Ny sysselsättning

Vincent tycker om att titta på kort av sig själv på datorn, han smajlar hela vägen till öronen :) Min gopojk :)

/Carro


Ny sysselsättning

Vincent tycker om att titta på kort av sig själv på datorn, han smajlar hela vägen till öronen :) Min gopojk :)

/Carro


Bilder





















Vincent var både glad och ledsen på kvällen :)

/Carro

27/4-09

I morse var vi till Djurås o handlade lite blommor och tankade :)
Sen har vi gjort rent på altanen och fått lite bättre ordning :)

Och nu har vi just kommit hem från babycafét i Mockfjärd. Vincent tyckte de inte va så roligt o sjunga idag, men annars så satt han snällt med dom andra barnen på golvet och bråkade om leksaker :)
Vincent sover i vagnen nu, få se när han vaknar, då blir de väl lite mat och eventuellt en liten promenad framåt kvällen :)

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag, hoppas på finväder i morron också :)

/Carro

26/4-09

Igår va vi o skaffade en ny bilstol till lillen från barnens hus, samt att de blev ett myggnät till vagnen och en keps :)
Tänkte inviga stolen i morron när vi hade tänkt att åka på öppna förskolan :)

Annars då.. Vincent börjar förstå vad lampa är för nåt :) Och vi har även börjat att lägga ut mat på bordet som han får peta i sig själv, vilket han tycker är grymt skoj :) Fast idag så hamnade alla riskorn på golvet :) haha, men han ska väl börja lära sig nån gång :)

Vi har i stort sett varit ute nästan hela dagen idag, fast de har inte varit lika bra väder som igår :/
I morron tänkte vi fortsätta med att göra rent altanen och tvätta dynor m.m

Nu ska jag ta in pojken som vaknat ute, skriver kanske mer senare.

/Carro

Fredag

Såhär tillbringar lillen fredagskvällen. Äter biltema-katalog :) haha





/Carro

24/4-09

Nu har Vincent börjat piggnat på sig från feber, kräk- & bajsmaraton :)
Idag har han faktiskt ätit ganska bra för att knappt ha ätit nåt på några dagar. Det som va godast va nog glassen o mariekex, men va gör man inte för att han ska få i sig nå :) Men han fick även i sig gröt och välling också, utan att det har kommit upp igen. Skönt! :)
Och han har varit glad idag :) Men vi har fortfarande inte sett/kännt nån tand, så de var väl inte dags för de ännu :)

I morron blir de till att vara ute i trädgråden för de skulle vara fint i morron också :) Synd bara att man börjar bli lite för solbränd snart :) Men jag hade faktiskt solskyddsfaktor 25 på mig idag :) Tänkte iväg o köpa en ny snart, hade tydligen fått 20 % rabatt på Kicks, så de får väl bli lite fynd där :)

På torsdag bär de av till Hälsingland igen :) Tänkte köpa nåt till min systerson som fyller 20 snart :)

Nu ska jag ut en sväng igen, passa på när lillen sover i vagnen, det är ju trots allt 18,2 grader ute så :) Snart dags för årets första dopp kanske? Haha :)

/Carro

21/4-09

Idag har jag o lillen varit ute på promenad med Malin o Lukas på förmiddan och efter de så vart de inte så mycket. Jo, vi tog en liten till promenad på eftermiddan och satt i solen en stund. Trodde inte att lillen skulle sova så länge, men idag sov han över 1 timme ute, inte undra på att de bränns i mitt ansikte. Haha :)
Natten som va sov lillen till 2.30 sen va de full fart :P Han låg o vände sig o va allmänt stökig. Framåt halv 5 så blev han ledsen (övertrött är min gissning) och till slut somnade han och sov en halvtimme. Efter kl 6 så va de bara att stiga upp och göra i ordning lite gröt åt lillen. Han åt och åt tills han satte i halsen och kräktes upp allting :P Och innan jag hann hämta papper så satt han o kladdade med den uppspydda gröten på bordet. Men till slut med lite klädbyte och tvättning så va han glad igen och sov i min famn i 2 timmar :)
Och 2 rejäla bajslass hann de bli också idag :/ så de har varit fullt upp idag på den fronten iaf :)

Nu på kvällen så vart lillen lite hängig så då tog vi tempen och den visade 37,8 grader så de blev en skvätt alvedon och nu ligger han halvnaken i vagnen o sover. De måste vara dom där j*vla tänderna på gång :) Haha.

Här kommer några bilder:


Den kräkiga lilla ungen :)


Grillsäsongen har börjat, varför inte grilla katt? De kanske skulle vara nåt?
Wilma skulle va frivillig om de vore så :) Haha.

Få se om de blir nån Desperate housewifes tittning ikväll, det beror helt på lillen :)

/Carro

Cooling

Vincent tycker det är skoj att sitta själv i baljan o plaska :)
Sån här häftig frisyr får man av att bada :)




/Carro

Marknad

Idag va vi till Borlänge marknad en sväng. Det var inte så mycket folk, vilket är skönt när man går med barnvagn o folk som vägrar flytta sig :P
Efter marknaden hälsade vi på Lars, Johanna, Ludde o resten av barnen en sväng. Lille Ludde hade ökat på 2 veckor! :)
Lars gav Vincent en kaka (förra gången var det en bulle:)) fast jag är emot de, men det är inte så ofta vi kommer bort på besök så :) Han är nog lite för liten för kakor, men han tycker det är himla gott, haha :)


Vincent vann ett gosedjur, men den röda påsen var finare :)


Vincent smaskar kaka i Borlänge :)

I morron beger vi oss nog en sväng till Mockfjärd igen :)

/Carro

19/4-09

Dom här dagarna har vi varit ute på gården och krattat o gjort fint :) Tack o lov va de inte så mycket löv! Haha.
Grannarna va över igår o visade va vi vade i trädgården, de va tydligen skitmycket rosor i alla färger o former :) Hon som bodde här förut älskade att vara ute i trädgården o fixa, hoppas de blir lika fint nu :)
Just ja, jag hittade ett skapligt stort jordgubbsland igår när vi krattade, nu är det bara att rensa o hoppas att de blir mycket jordgubbar! :)

Kanske skriver mer sen.

/Carro

17/4-09

Har ingen lust att skriva så mycket, men jag tänkte lägg upp lite bilder. Fortfarande så säger en bild mer än tusen ord :)
VI kom hem från Åland igår, de har varit rikigt skönt att komma i väg. Vi sov till halv 11 igår morse, det är annat än o vakna runt halv 6-6 varje morron :)


Gabbi, Fegge o lilla Rocky kom förbi på lördagen :)


Vincent blev skjutsad i bilen av Morgan.




Dom satt o lekte snällt på golvet :)




Myste i soffan gjorde dom också :)




Gunga fick han också göra hos mormor o morfar.


Inte jättekul direkt.. haha :)


Mosters hund var rolig :)


Fick låna en fin mössa av kusin Amanda.








/Carro


15/4-09

Åker snart till Åland, skriver mer när vi kommer hem.

/Carro

8/4-09

Idag har jag o lillen varit till Borlänge en sväng o köpt en present till syrran. Det blev en jättefin sak som hon kommer ha väldigt mycket nytta med.. eller inte. Haha :)
När vi kom hem så gick jag o Malin en liten sväng, men de blåste o va lite kyligt och lillen va gnällig. Och lagom när vi kom hem så somnade han och sov sina 20-30 minutrar :P Jonna o Tilly kom o lekte lite med oss idag.
Dom va så söt dom små när de pratade sitt speciella språk med varandra, haha :) Undrar vad som sas egentligen :)

Här kommer lite kort på barnen :)











Ett blivande kärlekspar? Haha :)

/Carro


7/4-09

Igår morse fick Yvette och Krister en liten pojk som ska heta Johannes! Grattis gumman! Få se när vi kommer o hälsar på :)

Igår va vi på öppna förskolan och bvc (dom är på samma ställe för dom som inte vet :))  När vi va färdig på bvc så somnade lillen i min famn. Stackarn va helt slut, de kanske inte är så bra med en tupplur på 1 minut innan han ska leka :P Men de gick bra på bvc. Vincent va 67,5 cm (jag tror han va längre, menmen.) och vägde 8060 gram :)

Just nu sitter jag vid datorn och är skittrött p.g.a en liten skit på 8 månader som vägrar sova från kl 2 på natten.. :P Han åt nästan en flaska vanlig välling igår kväll så jag trodde han skulle sova lite längre på de, men icke :P
Så i morse gick vi upp omkring kl 6 och då klädde vi på oss och sen satte vi oss i soffan o då passade lillen på att sova 1 ½ timme i min famn :) Han fick ju sova iaf :P haha.
Vet inte varför han är så stökig på nätterna, men natten innan somnade han strax efter 8 på kvällen, vaknade 2 och fick mat o sen sov ända till halv 7. Men när han somnar för kvällen i kväll så ska jag gå o lägga mig samtidigt så kanske man får några timmars sömn innan han vaknar eller OM han vaknar tidigt på natten.

På fredag åker vi till Hälsingland igen för att fira lite påsk. På lördag blir de påskmiddag och då ska Vincent få träffa kusin Morgan igen och jag ska komma ihåg att knäppa kort på dom 2 :)

Anyway, här kommer lite bilder :)


Han har även matchande byxor.. :)


Lite suddig, men söt ändå :)


Han va glad en liten stund idag iaf :)

/Carro

5/4-09

Igår va vi till Borlänge för att hälsa på Lars och Johannas nyfödda Ludde! Han va så söt, och han kändes pytteliten att hålla i. Fast han va inte så liten, typ 3,5 kilo. Men att bära runt på en 8-kilos klump så märkte man skillnad :)
Det va svårt att tänka att Vincent hade varit så liten, fast han va ännu mindre. Min hjärna fattade inte de.
Vincent va glad och snäll hela tiden vi va där, vi skulle dit en snabbsväng på dan, men vi kom inte hem förens 9 på kvällen! Vincent blev lite brydd när Ludde va ledsen, men han förstog inte rikigt va de var för nå.. han är liksom van med katter, haha :) 

Det kanske va bra att vara borta på kvällen, för när vi kom hem så fick lillen välling och sen sov han ända till 4 i morse. Fick mat och sov en skvätt till 7 ungefär :) Sen va de bara att gå upp och byta bajsblöja :/ En trevlig överraskning på söndag-morgonen, haha :)


Vincent och syrran leker :)


Va lämpligt att stoppa ett barn i en låda.. haha :)


Sitter i fotöljen själv :)


Ser ett ufo? Nä, det är bara pappa som kom :)

Få sen om de kanske blir en sväng till kupolen idag, tänkte hitta en present till min syrra för fyllde för nån dag sen.

/Carro

8 månader!

Idag blir lillkisen hela 8 månader!! Vad tiden går fort, det är liksom 1 års kalas om 4 månader :)

Lillen somnade 9, fick mat kl 1 och sen igen kl 5.. han somnade väl om typ 20 minuter efter många minuters gnäll och stök :P Mycket åsikter för en liten bäbis :)
Och han har börjar gnälla när man tar på han kläder och byter blöja och så. Men så fort man ställer han upp på skötbordet så han ser sig själv i spegeln och duschdraperiet så blir han jätteglad och står o skrattar. Personlighetsstörning, haha :) Hoppas tänderna (om det är såna på g) kommer fram snart så kanske han slutar vara så gnällig. Fast då kommer de göra ont när han bits.. :)

Idag blir vi väl bara ute som vanligt :) Alva o Tilde ska på nå kalas, få se om vi åker till Falun o köper pellets och kanske köper en glass på stan :) Man vet aldrig, haha :) Det har inte varit nån äta-glass-i-solen för oss än.

Japp, cissi, vilka I-landsproblem :) haha.

/Carro

3/4-09

Lillen sov hyffsat bra i natt också, han somnade runt 9 igår kväll, fick mat vid 2 och sov sen till klockan 6 ungefär. Lite jobbigt att han vaknar så tidigt o vill upp, men det är väl bara att lägga sig samtidigt med han :)
Han är så rolig, nästan så fort han vaknat så börjar han gnälla att han vill upp. Och när han har fått på sig kläder och blivit tvättad så är han en jätteglad pojk i ca 2 timmar innan det är dags för första tuppluren :)

Eftersom att han är så duktig på sitta så satt jag honom i hans säng så han vi titta och lyssna på mobilen som hänger ovanför sängen, då va han nöjd och glad en bra stund.

Såhär såg de ut:




Idag blir de väl att vara ute hela dagen, passa på när det är fint väder :)

/Carro

2/4-09

I natt sov lillen jättebra! Han somnade 9 igår kväll och han vaknade 4 och fick lite mat, sen sov han till halv 7! Så bra har han inte sovit på jättelänge p.g.a av förkylning och tänder (som inte kommit än, men ändå) :)

Såhär kul hade han i morse:


Det är spännande med katter :)

Snart ska vi bege oss till Outi på föräldra-fika :) Ända längst bort i byn :)

/Carro

Bilder

Här kommer lite bilder på Vincent, enjoy! :)


Mammas fina pojk :)


Provade en keps på barnens hus :)


Kan sitta själv en stund, ibland länge, i bland inte alls :)


"Vadå jag?!"

Jag köpte en body och ett par byxor åt lillen på lindex, det va en bondgård med massa djur på :)
Det va tydligen nå ekologiskt, men dom va gjorda i kina så jag undrar jag..

/Carro

Haha

Nu sitter jag i solen på framsidan, det är så skönt!

Skönt med en bärbar dator :)

/Carro

Grattis!

Till min syster som fyller 24 idag :)
Ja jag vet, alla syskon inom 2 veckor :P haha


Nu ska vi en sväng på stan o strosa för det är soligt o skönt idag :)

/Carro


RSS 2.0