparar till en lång resa till typ Thailand eller nåt, men de får bli om några år, när Vincent har blivit större.

Nu ska jag lägga mig o vila! Och i kväll så blir det bonde söker fru och grey´s anatomy.. nice :)


/Carro

Näe..

.. det blev inga kort från syrran, de funka tydligen inte o skicka. Eller hon skickade, men dom kom aldrig fram till mig, så hon skickade fler gånger.. det kanske va någon annan som har fått en massa bilder nu på småbarn :)
Usch vilket tråkigt väder de har varit idag, och på lördag är det 1:a november och en månad till advent..
Men det står inte på förrens det är midsommar igen! Det på minner om en tant som vi åkte till när jag jobbade.

Jag (på sommaren): "Va varmt det har varit idag!"
Tanten: "Snart vänder det och blir kallt. Det går rasligt fort. Vill du ha kaffe?"
Jag: "Nej, tack. Jag har nyss druckit kaffe."
Tanten: "Vilken fint väder vi har idag"
Jag: "Ja, verkligen."
Tanten: "Men det står inte på förens det är kallt o jävligt igen. Det går fort. Vill du ha kaffe?"
osv..

Jag (på vintern): "Vad kallt det va idag!"
Tanten: "Ja verkligen."
Jag: "Men det är snart sommar igen."
Tanten: "Ja, och sen går det fort så är det vinter o kallt igen. Vill du ha kaffe?"
Jag: "Nej tack, jag har nyss druckit"
Tanten: "Gu vilket väder det har varit idag."
Jag: "Ja, det va kallt ute, men det är snart sommar igen."
Tanten: "Ja, och sen står det inte på så är det vinter och kallt igen. Vill du ha kaffe?"
osv..



Prata om sånt där i över 1½ år, haha inte undra på att hjärnan funkar som den gör :P

Nu ska jag ta hand om min son och sen blir de desperate housewifes!


/Carro

Shopping!

Jag funderar på att ta en tur till kupolen i morron eller på torsdag en sväng o shoppa lite, inte en ful kappa för 14,000 men kanske lite kläder på HM eller nå.
Kom bara o tänka på en sak, varför har man en 18-års fest på en krog, där det bara är folk över 20 som får komma?! Jag har hakat upp mig på blondinbella! Café Opera, är det inte typ 25 års-gräns där eller nåt?! Man kanske ska bli känd, för då kan jag få göra saker som en 30-åring kan göra! Det verkar skoj..

Nä, nu ska jag titta till min son som ligger ute i vagnen o sover och har på sig en overall efter kusin Morgan!



/Carro

28/10-08

I morse när vi vaknade allihopa (fast Vincent vaknade först som vanligt) så hoppade alla tre in i duschen. Vincent tyckte nog att de va jättemysigt att duscha eftersom han bara har badat innan. Vi tvättade håret för första gången på Vincent, inte för att det kanske behövdes men vi hade ju fått ett baby-shampoo från BB. Han va jättesöt när håret hade torkat (det är han annars också ) alldeles luftigt och lite lockigt! Han kommer nog att få lite lockar när han får mer hår. Klarblåa ögon och blondt lockigt hår :) Sötnos!

Runt 9-tiden kom Micke o hälsade på, så nu är han o Martin på väg till tippen med en massa saker från garaget. Fast dom skulle väl hämta en släpvagn först av Emmas mor o far.
Appråpå ingenting, i morse (typ 5) när lillen skulle ha mat så kunde jag inte låta bli att läsa lite som blondinbella hade skrivit. Hon visste inte om hon skulle köpa en klänning för 12,000 eller en kappa för 14,000.. snacka om att ha problem.. :P dagens I-lands problem :P

Jag packade lite mer igår iaf, alla kläder som jag inte använder har jag packat ner och alla kläder Vincents kläder han har växt ur har också hamnat i en säck :)

Återkommer sen med lite bilder på Vincent och kusin Morgan, om jag får bilderna av syrran nån gång då! :/

/Carro

Åsikt

Jag skrev just till blondinbella: "jag hoppas det är fuskpäls.." Och sen läste jag alla kommentarer, det verkade som att det var en riktig päls!! Usch! Stackars djur som ska behöva lida för att hon ska behöva ha pälsen för "att det är en snygg outfit" Usch..

Nån som håller me att det är hemskt med djurplågeri?! Man kan väl ha en fuskpäls.. fast päls överhuvudtaget är inte fint.. jo på ett djur!

Tänk o gå runt med en blondinbella runt halsen..


/Carro

Höst

Idag har vi varit ute i höstvädret. Lite småkyligt.. Men Vincent sov länge i vagnen :) Martin bytte till vinterdäck på sin bil, medans jag lekte med Wilma :)
Annars har vi inte gjort så mycket mer, hållt på med våra nya konton på banken. Det är ganska krångligt o byta bank :P Jag flyttade alla mina sparpengar till nya banken i fredags o trodde dom skulle komma på nya kontot på en gång.. de gjorde dom inte, så jag tänkte "jaha, 25,000 åt helvete!" Men dom hade kommit in idag så :)
Men jag hittade inte Vincents konto.. men vi ska ju på banken på måndag så vi får väl fixa det då :)



Vincent sover så sött :)



  
Wilma är busig med alla löv.

 




                                            
 Martin byter däck, Vincent sover och Nasse vill in.





Knäppte ett kort på den höstiga blomlådan. Jag har planterat, men har ingen aning vad
blommorna heter, men dom är fina iaf :)



 Jag, vem annars?!? :)


Vad tycks om min blogg förresten?
Jag kan hålla med om att den inte är så vacker, men den funkar iaf :)  Men den är fortfarande under ombyggnad, får väl se hur den ser ut när den blir klar.. om en blogg någonsin kan va de?

Kul, klockan är strax efter tre och solen är redan på väg ner.. suck.. om det ändå vore sommar :) Fast julen ska komma först då (jävla tjat om julen?!?), sen kan det bli sommar.
Fast vore det så, så hade de varit lite mysko.. men med klimatförändringarna så vet man aldrig.
Appråpå brödrostar (?) Vincent vaknade 3 i morse.. jättekul :P Men han somnade en stund till när han fick ligga på min arm, men så fort jag la ner honom så vaknade han och var missnöjd igen. Så jag hoppas att han är vaken i kväll, så han sover på natten :) Hela kvällen igår sov han, utom när han skulle äta då, men de va nästan så han inte orkade va vaken ändå.

Jag har packat ner mycket saker idag.. 2 ölglas.. Men i morgon kommer nog Micke o då ska han o Martin till tippen med massa saker, tur att det försvinner lite iaf :)

/Carro


Morgonen

Här kommer några bilder från nu på morgonen, när Vincent ligger o bökar runt i sängen :)


   

   

   


Återkommer kanske senare idag. :)



/Carro  

Under uppbyggnad :)

Håller på o grejar med bloggen lite grann, om det skulle se allt för mysko ut :P
haha




/Carro

Tråkigt..

.. jag har ganska tråkigt, o känner mig kreativ.. eller inte. Lillen somnade om. Annars brukar man sitta med han hela tiden. Jag knäppte lite fler kort. Inga som är av betydelse, fast de beror på hur man ser på saken :)



                                                             
                                     
   Hehe, näe jag tycker inte om pengar :) Men jag är skitsnål så jag sparar  det mesta :) Måste ha en massa pengar på sparkontot utifall att...
 Kanske är en tvångstanke.. men en bra sådan :)



                                                                   

                                                                    
Läppglanset jag har på mig va skitdyrt
och skulle hålla i 12 timmar..
De gjorde de inte.. typiskt o falla för
reklamen..


Jag kom o tänka på reklamen på tv om att man kan köpa medicin på internet, lite skojigt faktiskt :) Och hemsidan var lite smårolig den också.. eller det är ganska tragiskt egentligen. Men man förstår folk dom köper från internet. Hjärtmedicin är skitdyrt att köpa (jag har jobbat med gamlingar, jag vet!)  så förstår jag om folk försöker få tag på lite billigare. Men jag skulle aldrig köpa nå från internet så.. 


                                                                

                                    
Min hjärtlampa :) Har ärvt den av min storasyster.



                                                                         
                                          
Jag sitter vid datorn o lillen ligger o sover :) Mammas älskling :)



Nu ska jag titta på nåt annat, typ lägga sig o vila eller nå så man överlever natten. Det var nån som envisades med att vara vaken från kl 3 i morse.. Men jag la han en stund på min arm, så då somnade han om en liten stund iaf. Är helt slut och trött.
Kanske återkommer senare om jag har tid (?) :)


/Carro

Nyss hemkommen

Från en promenad med Vincent. Martin började jobba 2, så jag gick ut o gick en timme ungefär, lite småkyligt men annars va de skönt. Det blev inge däckbyte idag, vi packade lite mer i stället. Så nu är köket i stort sett klart också! Nu är det bara sovrummet kvar att plocka i. Men det blir mycket o lämna också.
Appråpå ingenting, va mysko att ha ställt om till vintertid.. Det blir lika fel som vanligt när man ställer om tiden :P
Jag har faktiskt knäppt lite kort idag :)



  Vincent har fått en ny mössa av sin pappa :) Från HM.




                                    
Simba                                         Wilma                                     Nasse
OBS! Har ej blåa ögon :)


Alla katter våra :) Fast Simba o Wilma går inte ihop, det blir typ slagsmål varje gång som ser varann. Men innerst inne så tycker dom nog om varandra i af :)

Det är bara en vecka kvar innan vi flyttar! Först till helgen så flyttar vi upp alla lådor o så, sen på måndag när vi får nyckeln så åker vi först upp med katterna och sen alla möbler. Lika bra att ta katterna innan möblerna, annars är väl dom borta. Få se hur det går med Simba och Nasse.. Wilma är det inga problem för att flytta, hon har flyttat många gånger.. Men det här blir sista gången för henne.
Kanske ska ta Simba och Wilma i samma bur?! Hehe.. näe så taskig kan jag inte vara.. :P





Så här ser det ut i vårat vardagsrum nu.. verkligen jättemysigt. Vi har en gång så man kommer ut i köket med barnvagnen iaf :)

Tur inte typ soc eller nå kommer på hembesök när det ser ut så här, då skulle dom ta barnen ifrån oss.. hehe :P
Som filmen "Jag är med barn" från typ 70-talet eller nå med Magnus Härenstam. Den filmen är lite rolig. Likaså filmen vi såg igår "Som man bäddar". Man förstår ju vad dom menar egentligen :)

Är det nån som läser min blogg förresten? Alla som läser kan väl nämna det som en kommentar o då menar jag ALLA!!

Nu ska jag plocka upp min son från vagnen, nu har han vaknat! :)


/Carro

25/10-08

Idag har vi varit upp till huset igen, det hade väl inte hänt så mycket mer, men senast torsdag skulle alla deras grejer vara borta, utom det vi ville ha då. Dom skulle lämna nästan alla blommor också, det är bra de för vi har bara några blommor härifrån vi ska ha med till nya huset. Resten lämnar vi. Det bli många saker som blir kvar, skönt de :)
Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Jo, packat lite saker bara. Så till helgen som kommer så ska vi eventuellt börja köra upp lite saker till huset. Fast vi får nyckeln på måndag, men vi fick åka upp med grejer tidigare :) Så vi kommer härifrån så fort som möjligt!

Vincent är en sån duktig kille, han har sovit 2 hela nätter nu, fast han har fått mat 2 ggr per natt, men annars så. Och i morse vaknade han vid 7, och allihopa gick väl upp vid 8 (när lillen tröttnat på att ligga i våran säng). Han har varit vaken i stort sett hela dagen idag, han sov några timmar mitt på dan bara. Hoppas det håller i sig ett tag :) Nu ligger han o sover så sött i sin vagn.

I morron ska vi inte göra så mycket, byta till vinterdäck (inte jag då) men jag o Vincent är väl ute då vi också, om det inte är storm som det är just nu då..
Hoppas på sovmorron i morron :)

/Carro

Hmm

Man kanske ska skaffa en vakthund! Så trött på visst folk, som smyger runt och är allmänt störd! Så jävla nyfikna.. Skaffa ett liv! Det ska bli så jävla skönt o flytta härifrån!! Så de så!
Får stå ut drygt en vecka till, men sen blir allt bra!
Nu ska jag fortsätta titta på idol å heja på lars :)



/Carro

Försäkringskassan

Dom är ju som dom är.. fick iaf lite pengar av dom idag.. 2000 kr.. snällt och verkligen generöst. Jag har faktiskt jobbat skit mycket, men får inga pengar ändå. Det är skumt, om jag hade varit 15 och fått barn så hade jag säkert fått mycket mer. Fast det är ju andra pengar, men ändå.
Tur man får barnbidraget också :)
Jag fick barn 4 augusti, 11 oktober kom dom första pengarna från försäkringskassan, vilken tur att jag fick en till lön i september. Men ändå, är dom snabb eller?!?

Någon mer som har åsikter om försäkringskassan?!?

Nu ska vi åka o handla och i kväll ska vi äta pizza eller nåt!



/Carro

2 månader kvar till jul..

..ville jag bara påpeka till dom som redan julpyntat.. Men jag var faktiskt o tittade på lite julgardiner igår, kom på att det kanske är bäst att köpa nu, för sen tar dom slut. Men kom på sen att vi flyttar till ett stort hus, så då måste vi fundera hur många gardiner vi behöver. Så jag köpte inga :)
Annars gjorde jag väl inte så mycket igår, vilade o stekte pannkakor. Och sen gick runt med lillen i flera timmar, han är bestämd o börjar bli lite bortskämd :)

Idag slutar Martin kl 14, så då ska vi i väg o handla lite (lillen behöver blöjor!), sen ska vi upp till huset o titta om det är nå mer saker vi behöver. Vi har redan fått en massa saker till trädgården som häcksax, motorsåg o nå mer (carros minne är inge bra på morgonen), men det var mycket saker iaf. En svets fick vi också, inte för att jag kommer att ha nytta av den.. menmen. Får väl se om vi fick alla trädgårdsmöbler också, men de lät som det iaf. Och bordet o ha i köket. Det blir najs :)
Men det bästa av allt, är att det är inga äppelträd! Jo, 2 små, men dom räknas inte. Där vi bor just nu så är det typ 5 äppelträd, ja det är ju fint när de blommar.. Men det finns inga drygare än att kratta! Det kan dom som flyttar hit roa sig med :)
Och vid nya huset så är det en skitfin enbuske som ser perfekt ut, samt en jättefin rosbuske! Hon som bodde där gav mig ett råd om att sköta blommorna "fråga grannen" haha :)

Nu ska jag titta klart på Operah Winfrey show, eftersom lillen äntligen har somnat efter att ha varit vaken i över 3 timmar. :)

/Carro

Roligt va? :)

Jag härmar dig med de här Mickis =)

Gör såhär: 1. Ta fram din mobil 2. Bläddra igenom din inkorg 3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et 4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Nä, not mi ider.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ja det va därför jag frågade om han gillar tighta kläder
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Gillar han tighta kläder?
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag vet inte alls.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Kanske om vi inte har gett bort dom
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Oj, va stor!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag vill inte ha obetydliga saker.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Vi behöver väl inte köpa julklappar till varann i år va?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Va skönt att det är bra med honom.
10. Din romantiska replik?
Gillar han tights?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag ska köpa  nåt som julklapp så då kanske jag ska köpa 68.




Roligt va? :)

En sak till..

När jag va ute o gick så gick jag förbi ett gult hus. Jag tittade på en och tre gånger. Det var en tomte med släde på taket, med lysen o grejer! Och sen såg jag att det var en massa ljusstakar o grejer i fönstret! Jag blir upprörd när folk ska börja med sånt så jävla tidigt!! 2 månader kvar till jul! 2 jävla månader, låt de va höst!!
Och att det är mycket mysigare o julpynta när det närmar sig jul!! Så de så!

En åsikt av Carro! Nån som håller med?? :)




/Carro

22/10-08

Idag klev jag upp vid halv 7, för Martin åkte till jobbet o lillen va jättehungrig så han höll på att svälta ihjäl :P Så det var bara att gå upp. Matade han och sen gick vi o vilade en stund. Och sen vid 9 så började jag gå mot sjukhuset för lillen skulle träffa doktorn. Allt såg bra ut. Han var nu 53 cm lång och vägde 4290 gram. Mammas stora pojk :)
Det var jätteskönt att va ute o gå, men de va lite kyligt. Tur man hade mössa på! :) Sen när jag kom hem så la jag mig i sängen lite, för jag va så frusen. Det är jobbit att va småsjuk o va ute o gå när det är lite kallt ute..

Senare idag så händer de väl inte så mycket. Jag ska laga mat, eller laga o laga. Martin gjorde maten igår så jag behöver bara värma på maten o steka lök. Jag gör väl de till när Martin slutar kl 17.
Just nu så sitter jag med lillen i famnen, lyssnar på musik och dricker blåbärste *mums*
Vi ska hämta mina vinterdäck i morron, samt att vi ska åka å fixa fler flyttkartonger :)
På lördag kanske Vincents moster o kusin Morgan komma o hälsa på. Dom skulle till Sandviken o köpa en bil, så då kanske dom skulle ta en tur till Borlänge också. Så då kanske jag o syrran ska gå på kupolen med våra bäbisar o shoppa lite (näe, Morgan är ingen bäbis men ändå) :)

Vincent sover i sin vagn. Storasyster Alva har gjort kudden :)

12 dagar kvar tills vi får nyckeln! Men de ska bli ännu roligare att åka till IKEA o köpa en massa nya saker. En bäddsoffa funderar vi i alla fall på att köpa. Kanske den? (Bilden)
EKTORP 2-sits bäddsoffaEktorp 2-sits bäddsoffa 7195 :-

Men man får väl köpa en sak i taget. Men soffa ska vi ha i varje fall, samt en stor bokhylla ska vi köpa och ett stort vitrinskåp måste vi ha, så allt porslin får plats. Men ett skåp har jag sett på blocket, billigt :) Annars är jag emot att köpa begangnade saker, men ett skåp kan jag köpa :)

Nu ska jag göra nå vettigt!

/Carro


21/10-08

Idag har jag inte gjort så värst mycket, var ute o gick en sväng. Det var ganska skönt, om det inte hade blåst så jävligt då :P
I morron ska jag o Vincent också ut o gå. Vi ska till sjukhuset för Vincent ska träffa doktorn och väga sig o mätas :) Få se hur mycket han har växt på en vecka :) de märks att han börjar bli större nu när han börjar växa ur sina kläder :)

Jag börjar bli sjuk.. usch.. haft ont i huvudet, ont i halsen o allmänt trött nu i några dagar. Men jag har inte fått min hemska hosta än iaf :/ peppar, peppar..
Och idag har jag fått mitt nya bankomatkort, så nu har vi bytt bank o grejer. Men jag tänkte byta konton å grejer när jag har betalat alla mina räkningar den här månaden. det va faktiskt ganska mycket räkningar för mig den här månaden.. + att jag har köpt nya vinterdäck för 4000 :- också.. Men man måst ju tänka på pojken också, inte köpa typ begangnade däck och så.. Det skulle jag aldrig i hela mitt liv göra heller! Och den dagen jag får fast jobb så ska jag köpa en riktig och ny bil :)

På måndag den 3:e november ska jag & Martin in på banken 8.30 och skriva på dom sista papprerna och få alla nycklar o så :) Och sen börjar vi flytta! Det ska bli skitskönt (om jag inte skrivit det förrut..) hehe.

Nu ska jag titta på tv, för sen så blir det desperate housewifes :)

/Carro

Några bilder :)

Min son :)



Barnbidraget

Idag så fick jag barnbidraget igen :) spara 300 på Vincents konto o resten blir de till att handla blöjor o mat för.

Igår hann jag inte skriva nåt i bloggen för vi hade fullt upp att packa! Nu är det bara köket o sovrummet kvar. Om 2 veckor flyttar vi! Fan va skönt de ska bli.
Gissa vem som var vaken hela lördag natt då? Jo, min lilla pojk.. han sov till 1 ungefär å sen va han vaken resten av natten. Så hela dan igår så va de bara att hålla han vaken så mycket som möjligt o natten som va så sov han nästan hela natten! Fast han fick mat 2 ggr då, men de va ju lugnt =)

Återkommer senare kanske, dags för blöjbyte :)


/Carro

Idag..

.. har vi varit o handlat lite. Vi parkerade vid kupolen, gick till ÖB o där handlade jag ett par ridbyxor åt Alva och en varsin mössa till Tilde & Martin. Sen va vi på Lidl o handlade lite lördagsgodis :) Det var jätteskönt ute :)
Den 30:e oktober så öppnar biltema, det blir najs =)
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, men till kvällen så blir de tacos för fulla muggar :) Sen mys framför tvn med lite godis :)
Och nån dag funderar jag på att åka själv till kupolen o handla lite, alltid kul med lite shopping :) Passa på innan vi flyttar in i huset, för sen kommer man inte ha typ nå pengar alls :P

Det var rätt som åkte ur IDOl igår iaf :) Hon kunde inte sjunga nå bra.. Men som sagt, Lars är min idol :) hoppas att han vinner hela skiten :) haha

Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer, kanske skriver mer senare..

/Carro

17:e oktober

Om 2 månader så fyller min systerson Morgan 2 år.. va tiden går fort :/ Snart så är man 30, sen går man i pension och sen är man typ död.. Om man tänker så. :)

Idag så har jag varit en rikigt hemmafru, jag har tagit reda på tvätt, dammsugit och tagit reda på disken. Medan Martin var ute och höll på med bilen. Och Vincent fick vara ute han också, han ska lära sig i tid så mamma får en rikigt bilmekaniker om några år :) Sen va vi i väg på maxi o handlade lite.. eller lite o lite :P de kostar att handla mat..
Så nu sitter jag o dricker grönt te med blåbärssmak *mums* medan Alva och hennes kompis Josefin tittar på tv och Martin och Josefins pappa är ute och grejar med bilen. Och gissa vart Vincent är då? Med grabbarna såklart :)
Senare i kväll så blir de väl att äta god mat, wok och ris :) Och sen göra samma sak som alltid på fredagarna.. titta på IDOL :) Jag hoppas att Lars vinner, han har sån grym röst.. Me like! *s*
Nä, det blev inget med packa saker idag heller, hade så mycket annat att göra i stället.. Men nån dag.. Men det är så jäkla tråkigt att hålla på själv också, men i helgen är hela familjen hemma så vi kanske ska göra lite sånt pyssel då.
Och idag när jag hade tråkigt en stund så satt jag o räknade lite pengar som Vinent hade i sin spargris (han fick den förra helgen anm.) han hade 340 kronor.. som kommit i den här veckan, de är bra de :)

Jag fick sms av mamma idag från Turkiet, dom hade typ 30 grader och soligt. Då skickade jag tillbaka o skrev att vi hade 5 grader och regn.. Men dom blev väl inte direkt avundsjuka :)

Nu ska jag ta hand om min son :)


/Carro

16/10-08

Idag klev jag upp vid 10 efter lite tjat av Martin. Vi skulle ju trots allt åka upp till huset på förmiddan. Men i natt var det en viss liten bäbis som envisades med att vara jättevaken :) det är roligt att han börjar va mycket mer vaken nu, men han kan väl sova på natten iaf :) Så halv 4 i morse satt jag o tittade på South Park och sen när jag va uppe vid halv 7 så tittade jag på Nanny. Men som tur va så somnade han ganska fort då när han fick mat..
När vi väl var uppe i nya huset så hade dom inte hunnit plocka med så mycket mer. Men vi ska få en massa saker av dom som bodde där, och de behövs ju eftersom vi kommer att lämna ganska mycket saker kvar här. Köksbordet vi nog kommer att få kommer nog att passa skitbra iaf.. bra med stort bord när mina vänner kommer o ska dricka öl.. :) Ja, ni vet vilka ni är :)
Annars har vi inte gjort så mycket mer, Martin åkte o jobbade vid halv tre så jag e ensam hemma med pojken o alla katter nu. Fast jag vet inte vart dom är men dom brukar komma fram när dom är hungrig :) .
Kanske ska börja packa lite idag då, de blev inte av igår. Jag provade bygga ihop en låda, men de sket sig.. Men Martin byggde ihop några idag så.. men vi får se, Just nu så sitter jag bara o fryser o är skittrött, men som sagt vi får se :)


/Carro

Min lilla pojke..

.. ligger i mina armar o ska se till att spy upp maten han nyss fått :/ Han gör inte så mycket annat än äter, spyr, bajsar o sen sover i några timmar. Fast det måste va ganska skönt ändå o bara vara så liten.. Likaså katter som bara sover hela dagarna. Ganska onödiga djur.. Men jag skulle aldrig i hela mitt liv skaffa en kanin!! Ja, som alla andra barn har väl haft kaniner, men nu som vuxen (?) skulle jag aldrig skaffa en.. kanske en fågel.. Men de går nog inte när man har 3 katter..

Idag så var vi först på banken och ordnade lite med bankpapprerna, sen va vi iväg o skaffade lite flyttkartonger o till slut var vi o handlade lite käk till pojken :) Sen när vi kom så va det bara att laga mat (avancerat med makaroner o köttbullar), köra igång en maskin tvätt o sen diskmaskinen. Men Martin får ta reda på tvätten när han kommer hem, för jag tycker det är en läskig källare o jag vill inte lämna pojken uppe ensam.. Tur vi flyttar snart, så man slipper de :P
Sen till vintern (om de blir nån, det kanske blir kallt iaf!) så ska vi bjuda över lite folk till vårat nya hus, då ska vi basta o dricka öl! Ja, basta iaf :) Och när Cissi, Kattis & Karin kommer o hälsar på. Aha!! CCK + Karin :)

19 dagar kvar (senast) tills vi får nyckeln till det nya huset! Så får det väl bli en tur till IKEA när vi har packat upp alla saker. För vi har inte möbler så det finns i alla rum! "Snacka om att ha problem asså :)" Nån som vill komma o inreda lite?? Gabbi?? *blink blink*
I huset så är det 6 rum.. 4 av dom är sovrum, kök o matplats samt ett stort vardagsrum med ungefär 1 miljard fönster. 2 toaletter på själva "våningen", en med badkar *mysigt*. Och sedan på källarplan så är det en gillestuga, ett rum man kan göra till sovrum, förråd, dusch och bastu och en del vi tänkte göra som en spaavdelning. När vi blir rik då! Så länge kan man väl sätta ut några stolar o bord som man kan sitta o dricka öl vid. Ja då hamnade man där igen :P haha.

Nu ska jag försöka få nån ordning på kartongerna, jag nämligen HATAR att få ordning på den skiten :P vi får väl se..

/Carro

Godmorron?

Är de verkligen morron nu? Tycker man sitter vid datorn vilken tid som helst på dygnet nu när man har en liten som behöver mat var och varannan timme :)
Annars gör jag väl inte så mycket just nu, håller på å grejar lite med bilderna på lunar så att vissa slipper logga in, titta på mina bilder, snoka runt o sedan ta bort sin lunar.. kanske inte så moget, jo när man va 12 :P
Ja, jag är skapligt less på en viss person och tillhörande familj. Så är de bara.

Idag åker min mamma o pappa till Turkiet, o jag är inte ett dugg avundsjuk.. inte nå.. jag skulle inte alls vilja åka dir där det är 30 grader varmt o va borta i 2 veckor.. absolut inte.. :)

Just nu så sitter jag med Vincent på armen o försöker få han att somna, ser han trött ut? Näe inte ett dugg :) Får väl sitta en stund till, det är ingen mening att lägga ner han heller i sin säng, då håller han oss vaken. Dom är gullig dom små liven :) De märks att han börjar bli stor, gå runt med 4 kilo hela dagarna gör så att man får träningsvärk :P

Återkommer kanske senare idag!


/Carro

Så e de =)

Tjo!
Nu har jag checkat runt lite, men jag ska höra med Cissi nästa gång jag träffar henne så kanske hon kan hjälpa mig så att de blir lite snyggare =)

I morgon ska vi på banken igen & fixa de sista med papprerna (om de stavas så :P) haha.
Och senast den 3:e november flyttar vi till vårat hus!
Det ska bli skitskönt!! Samt att slippa vissa andra saker, men det är väl ingen idé att ta upp här eftersom att vissa personer kommer att snoka så himla mycket..

Snart slutar Martin för kvällen! Snart & snart, kl 23.. Men jag går väl lägger mig efter Desperate Housewifes, en sån rolig serie =)

Idag var vi förresten på bvc med Vincent, han var nu 52 cm lång och vägde 3890 gram =)

Nu ska jag mata bäbisen och ta nåt att äta! Återkommer kanske i natt eller nå när jag är vaken med lillen =)


/Carro

Jag har skaffat en blogg!

Min son Vincent =)Min son Vincent =)




Ja, jag vet. Jag fall för grupptrycket, jag har skaffat blogg!!
Man kan väl lika gärna hålla på med sånt eftersom jag är hemma så mkt på dagarna men min lilla son =)


Återkommer sen eller nå, jag ska ta reda på hur man "snyggar" till bloggen. :)




Hejs!

RSS 2.0