Jag lyckades!

Jag lyckades fixa en widget, fast den hamnade inte rikigt där jag ville men de får duga :)
Nu är de bara resten kvar.. :P haha
/Carro

Ny design

Jag skulle vilja ha ny design på bloggen, nån som vill hjälpa mig med det?! Jag fattar inte själv hur man gör :P och jag vill även ha en sån där widget (?) som alla andra har. HJÄLP tack! :)
/Carro

Sista mars

Sista dagen på den här månaden, är det bara jag som tycker att det går sjukt fort?! Känns nästan som om man inte hänger med riktigt..
Dagen började bra, Vincent va på glatt humör som vanligt i morse :) Jag skjutsade honom till dagis till 9 och han va så stolt när han bar med ett blöjpaket. Han fick visa fröken vad starkt han är, gofisen :)
Efter lämning så var jag över till grannen Malin på lite fika och skvaller, och även Karro med barn kom dit. Trevligt :) Var där säkert i 2 timmar, hihi. När jag kom hem så tog jag reda på rentvätten som legat hur länge som helst och det tog säkert en timme att få ordning på allt.. Vincent har sina kläder under skötbordet och nu var det överfullt eftersom han fick mer kläder efter Morgan förra helgen. Vill ju inte lägga undan kläder han kan ha heller.. snart dags och flytta äver hans kläder till en byrå istället, så bäbisen får kläder under skötbordet.. Fast det är himla lämpligt att slänga upp Vincent på skötbordet och ha allt tillgängligt, öven om han är på tok för lång för de.. haha :)
Och jag har även plockat ur diskmaskinen och skrivit en lista vad jag ska köpa till Vincents nya rum :) Så idag har jag varit väldigt effektiv tycker jag :) Fast nu blir det lite vila innan det är dags för jobb! Har ingen lust till de, men jobbar bara ikväll och i morgon på dan på mitt schema.. Så antingen blir det inge mer jobb innan jag går hem, eller så hör vikariecentrum av sig om de finns turer.
Blir inge mer skrivet nu, ska mysa med bäbisen i magen nu <3
/Carro

29/3-2011

Helgen har varit jättebra, vi har varit hos mor och far hela helgen :) Vincent har varit jätteduktig och lekt massa :)
Idag har jag varit till bm för koll och allt såg bra ut. Fick tid 2 maj igen :) Och 29:e april ska jag till s-mvc :)
Dom här värderna hade jag iaf om nån är nyfiken (kanske nån av ca 100 besökare är de iaf :P)
  • hjärtljud: 144
  • bltr: 130/65
  • hb: 126
  • blsk: 5,5
  • vikt: +1 kg
Å än så länge slipper jag järntabletterna!! :D
Nu ska jag hämta Vincent på dagis och sen ska vi mysa lite :) Kanske blir en tur till Borlänge sen också :)
/Carro

23/3-2011

Nu börjar äntligen förkylningen ge med sig! Idag kände jag t.o.m vad lunchen smakade :D Så drygt å inte känna vad nånting luktar och smakar, har inte haft nå matlust. Men måste äta iaf för bäbisens skull :)
I morron eftermiddag åker vi upp till kära Hälsingland igen! Ska bli skönt att komma "hem" igen och träffa alla :) Å Vincent tjatar om morfars (enormt fina (?)) traktor, så den läre han få titta på iaf, haha :)
Näpp, nu ska jag göra nå mat, blir nog kyckling å pasta av nå slag. Det är så enormt drygt att hitta på mat å laga hela tiden! Va skönt om maten kunde laga sig självt, varierande och nyttig mat. De skulle va toppen :) Jag och Vincent hade tur som fick äta lunch hos Johanna idag :) Ris och korvstroganoff bjöd hon på och Vincent åt 3 portioner.. :) Fast hade man varit ute och plockat massa stenar och lekt med Ludde så blir man hungrig ;)
/Carro

18/3-2011

Har världens hemskaste förkylning nu, suck. Mitt på dan hostade jag så jag kräktes å de va ju mysigt.. Fast eftersom jag tappat smak och luktsinne så va de inte så farligt :P Tog hostmedicin nu på kvällen, men inte fan hjälpte de.. Bara cocillana som funkar å de får man inte ta som gravid, så får väl stå ut med att hosta lungorna ur mig ett tag. Nån dag borde de gå över :P
Och sen nu på kvällen så fick jag min hemska halsbränna oxå, USCH!!
Nu är jag less på å va förkyld, räcker med alla andra hemska krämpor man har.. Menmen bara å stå ut! Lillbäbisen är pigg och sparkar för glatta livet så det hjälper mitt i allt de onda iaf :)
Trevlig fredakväll alla vänner, själv så de blir de snart en dusch och sängen!
/Carro

Skumt

Nu verkade radbrytningen funka på halva förra inlägget iaf :P Jag hatar datorer å sånt, blir aldrig som man vill :P haha.
I morse åt Vincent en hel skål havgregrynsgröt som jag hade blandat i päronpuré och frysa blåbär i, gu va han smaskade i sig det! :) Har börjat köra med lite fruktpuré igen för han är oftast så hård i magen, men sen några dagar tillbaka så har allt varit jättebra! Tror det är fruktpurén som hjälper :) Och att han äter som en häst gör ju inte saken bättre om han är hård i magen. Men nu är det balans iaf! :)
Vincent pratar även mycket om bäbisen nu :) Han vill ha en lillasyster som ska heta Anna har han sagt, får väl se om han blir besviken sen eller inte ;) Och bäbisen gör ett litet skutt i magen så fort Vincent är i närheten och pratar, han/hon känner igen sin storebror! Ganska coolt! :)
Den 29e mars ska jag tillbaka till barnmorskan iaf, lyssna på hjärtljud å så :)
Den 29e april har jag fått tid för läkarbesök hos specialisten. På ett sätt hoppas jag att dom hittar nå fel på mig så man får nån medicin att äta resten av graviditeten utan risk å föda för tidigt eller på ett annat sätt så hoppas jag det inte är nå fel.. Lite kluvet hur jag tycker :P Målet är att va gravid till midsommar iaf! Å helst såklart hela vägen!
Det blev ett långt inlägg :P haha
Nu ska vi snart göra oss i ordning och gå över till kära grannen för lek och fika! :) Alltid lika trevligt :)

/Carro
ps. De blidde linjer istället för mellanrum, aja :P

17/3-2011

Nu har Vincent varit på dagis i 2 dagar å jag har inte gjort ett skit när han va där. Hade stora planer vad jag hade tänkt och göra, men orken fanns inte.. :P Och nu har jag åkt på en dryg förkylning igen också, känns som om huvudet väger 3 ton och ur näsan forsar det 7 liter snor per timme och ibland kommer det hostattacker så de känns som om lungorna ska komma upp.. Jag hatar att va förkyld! Suck!
Aja, annars knallar de på som vanligt! Vincent är en sån go och glad kille nästan jämt, han får väl sina utbrott ibland, men de får alla 2½ åringar :) Fast dom går över på ett par minuter :) skönt!
Här kommer några bilder! :)
Vincents rum.. observera Wilma som har en skön sovställning :)


Vincent äter mellis i vårsolen (16/3-2011)


Vincent och Musse är busiga :) Sådan husse sådan katt ;)



Det har blivit nå fel på min blogg tror jag, gör jag en radbrytning så försvinner den när jag trycker på spara, nån som vet vad det är för fel?!
/Carro

13/3-2011

Tänkte lägga upp nåt kort, men orken försvann när jag satte mig vid datorn :P
Vincent fick sova en stund i vagnen ute och efter han hade vaknat så skulle hans docka få sova, så han tog på sig vantar och skor och bäddade ner dockan i sin vagn och öppnade dörren.. Tanken va ju god iaf, haha :) Så nu är det verkligen dags att hålla dörren låst så de inte står en unge på vägen snart :P Fast han går nog bara ner på uteplatsen och sen törs han nog inge längre utan mamma ;)
Jag har även plockat upp leksaker i hans rum för ALLT låg på golvet.. :P Så de får väl vara fint i 5 minuter innan han kommer på att han ska leka med allt.. :) Ska bli så himla skönt när hans nya rum är klart :) Måste försöka få klart snart, det är ju bara en vägg kvar och lite lister, men de finns ingen ork eller lust för tillfället :P
Måste också köpa en ny madrass till hans växa säng så man kan göra ordning spjälsängen så småningom. Han har madrassen från spjälsängen i växa sängen nu :) Tänkte även titta igenom 15 (typ) kassar bäbiskläder så man kan tvätta upp dom om ett tag också, det är ju inte så fruktansvärt långt kvar egentligen innan lillskiten kommer, går in i vecka 23 i morron <3
Kanske skriver mer sen :)
/Carro

11/3-2011

I natt har jag sovit utan smärta, så himla skönt!! :) Natten innan dog jag nästan, typ.. Men hade så fruktansvärt ont i ena benet då och alvedon vid 4 hjälpte knappt, å med en snurrande halvvaken Vincent vid ena sidan gjorde inte saken bättre heller.. Men jag överlevde iaf :P haha
Så i natt har jag sovit som en stock! Och fast Vincent kom över efter 4 så somnade jag om! Så för en gång skull känns det som om jag är utvilad och har knappt nån smärta! Kan vara alvedon och ett hett bad som hjälpte igår :)
Ska tillbaka till barnmorskan i slutet av mars så kanske men får nå råd vad man ska göra, fast egentligen är det väl bara att stå ut i 4 månader till, men det är drygt! Vet inte om det är ischias jag har eller foglossning.. Säkert allting :P Men så länge man inte har ont i magen så är det lugnt! :) Skulle även vilja ut och gå mer.. Men då vet jag att på kvällen kommer jag ha så ont så jag knappt vet vad jag heter.. Så det är inte rikigt värt de. Och efter ett jobbpass så det är det också drygt, inte det ultimata att hoppa in å ut i bilar och arbeta med kroppen när man har sån smärta.. Men måste jobba också och jag inte råkar köpa en trisslott och råkade vinna några miljoner :P haha.
Det är bara att försöka stå ut.. Har schema till 3 april och sen tackade jag nej till fortsatt schema och hoppas vikariecentrum hör av sig om de finns turer. Har ju även min stackars a-kassa som måste användas :P haha.
Och jag kanske får havandeskapspenning från 17 maj.. Fast jag tror nästan det blir sjukskrivning för min del. Dels för smärtan och dels för att det blev som det blev förra graviditeten och har jag otur så hamnar jag på sjukhus några veckor.. :P Så bättre å försöka ta det lugnt själv innan de blir så.. Det är ju bara 4 månader till!!!!!!! :) Och sen ska jag aldrig mer bli gravid igen, thats it!! :)
Nu ska jag göra i ordning min son som ska till dagis och jag jobbar 14.30-21.30 idag, jag hatar att jobba kväll! Skulle egentligen haft delad tur imorron, men snälla Joel kunde ta min lördagkväll så jobbar jag bara förmiddan och likaså på söndag.. Efter det så är jag ledig en hel vecka och det ska jag vara också!! Och den 24 eller 25 åker vi till mor och far! Måste köpa en onödig present till syrran också som fyller 26 den 1 april.. ;)
/Carro

8/3-2011

Idag följde jag och Vincent med Johanna och Ludde på en öppna förskola i Borlänge :)
Och på eftermiddagen var vi ute på våran uteplats på framsidan där Vincent hade skitkul i en snöhög :) Han klättrade upp och åkte rutschkana ner x antal gånger, pluppen! :)
Här kommer några bilder sen under dan! :)
Äter kaka på öppna förskolan :)


Myser i solen med ett äpple :)


"Titta mamma"!!


En galen Wilma :)


/Carro

7/3-2011

Idag började jag och Vincent dagen med att åka på öppna förskolan i M-fjärd :) Han tyckte det va kul och komma tillbaka dit och leka igen!
Efter vi va dit så åkte vi till Johanna & Ludde och lekte och fikade lite :) Eller barnen lekte och vi gravida mammor satt och drack kaffe i soffan, haha. Fast idag lekte inte barnen så snällt, dom var mest osams.. :)
Örskar inte skriva nå mer nu :p ska sätta mig i soffan med min underbara son och titta klart på rorri racerbil (för ovanlighetens skull:)) haha
/Carro

RSS 2.0