30/8-09

Nu va de ett tag sen man skrev igen, men fortfarande fullt upp med en liten skit :)
Idag gick han runt med gåbilen och han stog även själv i några sekunder och han gick några steg när Martin gick bakom. I och för sig vingliga steg, men om några veckor/nån månad kommer han nog gå för egen maskin :)

Idag har vi inte gjort nåt speciellt, tänkte ta en långpromenad på eftermiddan, men de duggregna och de va svart på himlen, så de får bli en annan dag.
Martin är sjuk, men blev ändå tvungen att jobba idag för dom har inga vikarier.. suck. Och han va tvungen att jobba hela nästa helg också för nån skulle bort, tänk om han är värre sjuk dårå?! De har dom inte tänkt på..

I morron tänkte jag baka bullar :) och på eftermiddan i morron åker vi på babycafé igen :) Det är upp till 18 månader och Vincent blir 13 månader på fredag.. Fan va fort de går, jag har ingen liten bäbis längre! :(

Här kommer några bilder :)



Min systerson Morgan!


Gammelhästen Katja Collins. :)


Morgan och Vilgot.


En trött kille som ätit blodpudding.


Det ska börja räknas i tid :)


En glad kille på väg till marknad. :)


Vi var en sväng till Falun igår och gick på marknaden en sväng, Martin köpte 10-pack strumpor och ett par skor i en vanlig affär :) Det är så drygt att gå med barnvagn på såna ställen..

På onsdag börjar lillen på dagis! :)

Vet nån (typ Gabbi) hur man gör för att lägga upp filmer på bloggen?!? :)

/Carro

26/8-09

Idag fyller Alva 10 år. Hon får nån present nästa vecka när dom kommer hit, för dom ville till sin mamma idag. Kanske för att vi sa för längesen att vi inte hade råd att äta på kina, men att vi kunde baka nåt i stället, men de dög väl inte.

Nu sover Vincent middag för andra gången idag efter att ha lekt med Lukas ett tag :)
Och lillen är inte lika snorig heller, men de kommer väl nästa vecka när han börjar på dagis (ångest!), men känns som inte så stort val eftersom 220 kr per dag kommer man inte långt med..

Få se om jag o Johanna åker till Falun i morron o går där på stan så jag kan handla lite mer kläder till Vincent för hans BARNBIDRAG (OOPS, caps look). Annars kanske de blir en sväng på kupolen.. vi får väl se vad som händer.

Lägger in bilder nån dag och nästa vecka ska jag ha kalas (Kattis; alltså JAG! :) för jag fyller år (ganska logiskt). Jag ska göra en smörgåstårta iaf :)

Jävla skitväder. Tog på Vincent hans regnjacka och gick till postlådan, den va lite stor men han växer väl i den så småningom :) Alva hade fått kort från Martins mormor, det är säkert ett kort med 200 kr i, de brukar de va :) tur hon skickar kortet hit iaf annars försvinner väl pengarna..

Nä, nu ska jag vänta tills Jonna o Tilly kommer en sväng :)

/Carro

17/9-09 Bilder! :)

De va inget babycafé idag så jag o Johanna fick umgås ändå :) Fast de va ju inte så ovanligt, hehe.
Har inte så mycket att skriva, men här kommer några bilder iaf! :)


Fina rosor i våran trädgård :)


Favorit lekstället.


En glad prick på morgonen :) Synd bara att han är grymt morronpigg :P haha


Mammas fina pojk!


Vincent älskar att röjja :)

Nu blir de kväller iaf :)
På onsdag åker vi hemöver :) Längtar såå efter att få träffa Vilgot!! :)

/Carro

16/9-09

Nu sover äntligen lillen! Han sover andra natten i sitt rum nu :) Min stora pojk!

Själv så ska jag sätta mig i soffan o titta på Afganhistans opiumvägar på tv4 fakta. Ganska intressant faktiskt :)

I morron åker jag o Johanna till babycafé i Mockfjärd igen, tror de börjar i morron :)

/Carro

13/9-09

Vincent somnade 19.30 igår kväll och sov till 5.45  i morse! Fick välling o sov enda tills 9! :) Tänk om de vore så varje dag, haha :)
Vi va till Falun igår och det är inget fel på hans hörsel :) Ska tillbaka på de när han är ca 3 år :) lite fördel med att han är för tidigt född, dom kollar upp allt utifall de skulle va nå fel på hörsel o syn.

Nu ligger lillskiten o sover i vagnen ute, hoppas han sover en stund så kanske jag hinner hänga tvätt o diska lite :P

Här kommer några bilder knäppta igår o idag! :)


En stirrig blick igår morse :)


2 tänder nere.. (o myggbett i hela pannan)


.. o 2 tänder uppe :)


Leker med katten Wilma, fast Wilma va måttligt road.. haha :)

Få se om vi ska byta sovrum idag så vi får rummet bredvid Vincents, så han kan börja sova i sitt rum :) Nu när han är stora killen!

/Carro

12/8-09

Vincen sov till kvart över 4 i morse och när han vaknade då så låg han o drog i speldosan han har. Trodde de va Martin som hade satt i gång den och han trodde att jag hade gjort de :) Haha.
Han fick välling o somnade om till kvart över 7 i af :) Han hade även lite feber idag, få se om han får leva på glass och vatten eller om han vill äta rikigt mat. Det får han bestämma :)
Ska va i Falun 14.30 idag så Martin skulle sluta tidigare så han kan hänga med :) Få se om de blir lite shopping på stan där eller hur de blir :)

Igår kom även en läkartid för Vincent i Falun 7/9 och vi ska till läkaren på bvc 9/9 så de känns lika onödigt som förra gången. Nästan så man skulle kunna skita i bvc, men de får man nog inte. För dom är noggrannare i Falun och verkar bry sig lite mer. Vi får väl se.

Nu ska jag ta in lillen som vaknat, trodde han skulle sova länge för han är hängig idag, men inte då :)


/Carro

Bilder

Här kommer några bilder! :)



Vincent headbangar med dockan..


.. å biter av örat :) Tänkte lägga upp ett kort där han petar dockan i ögat,
men de såg lite för grymt ut.. :)



Gör hyss i hallen.


Försökte knäppa ett kort så att alla 4 tänder syns, men de gick inte :)


Bröderna Westlén :) mosters älsklingar :)


Sötnosen Vilgot :)

/Carro

11/9-09

Nu har vi nästan nyss kommit hem från bvc. Vincent va 75 cm lång och vägde 9530 gram :) han fick även vaccination. Han grinade typ i 1 sekund innan han kom på att han lekte med en boll som låg på golvet. Sen när han skulle krypa ut genom dörren så lutade tröskeln och han föll med ansiktet först, då blev han ledsen lite längre.. Men de gick också över när bollen kom fram igen :)

Så nästa bvc-besök är om en månad och då är de läkarkontroll också.

Vincent stökade lite i natt efter många nätter utan att han ens hört han.. vet inte om de va mygg i rummet eller nå (för han hade 6 prickar i ansiktet i morse) eller om han drömde mardrömmar.. Han låg mellan oss mellan 12 o halv 3 i natt innan Martin la över han i sin säng igen då.. Och när Vincent hade somnat igen så kom Tilde in o skrek o grina fö hennes lampa funkade inte. Tur inte Vincent vaknade då.. Suck.

Nu håller jag på o få Vincent att sova middag i sin säng med hjälp av 5-minutersmetoden.. De har funkat i fler dagar :) Men jag tänker inte köra den metoden på kvällarna för då ligger man bredvid han när han äter välling o då brukar han somna nästan på en gång :)

Få se om de blir kinkigt till kvällen efter sprutan..

/Carro

10/9-09

Idag har alla som heter Lars namnsdag. Alltså Martin och Vincent har namnsdag idag :) De firar vi med lite hemmagjord hallonglass på eftermiddan :) Den blev supergod! Fast Alva o Tilde tyckte inte om, de va väl för mycket hallon och inga tillsatser i.. Suck.

Vincent ligger ute o sover i vagnen nu, tänkte gå en längre runda men de duggade så de blev inge roligt och om jag hade grejat med regnskyddet så hade han aldrig somnat.. de prasslar ju så roligt :) 
Så vi gick en kort sväng bara. Få se om de blir kupolen en sväng sen eller hur de blir.. Jag la undan lite kläder Vincent växt ur (ångest!) och insåg att han behöver fler pyjamaser och kalsonger..
Jag satte in hans födeseldagspengar och pengar från röret på hans konto o de blev 1000 kr :) Så han har pengar att shoppa för iaf. Även om de verkar frestande och ta hans pengar o köpa annat för så skulle jag aldrig i livet kunna göra det! Får han pengar så är det hans pengar! :)
Och hans fonder bara ökar så han kan nog ta körkort, köpa bil OCH lägenhet när han blir 18 :)

I morron ska vi till bvc för vägning o mätning samt sprutan.. Usch..
På onsdag ska vi till Falun o kolla hörseln på Vincent, inte för han har dålig hörsel utan för att han är för tidigt född., fast dålig hörsel har han ibland, HAHA!! :) fast det är medvetet :)
På torsdag får nog Vincent besök av hans kompis Tilly om han inte mår skit efter sprutan då, men de har han inte gjort tidigare iaf :)

Nu ska jag hänga tvätt o vänta på att lillen ska vakna :)

/Carro

9/8-09

Här kommer ett kort på Morgan och hans lillebror Vilgot! :)
Mosters små älsklingar :)


Välkommen till världen Vilgot! 8/8-09

Får träffa honom när vi åker hem nästa gång om 10 dagar! *längtar*

Nä nu ska jag ta hand om min son som hjälper pappa att klippa gräset :)

/Carro


Moster!

I morse blev jag moster till en liten kille! :)

/Carro

8/8-09

Just nu ligger lillen o sover middag, Martin grejer med bilen och Alva o Tilde plockar hallon. Vadå ska man få hallonglass så läre man förtjäna de! Mohaha, elaka styvmorsan! :)

Ska väl in till Borlänge sen nåt tag å köpa en penna man skriver i kläder med, lika bra när dagis börjar så hans kläder INTE kommer bort!

Suck.


Älskar min lilla underbara pojk!! :)

/Carro

5/8-09

Idag va det första dagen med en envis ettåring :)
Det här fick han av alla som kom o firade (kan ha glömt, för minnet är inte de bästa):

Kläder, ryggsäck, gåbil och pengar från mormor o morfar.
Sverige-dress, jeans o Metallica t-shirt av moster Carola (&kusiner)
Slå-på-"spikarna" grej med hammare (kommer inte ihåg nå vettigt namn) och en radiostyrd stor lastbil av moster Cicci (&kusin Morgan o lillen i magen:))
Pengar av gammelmormor.
En jättefin hund och en minnes-bok av Lukas.
En låda med klossar av Ludde.
3 flygfordon av Tobbe o Annica
Och av oss fick han en buss som hoppar o låter och en bok.

Om jag glömt nåt så påminn mig, hjärnan har lagt av för tillfället :P

Vi va in till stan på förmiddan o satte in Vincents födelsedagspengar och pengaröret han hade fullt :) Han är rik den lilla rackaren :) Men de är bra, för de läre väl inhandlas en del till när dagiset börjar :)
Vi fikade på bibblan o titta om Martins barn hade låneböcker som hade gått ut o de hade de, ovanligt :P
Vincent är så tacksam över att sitta i sin nya vagn o gå runt på stan :) Tänkte handla lite, men eftersom alla hans pengar va på banken o dom kommer inte på kontot förrens i morron så blev de ingen shopping :) Jag har 68 kr kvar resten av månaden så de blir inge shoppande för min del.. Skulle behöva lite nya kläder menmen.. Får väl köpa en symaskin o sy egna kläder :P haha.

Efter vi va på stan så åkte jag o Vincent o hälsade på Johanna o Ludde, lämnade även resterna av tårtan där :)
Vi va ute o gick o snackade skit (som vanligt) haha.

I morron ska jag iväg till arbetsförmedligen o se vad dom har att säga. Tänkte jag skulle börja på min ungdoms & -jobbgarantin när Vincent börjar på dagis. Eller arbetsmarknadspolitiskt program heter de väl egentligen. Jag är inte så insatt :) Men kommer få betydligt mycket mer pengar än föräldrapenningen jag har nu :D
De blir bra så kanske man köpe en j*vla diskmaskin nångång samt spara till våran utlandssemster nästa höst :) Mitt pass räcker till 2012 så de va ju bra :)

Nu ska jag göra nå vettigt, typ sova :)

Lägger in lite bilder nån dag :)

/Carro

1 år!

Idag fyller Vincent 1 år!

Grattis älsklingen!

Skriver mer sen :)

/Carro

Vinciplutten :)

Här kommer lite bilder från veckan :)



Fikar i Örebro innan fortsättningen till Skara o Gbg.


I gröngräset med Ludde o hans pappa :)


Åker tåg på Skara sommarland. De va kul typ 2 min, men fick man stå å titta
bakåt så blev de lite roligare :)



I den iskalla babypoolen :)


Stretching på väg hem från Göteborg :)


Babytromb i köket! :) haha


Sån här häftig frilla fick man efter badet nu på kvällen :)

Nu ska jag fortsätta med tårt-baket :) I morron kommer Vincents moster o kusiner o hälsar på :)
Och på tisdag kommer resten av familjen o hans kompisar :) Synd att Tilly hade åkt till Gotland, men får bjuda på lite bullar när dom kommer tillbaka :)

/Carro

ps. Jävligt bra kamera på min mobil *skryt*! haha ds.


2/8-09

tänkte faktiskt (kanske) uppdatera min blogg i kväll när lillen har somnat :)

om 2 dagar blir min lilla kille 1 år!! :)

RSS 2.0