Sista februari

Idag är det sista februari, helt sjukt vad tiden går fort! Fast nu är det bra att tiden går fort för jag har inte sån stor lust att vara gravid nå mera :P Gick in i vecka 21 (20+0) idag så det är "bara" hälften kvar :)

I helgen har vi haft fullt upp med besök av Jonte, Henna och Sofia :) Vincent har varit både snäll och lite mindre snäll.. :) I lördags kom även våra kära vänner från Falun så Vincent hade ytterligare en tjej att leka med. En liten tjejtjusare ;) Och igår blev det spontanköp av mobiler :P Har lekt med den lite nu och jag diggar kameran stenhårt! :)
Idag har vi varit hos Jonna, Tilly och Teus och lekt :)
En snabb översikt vad vi har pysslat med, orkar inte skriva nå mer för jag har lite saker att fixa med här hemma :)
Men här kommer några bilder jag knäppt OCH lyckades fixa bluetooth så dom kom över till datorn, it-nörd Carro i farten.. haha
Vincent i morse i sin randiga pyjamas :)Nasse ute i snön (rikigt bra för att de va JAG som knäppte :P)Så jag är himla nöjd med kameran!!
Nu ska jag ta bort min son från gåstolen Sofia lånat i helgen.. Får bära ner den i källaren så han inte åker sönder den, fast den verkar ganska hållbar. haha
/Carro

23/2-2011

Är nästan nyss hemkommen från ett besök hos barnmorskan :)
Fick höra bäbisens hjärtljud för första gången också och det lät underbart!
Dom här värderna hade jag idag (om nån undrar) :P
hjärtljud 136
bltr 125/60
blsk 4,6
hb 132
vikt -40 gram :)
Så alla värderna såg jättbra ut och eftersom jag hade så högt hb så slipper jag järntabletterna!!!!!!! :D
Och jag hade gått ner lite i vikt istället för upp :)
Har fått nu tid i slutet av mars hos bm och i vecka 28 ska jag tillbaka till läkaren på s-mvc, och gå där varannan vecka tills lillskiten är född :)
Fast allt känns mycket bättre nu, börjar faktikskt få hopp om att få gå hela vägen den här gången!
Ska hämta Vincent kl 14 idag och sen är vi båda lediga till tisdag!! :)
/Carro

22/2-2011

I fredags va jag på rul och fick se lillskiten i magen :) Allt såg bra ut och jag blev framflyttad en vecka, så nya bf-datumet blir 17/7! :)
Annars så i helgen så har vi varit hos mor och far :) I lördags va vi på Sofias dop, och Vincent var så duktig i kyrkan, eller de va alla barn. Dom satt som små ljus :) De enda Vincent sa var när det var slut "sjungi klart", gofisen!
Så nu har vi börjat fundera om de ska bli dop här också, till hösten i så fall :) Så får man ta Vincent och bäbisen på samma gång.
Men det är inget planerat än :P
Nu örskar jag inte skriva nå mer, men jag lägger upp några bilder :)
Lillbäbisen! :) Här i vecka 19 (18+4) <3


Vincents kusinbarn Sofia!


Paketöppning på dopet :) Knäppte nåt kort i kyrkan, men solen sken
in så korten blev inge bra :P


Vincent myser med Sofia :)

Nä, nu blir de inge många knop i kväll :P Ska till mvc i morron :)
/Carro

14/2-2011

Sitter nu ensam hemma innan det är dags för jobb. Vincent var överlycklig över att få komma till dagis igen :) Han verkligen trivs på dagis med sina kompisar och fröknar, skönt de så han inte grinar när man lämnar.. Då skulle de kännas trökigt..

Å skitskumt väder är det ute också, nästan 20 minus och sol och snö.. hmm.. Nu vill jag verkligen ha sommar, ja i alla fall vår!! Är trött på vintern nu.. i och för sig så har jag varit det i flera månader, men ändå! :P
Appråpå ingenting, nån som vet hur man lägger upp filmer på bloggen UTAN att behöva dravvlas med att lägga upp på youtube först? Tacksam för svar! :)
Här kommer några bilder på Vincent! :)
Såhär glad blir man när man bygger ett lego-torn :)

Vincent och kompisen Arvid gör pannkakor :)

Småkockarna :)

En cooling ute i solen :)

Jag lyckades fixa in några bilder på datorn :)
/Carro

12/2-2011

Min dator har fukkat ur å den vill nog aldrig mer leva igen.. Så man får väl skaffa sig en ny när man råkar ha några slantar över en vacker dag :P Det är verkligen ingenting som jag sätter först på min shoppinglista :P
Fast lite synd att jag inte får över bilder från mobilen till datorn.. Menmen min mobil verkar också vara inne på sista versen.. Jag HATAR teknikprylar! Jag får låna Martins så länge :P
Fast först å främst ska jag lägga ut lite pengar på bilen, ta bort airbagen fram och lämna in den på service. Tänker vara noga med sånt på bilen så kanske den håller några år till, haha :)
Nu börjar nedräkningen inför nästa helg :) Ultraljud på fredag :) Få se om jag får samma datum eller om det ändras något. Blir nog inte lika stor skillnad som när jag väntade Vincent i alla fall. Fick 27 sep första gången och sen ändrat till 10 okt.. Fast han kom 4 aug så de spelade inte så stor roll :P
Och efter att vi varit i Falun så åker vi hemåt till mor och far :) Och går på Sofias dop om en vecka :) Presenten blev inhandlad idag, Vincent fick vara med och välja lite ;)
Nu väntar vi på finfrämmande av Tobbe o Annica som ska komma hit och äta tacos med oss :) Trevlish!
Och kanske glo lite på melodifestivalen.. Och jag ska försöka hålla mig vaken senare än 9 idag :P haha.
Fast igår va det en helvetesdag på jobbet så inte undra på man va slut när man kom hem.. :P
Usch.. De va hur mkt snö som helst, överallt.. Fast våra bra (?) hemtjänstbilar lyckades ta sig framåt på vägar med 50 cm snö på.. haha :)
Örskar inte skriva nå mer nu, häppåre!
/Carro

2/2-2011

Idag har det varit en ledig dag, så himla skönt :) Vaknade med en sjungande bäbis bredvid mig, haha så sött :) Fast jag va supertrött i morse.. suck.
Men  blev piggare sen när det kom ett mejl från Karro om lite mamma-fika :) Så jag och Vincent traskade dit och efter oss kom Malin och Jonna med deras barn :) Så 4 mammor, 4 barn födda -08 och 3 barn födda -10 blev vi tillslut :) Kändes lite utanför när jag inte hade en bäbis, haha :) Men snart :)
Det är mysigt med lite mamma-fika, speciellt de vi hade när våra barn va under året :) Nu blir dom så stora!!
Efter vi varit där och lekt och fikat så bar vi av å handlade lite på citrygross. Passade på när Martin va hemma tidigt idag.
Det är skönt att ha ganska fullt i skåpen nu iaf :) Och vi köpte även en pall till Vincent som han kan ha i badrummet, så slipper han stå på sin balja nå mer :)

Resten av veckan blir det jobb.. Jobbar dag i morron och på fredag, delad tur på lördag och hela dagen på söndag.. Det är min helg de :P
Fast sen är jag ledig 2 helger på rad så jag ska väl inte klaga :) Och den 18:e åker vi hemåt, ska bli så mysigt! :)


/Carro

RSS 2.0