Vincent cyklar på nya cykeln :)

imag0182 (MMS)

Vincent cyklar på nya cykeln :)


Nu har Vincent kort hår igen! Blir nog skö...

imag0181 (MMS)

Nu har Vincent kort hår igen! Blir nog skönt att slippa de tjocka håret när de blir varmt :) de kanske blev lite väl kort, men de växer som ogräs på honom! De har han tyvärr ärvt av mig.. :p haha. På lite drygt 2 å ett halvt år har han blivit klippt å snaggad säkert 5 ggr! Hade han inte blivit klippt nå så skulle han säkert släpa håret i backen nu.. haha :) Nu ska jag väcka Vincent å skjutsa honom till dagis å sen ska jag till doktorn! :) /Carro


Vincent blir nog en bra storebror :) här m...

imag0162 (MMS)

Vincent blir nog en bra storebror :) här matar han Sofia :)


Vincent ska få sova i sitt nya rum i natt,...

imag0177 (MMS)

Vincent ska få sova i sitt nya rum i natt, hoppas att de går bra! :)


Idag blir det en tur till Borlänge, lek oc...

Idag blir det en tur till Borlänge, lek och fika/lunch med Johanna å ludde står på schemat :) Martin jobbar idag, så jag och Vincent får roa oss på egen hand idag :) Det skulle även bli 20 grader varmt idag och de blir man inte direkt ledsen för, haha.. Vincent vaknade 6 i morse också.. suck. Tänk va skönt om han kunde sova till 8 nån dag iaf! Fast de lär inte hända :p haha Nu ska vi äta lite frukost och sen göra oss klara för dagen. Lägger upp lite bilder sen, bl.a på de jag shoppade på kupolen i fredas, 2 par skor till Vincent för sammanlagt 128 kr! Gympaskorna kostade 69 kr, sjukt billigt! Snygga va dom oxå, fast inge pax eller kavat-märke som gör att de blir 400 kr till :p /Carro


Dom här två dagarna :)

Här kommer några bilder från dom senaste dagarna :)

Vincent provar nya gungorna :) Vi fick en gunställning av våra snälla
grannar :)

Musse klättrar i träd.

Musse!

Wilma i solskenet.

Wilma!

Henna och Sofia myser i solen :)

Min äldsta systerson Jonte.. Spänner sig inte.. haha

Henna och Synna i solen! :)

Min näst äldsta systerson Simon i solen :)


En blandad kompott av bilder.. :)
Nu blir det film och sen kvälller.
/Carro

SMS-inlägg

imag0149 (MMS)


Testar lite bara :)

Testar lite bara :)


Jag kan blogga från mobilen :) de har jag ...

Jag kan blogga från mobilen :) de har jag lärt mig alldeles själv.. haha näe Henna lärde mig :)


Testing..

Testing..


Bilder

Här kommer några 2 bilder på Vincent! :)

Tvättade bilen i helgen, fast inte min nya saab utan gammelsaaben
som för övrigt är till salu :P


Vincent 2 månader gammal! I en alldeles för stor body i storlek 56..
Här skulle han knappt ha varit född.. plutten som har blivit så stor nu!




Helt sjukt hur mkt en liten skit kan växa så fort! :)
/Carro


20/4-2011

Nu är jag helt slut efter en lång dag! Vincent vaknade redan 5.30 i morse och jag lämnade honom på dagis till 6.30 för jag jobbade idag mellan 7-15, fast de blev inte en sån himla lång dag för Vincent för Martin slutade tidigare och kunde hämta honom kl 14 :) Så nu är Vincent ledig från dagis ända till tisdag! :)
Efter jag kom hem från jobbet så va vi iväg till Borlänge för storhandling på Willys. Jag hade fått efterlängtade pengar! Både barnbidraget och a-kassan hade kommit idag! Så nu har vi handlat mat för en månad (typ) och jag har tankat bilen full, stackars bil som varit så gott som tom i några dagar.. Men jag har klarat mig från soppatorsk iaf, haha. Och vi köpte me oss mat från Max hem, så rolig va vi idag i matväg.. Blev ändå så sent me allt och ibland får man faktiskt fuska.. :)
Och jag har fortfarande pengar kvar så de kanske få bli en tur till kupolen nästa vecka :) Får ju den riktiga lönen den 27:e, så den kommer gå till räkningar å sånt tråk :P haha

I morron ska jag och Vincent städa massa och bädda rent i sängar och så, för i morron får vi besök av Vincents kusiner Jonte och Simon! Och såklart Henna och Synna kommer med också och Vincents kusinbarn Sofia! Vincent längtar så mkt efter Sofia, han ska krama henne har han sagt! Fast hon skulle inte få låna hans leksaker och han skulle knuffa henne.. Det är nog mkt tomma ord ;) haha,
Och han har sagt att Jonte ska lyfta upp honom till taket, haha, klart 2-meters kusinen kan göra det! :) Jag frågade Vincent om Simon också skulle lyfta upp honom: "Näe, kan inte.." haha :)
Det blir våran påskhelg de! Tänkte grilla massa gott på fredag, det skulle bli kanonväder ihelgen har dom sagt.. Hoppas de blir som idag, 17 grader varmt, så himla skönt! :) Bra att de är "sommarväder" nu så hinner de bli kallt och trist resten av sommaren... haha.

Nu ska jag inte göra ett skit, sitta i soffan och känna lillskiten fara runt. Blir nog en tidig kväller, helt slut i kroppen..
Glad påsk!
/Carro

19/4-2011

Idag skulle Vincent ut i skogen med dagis och ha fika med sig :) Jag väntade på dagis tills dom gick och han såg så stor ut med grön väst och ryggsäck :) Han är ingen bäbis längre! det är bara lite drygt 3 ½ månad tills han fyller 3.. :)
Äh orkar inte skriva nå mer, ska plocka å greja lite innan jag hämtar min underbara son kl 14. Kanske skriver mer sen..
/Carro

En skön dag

Idag har det varit så himla skönt väder! Vi har varit ute hela dagen, va endast inne en sväng mitt på dan och åt lunch :) Martin har tagit bort massa buskar på gräsmattan och jag har rensat lite ogräs, har halva rabatten kvar, men får ta de i morron. Och även cyklarna har kommit fram nu och är pumpade! Vi tog en liten cykeltur på förmiddan och de kändes betydligt bättre att cykla än att gå iaf.. Jag tog en promenad runt kvarteret när Vincent skulle sova i vagnen (typ 200 m kanske) och sista biten går de skitlångsamt och jag får som nån slags håll i nedre magen, inte alls nå skönt! Fast går man runt på tomten och grejer så gör de inge ont, men just när man går promenad.. kanske blir för ensidigt och bara gå än mot när man är på gården och grejar. Ja inte vet jag..
Och Vincent hjälpte mig att tvätta bilen också, fast såklart spårade de ur och han lekte lite väl mycket med vattnet :P haha. Tror jag har bytt kläder på honom 3 ggr idag så i morron får tvättmaskinen gå en omgång till :P Men han tycker det är superkul och vara ute och leka med sina storasystrar så lite skit på kläderna gör inge :)

Jag hoppas på bra väder i morron också så man kan fortsätta greja i trädgården, (skulle vägra bo i lägenhet den här årstiden :P) och även ta en cykeltur :) Och Vincents mormor och morfar skulle göra ett spontanbesök hit i morron också, trevligt :) Och snälla mormor skulle bidra så Vincent kan få en cykel :) fast jag tycker inte om att ta emot pengar av folk, men det blir en tidigt födelsedagspresent till Vincent så de går bra :) iofs fyller inte han förens i augusti men ändå.. känns som han kommer ha användning av cykeln redan nu :)

Skriver mer en annan dag :)
/Carro

13/4-2011

Kan ni fatta att snart april har gått?! Helt sjukt.. Fast de positiva är när de går fort är att det är cirka 3 månader kvar tills lillskiten kommer till oss *längtar*
Idag när Vincent var på dagis så passade jag på att tvätta en maskin bäbiskläder :) Blir nog 2-3 maskiner till innan de är klart, fast nu är det snart slut på tvättmedel så läre väl handla de först. Såklart glömde jag de när jag va å handlade en sväng på förmiddan.. faen man kan ju inte komma ihåg allt :P haha.
Och sen när Vincent kom hem så började vi flytta över leksaker till hans nya rum och de tyckte han va jättekul :) Fast de vore skönt att köpa hyllor så allting slipper ligga på golvet, menmen den dagen kommer också :P
Appråpå pengar, jag tänkte bok tid för besiktning på bilen och då behövde jag inte göra de förens tidigast 1 feb -12.. De va tydligen så med nya bilar och jag sparar hela 300 kr, wow!! ;) haha. Man blir glad för de lilla..
Nä, man kanske skulle köpa en trisslott eller spela på hästar så man kanske vinner en slant..
Jag tankade bilen en skvätt också idag, 14.48kr/l.. Det tycker iaf jag är snordyrt! Suck.. Nästa gång blir det till att tanka ethanol iaf! Tur man har en sån bil så man kan variera lite ;)

Nu ska jag sluta att skriva massa onödigt skit och glo på tv. Vincent har nog somnat nu :)
/Carro

Rummet är klart!

Eller i stort sett iaf :) Så småningom blir det nya lister vid taket och nytt golv, men jag måste bli rik först :P Och jag tänkte även köpa gardinstänger å grejer så Vincent kan flytta in snart. Men som sagt, pengahelvete!!!!! Suck!
Här kommer några bilder iaf! :)

Kommer nog bli bättre med lite inredning :)

Lite skum yta, förslag på vad man kan ha i hörnet? :)

Andra sidan. Vincent får ett STORT rum ;)

Appråpå ingenting, va tvungen att lägga upp  de roliga kortet på Wilma :)

Jag har fortfarande inte örskat skaffa lösenord, jo skaffa kan jag göra, men de e så många som ville ha det så i så fall måste jag ta mig tid å mejla allihopa :P
Om ett litet tag så blir det lite mamma-fika i grannbyn, trevligt :) Jag tänkte bjuda hem lite mammor efter sommaren då lillskiten är med oss :)
/Carro

Lösenordsskydda

Jag ska lösenordsskydda min blogg (ja, jag lyssnar lite på syrran :P) så alla som vill ha lösenordet får skicka sms eller ett mejl till mig :)
/Carro

Snälla

Kan inte typ alla som läser min blogg lämna en kommentar så jag får någon koll på vem som läser, de e ju trots allt ganska många som läser varje dag.. De va bara de jag ville berätta :)
/Carro

8/4-2011

Nu var det ett tag sen man skrev, men jag har jobbat nu i 2 dagar. Det har gått bra, men är helt slut i kroppen när man kommer hem. Men det är bara lite drygt en månad kvar att jobba, så de e bara å stå ut :)
I onsdags när Vincent var på dagis några timmar så passade jag på att leta reda på lite bäbiskläder som fanns i källaren och jag hittade hela 11 kassar med kläder! Men jag tog bara kläder upp till storlek 74 nu.. Tänkte tvätta upp allting i helgen så sånt är klart! :) Det är ju som sagt inte allt för långt kvar.. *längtar*

Slänger upp en vårbild på Vincent som jag knäppte för någon dag sen :)
Leker med vatten en varm vårdag :)


Känns som om de blir en tidig kväller i kväll.. Jag sov dåligt natten som var för Vincent låg mellan oss p.g.a sin hosta.. Och den lilla killen ligger inte still när han sover, förstår inte hur en kille på knappt 95 cm kan ta upp sån stor plats i en säng! Och att de ligger några katter å kurrar i örat gör ju inte saken bättre direkt.. Vi skulle haft en säng på 10 meter så att barn och djur får plats.. haha
Det är ingen mening att slänga ut katterna från sovrummet och stänga dörren heller, för då kommer dom bara stå utanför å skrika lungorna ut sig..
Nu blir de till att glo på tv innan sängen.. Känns lite väl b-igt om man skulle lägga sig kl 7 en freda kväll.. Fast de vore himla skönt! Haha.
/Carro

Idag

Idag hade vi besök av Jonna, Tilly och Teus. :) Jag och Jonna fikade, Tilly och Vincent lekte och Teus åt kattmat..
Sen på eftermiddan efter att Vincent hade sovit middag så va vi ute i solskenet och lekte. Så himla skönt att man slipper all helvetesis nu! :)
Idag går jag även in i v 26 (25+0 eller 25+1 enligt mina widgetar, de beror på hur man räknar :P), det börjar närma sig.. :)
Här kommer några bilder jag knäppt under dan :)

Sover sött på soffan :)


Jag och Vincent myser, lite svårt att få oss att bli bra på kort :P haha


Tacksamt att ha en hyffsat rentvättad bil när man har katter..


Vårtecken! Tulpanerna är på g! :)


Fokuserad!


Kul att åka sparkcykel.. :)


.. och leka med vatten :)


Jag är fortfarande nöjd med kvalitén på bilderna! :)
Nu blir det lite fix och mys, titta på en unge i minuten ikväll så man ska gruva sig lite med att föda barn :P haha.
Och i morron ska jag jobba! Hoppas på bra väder, allt blir bättre då :)
/Carro

4/4-2011

Det blev bullbak igår! Goda blev dom, fast inte dom snyggaste direkt.. Vincent åt lite deg med smör och kanel, men han åt inge mycket tack o lov :) Och efter det så fortsatte vi måla i hans nya rum också, målade en vägg vit och vi tog bort listerna och målade dom. Så de "enda" som är kvar nu är att sätta tillbaka listerna och göra lite småfix så kan man flytta in! :) Och vi har listerna upptill kvar också, men det är ingen panik. De kan man ta när som helst, måste nog köpa nya dit och då måste man ha pengar :P Och mycket annat vi skulle behöva köpa oxå.. Men de ordnar sig nog tillslut! Synd att man fick nästan 3000 i restskatt bara..
Skönt iaf när man kan flytta över hans grejer till ett mycket större rum, så kanske de slipper ligga massa grejer överallt :P Och ska bli skönt att göra ordning rummet åt bäbis också, så det är klart. Himla skönt att slippa köpa massa till barn nr 2! Fast jag tänkte köpa nånting i klädväg iaf och kanske en nalle eller nå :)

Idag är det exakt 4 månader till Vincent fyller 3 år! Helt sjukt va fort de går, snart moppe och körkort.. haha
/Carro


3/4-2011

Nu är degen på jäsning och snart ska vi ge oss på att baka bullar!
Återkommer senare med resultat, kanske.. ;) haha
/Carro

2/4-2011

Idag har vi haft besök från Falun, som Vincent längtat efter Lilly! :) Dom lekte ganska så snällt iaf :) Båda är lika envisa så de blir lite bråk också, haha. Och det var himla uppskattat att grilla korv och sitta ute och mysa! Synd bara att de inte kunde vara lite sol, menmen man kan ju inte få allt :P haha
Här kommer några bilder :)

Nasse och Musse ligger å sover :)

Busungarna Lilly och Vincent :)

Gott med grillad korv! :)



Ikväll blir dit en sväng till bystugan å agera bartender! Så på me lite smink å nå snyggare kläder innan man ska ut bland folk, haha :)
/Carro

Lite onödigt :)

Kunde inte låta bli att sno från Linas blogg ;) (Och jag är så oteknisk så jag kan inte fixa en länk) :)

Magens form:
Pojke: Utstående mage som inte syns bakifrån
Flicka:Utbredd mage som sätter sig även på sidorna.


Pigmentrand på magen:
Pojke:Lång tydlig rand 
Flicka:Ingen rand


Babyns hjärtfrekvens: 
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min. 
Flicka:Hjärtfrekvens över 140 slag/min


Mammans skönhet under graviditeten:
Pojke: Bibehållen skönhet
Flicka: Tagit sin mammas skönhet 


Halsbränna:
Pojke: Mycket halsbränna
Flicka: Lite eller ingen halsbränna 


Babyn sparkar: 
Pojke: Mycket
Flicka: Mindre 


På ultraljudsbilden: 
Pojke: Håller händerna mellan benen 
Flicka: Håller händerna någon annan stans


Urinvägsinfektion:
Pojke: Inga
Flicka: Många 


Var i magen ligger babyn 
Pojke: Ligger högt
Flicka: Ligger lågt 


Befruktningsdatum: 
Pojke: Udda datum
Flicka:Jämnt datum


Blödande tandkött: 
Pojke: Mindre blödande
Flicka: Mycket blödande


Utstående navel: 
Pojke:Senare under graviditeten
Flicka: Tidigt i graviditeten 


Mamma sugen på: 
Pojke:Choklad
Flicka:Citron 


Mamma illamående: 
Pojke: Inte
Flicka: Mycket 


Håret på mammas ben:
Pojke: Växer snabbare 
Flicka: Växer som vanligt


Så av 15 är det 10 som "stämmer" in på att de blir en pojke :) Fast när jag väntade Vincent så visade alla så kallade "test" att det skulle bli en flicka.. Å än så länge är han ingen tjej iaf.. haha
/Carro

RSS 2.0