Kul, vaknade vid 4 av att en getingjävel s...

Kul, vaknade vid 4 av att en getingjävel stor som ett hus surrade i fönstret. Å när den väl va ute så kunde jag inte somna om.. jo, vid halv 7 somna jag om å kvart i 7 vaknade Vincent.. så nu tittar han på tv och jag ska försöka komma ur sängen ännu en gång å göra lite frukost :) Vincent blir på dagis idag mellan 9-14 så då blir de vila för min del, efter jag kört igång en maskin tvätt å tagit reda på kaoset i köket.. igår morse va de rent å fint å nu ser de ut som 7 svåra år.. hmm.. å de ligger leksaker typ överallt, men de får Martin å Vincent ta reda på för böjer jag mig framåt för mkt så gör de ont i magen å halsbrännan gör sig påmind :p blä..


Vincent <3

imag0256 (MMS)

Vincent <3


De gick bra hos doktorn idag, ingen bäbis ...

De gick bra hos doktorn idag, ingen bäbis på g och han/hon väger 2 kg nu :) så nu slipper jag på nå mer läkarbesök! Skönt :) nu är de bara dom vanliga besöken hos bm jag ska gå på :) går även in i v 34 (33+0) idag så de rullar på :) Efter jag va på sjukan idag så åkte jag förbi Johanna på kaffe å då fick jag smuffla på en 1-veckas bäbis å då längtar man ännu mer efter sin egen :)


Återigen hade jag en helvetesnatt.. suck, ...

Återigen hade jag en helvetesnatt.. suck, börjar bli skapligt less nu på å va gravid. Jag va å kissade 3 ggr och innan jag kom ur sängen så hade jag fått ont i nedre delen av magen, säkert nå sammandragningar oxå.. som tur va så gick de magonda över efter en stund. Men de va samma sak varje gång jag va tvungen att kissa, skitdrygt! Så idag mår man som man gör.. suck. Ska iaf till doktorn i morron så få se vad dom säger.


50 dagar kvar till bf.. snart är du hos os...

50 dagar kvar till bf.. snart är du hos oss lillskiten :) Ska bli så skönt att få ta hand om 2 egna barn! Uppfostra till egna individer med massa kärlek :) Namnet är så gott som klart, nu återstår de bara å se om Vincent får en lillasyster eller lillebror.. ;) Han pratar om lillasyster iaf.. och Morgan sa igår att det oxå va en tjej.. vi får väl se ;)


Kusinerna bus sitter och fikar :)

imag0255 (MMS)

Kusinerna bus sitter och fikar :)


Men guu vilket tråk-väder det ser ut att v...

Men guu vilket tråk-väder det ser ut att vara idag.. fast de gör inte så mycket, då jag och Vincent kan mysa å titta på film sen ;) fast iofs har vi alla filmer på bärbara datorn å den vill inte leva nå mer, och min är också död.. suck. Men nån dvd-film kanske finns här hemma.. Så egentligen borde vi köpa en ny dator, men sånt finns de absolut inga pengar till.. å även om jag hade haft några tusen över så skulle jag inte slösa pengar på nåt dylikt.. har ju iaf telefonen som man kan använda till allt :) Nu har min huvudvärk nästan gått över med alvedon. Hade ont i huvudet redan igår, men jag trodde att den skulle försvinna under natten, vilket den inte gjorde... nu ska jag och Vincent äta frukost och sen försöka städa lite innan mormor och morfar kommer :)


Jag diggar min bil som berättar när det är...

imag0247 (MMS)

Jag diggar min bil som berättar när det är nåt som inte är bra :) fast den har bara varnat för smågrejer än tack å lov! Oftast att spolarvätskan börjar ta slut och det är dags att fylla på, haha :) Jag som har så dålig humor kan tycka sånt är lite lustigt :D


Jag va glad innan jag bokförde räkningarna...

Jag va glad innan jag bokförde räkningarna.. satan va dyrt de blev den här månaden, jävla dyra försäkringen på bilen. Morr. Så nu e de tomt på kontot.. fast får lite lön på fredag iaf :) kan ju inte bara få massa bidrag :p lika bra å fortsätta snåla den här månaden också. Synd att de känns som pengar bara kastas iväg till helt onödiga saker.. jaja, får ju åka min bil i 6 månader till iaf :p haha. Men jag har iaf köpt lite nya kläder till Vincent idag och ett mjukisdjur till bäbisen å en present till johannas lilla dotter :) /Carro


Lite roligt :)

Kan inte ni som läser min blogg gissa när min bäbis kommer? Jag har sett att många gör de på sina bloggar å eftersom jag tycker om att härmas så gör jag lika :P haha.
Och är det många som gissar så är det den som är närmast som vinner. Ja, vad vinner man då?! hmm.. ingenting, men man kan ju låtsas att man vinner ett rikigt fint pris :P haha.
Skriv vilket kön ni tror, samt datum och längd och vikt :) Bf-datumet är 17 juli :)

Jag själv tror:
Pojke
8/7
51 cm och 3250 gram tung :)

Så kommentera å gissa på ;)
/Carro

24/5-2011

I morse va jag så sjukt trött! Vincent vaknade kl 6 så han kom över då å jag sa att de va mitt i natten så han låg å myste till kvart i 7 iaf :P fast jag sov då. När han inte ville sova nå mer så satte han sig framför tv:n, tack o lov för tv:n säger jag bara!! :) Så han satt och tittade och jag somnade om IGEN (?), och när jag sov som skönast så ringde såklart klockan halv 8.. Fy satan va trött jag va då! Jag som faktiskt brukar vara morronpigg.. men de va så tråkigt väder i morse också, spöregn och mörkt så inte undra på man va trött :P blir nog en liten lur sen.. :)
Klockan 9 lämnade jag Vincent på dagis och dom skulle gå ut i skogen på en gång då, med lite matsäck :) Tur de va uppehåll då iaf.. Jag ska hämta honom kl 14 och efter de ska vi över på grannen på lite mellis och lek. Martin skulle nog jobba jättelänge idag så vi får roa oss på egen hand. Fast Vincent föredrar nog att umgås med sin pappa mer än mig nu iaf :P haha. Så de e himla skönt att han bara jobbar nån vecka till och att Vincent får vara hemma med både mamma o pappa hela sommaren, och bäbisen sen när han/hon kommer :) Myyys! :)
/Carro

Äsch..

Äsch.. skriver väl lite mer när jag ändå sitter vid datorn å är ensam hemma :P
Håller på å smsar min vän också som kanske får barn idag.. Så lite nervigt är de, fast de inte är min tur än :P haha.

Jag pratade med mamma igår och eventuellt skulle hon och pappa kommer ner på fredag över dan :) De passar bra för jag och Vincent är bara hemma då, det skulle vara planeringsdag så dagis är stängt då. Så den här veckan blir de ganska fullt upp ändå, skönt, för då går de snabbare :)
Idag: ska vi leka med Jonna och Jasmine på eftermiddan.
Tisdag: Inget planerat, men kanske lek hos grannen på em.
Onsdag: Vincent ska till Falun på återbesök hos ortopeden, så Martin åker med honom dit för jag kan ändå inte vara med på röntgen.. På kvällen är det fest på dagis mellan 17-20 :)
Torsdag: Inget planerat än mer än att Vincent är på dagis sina 5 timmar.
Fredag: Får nog besök av mor och far.
Lördag: Eventuellt åka till leklandet i Falun och leka med Lilly :)
Söndag: Mors dag! Jag bjuder på tårta ;)

Så nu vet alla vad jag ska göra kommande vecka :P hahaha.
Å nästa vecka är de besök hos doktorn på s-mvc igen.. men jag återkommer om de :)
/Carro

Vecka 33

Idag går jag in i vecka 33 (eller 32+0, fast de låter bättre med v 33 ;)) Snart är det äntligen klart! Jag har oroat mig i flera veckor om att jag skulle få ondare å ondare med tiden, men faktiskt, min foglossning som började redan innan v 10 har inte blivit värre iaf! Vissa dagar är de såklart värre än andra å ibland dör jag.. Men de går ändå :) haha. Fast nu börjar halsbrännan komma mer å de tycker jag inte om.. Har klarat mig bra hittills med de iaf och bara tagit samarin när det har varit som värst. Men nu funderar jag på att börja med lite "tyngre" grejer.. haha.
Igår kväll va bäbisen så himla "rolig", har nog aldrig varit med om liknande sparkar å knuffar nångång :P De rörde sig över HELA magen i säkert 1 timma, ungen måste ha haft riktigt raveparty igår kväll.. De blev nästan lite obehagligt ett tag för de kändes som ungen skulle komma ur huden på mig :P Och jag som inte klarar av att ens sitta bak i en bil för då blir jag åksjuk å de här va 100 ggr värre.. ungeför som att åka en karusell som pirrar i magen ute på sjön i blåsväder.. typ :P Lite svårt å förklara.. men lite mysigt va de också :)
Jag knäppte faktiskt ett kort på magen i morse, för nu tycker till o med jag att de börjar synas att man är gravid :P haha. Slänger in den på bloggen, men ta hänsyn till jätteblixt, skitig spegel och massa grejer överallt :P haha

Vecka 33 (32+0) på bilden :)

Å näe jag tycker inte om å va me på bild, jo kanske om man är snyggt sminkad å fixad ;) haha
Kanske skriver mer sen, you never know! Det är mkt skit man skulle vilja skriva om människor som är som dom är, men de gör jag inte. Bespar mina vänner såna blogginlägg ;)
/Carro

Igår i Falun :)

imag0244 (MMS)

Igår i Falun :)


18/5-2011

Natten som var så dog jag.. nästan iaf. Hade så satans ont i högra höften och i båda låren.. Tänkte ta alvedon men de va slut så jag fick lida mig genom hela natten, stackars bäbis måste väl ha blivit åksjuk så mycket som jag snurrade runt i sängen :P Lyckades somna rikigt vid 5-tiden och när jag vaknade av Vincent sen så hade de gått över å jag va smärtfri! Kors i taket.. Tänkte ett tag att bäbis skulle komma, men de va inte såna smärtor.. men man tänker på allt möjligt om man är vaken på natten..
Idag var jag till barnmorskan en sväng och det såg bra ut :) Jag berättade om natten å hon sa att de va nog ischiasen som spökade..
Dom här värdena hade jag idag, hon tog inge hb-värde idag.
  • Bltr: 120/65
  • Hjärtljud: 134
  • Sf-mått: 31
  • Vikt: +-0 (sammanlagt +3 kg under graviditeten:))

Fick en ny tid 7/6 :) Så dit ska jag hålla mig gravid iaf ;) Tänkte egentligen få tid veckan innan, men eftersom jag ska till dokton 30/5 så blev de så tätt inpå :) Förhoppningsvis blir de sista läkarbesöket då, då är jag ändå i v.34 och då är det "lugnt" om man skulle få barn.. :) Fast jag har fortfarande till midsommar som mål.. ca 3 veckor innan bf :) Tänkte inte gå över tiden iaf om de skulle bli så, fast det tror jag inte heller.. :P
Nu ska jag strax hämta Vincent så åker vi å handlar lite, Martin va hemma typ halv 10 idag från jobbet så vi åker allihopa :) Ska bli himla skönt i sommar när Martin kommer vara hemma! Och Vincent går bara på dagis i ca 3 veckor till innan han får sommarlov ända till 16 augusti!! Kommer nog bli skönt för honom att få vara hemma bara och i höst så kommer han nog byta avdelning (hoppas de iaf!) till en avdelning för lite större barn :)
/Carro

Bilder.

Några bilder på Vincent igen :)

Sitter å väntar tills pappa duschat klart :)

Bus-Vincent :)

Hjälper pappa att bygga ihop spjälsängen åt bäbisen :)



/Carro

16/5-2011

Dä ä roligt nästan jämt.. tänk att de finns folk till precis allt.. :P

13/5-2011

Det gick bra hos doktorn idag, inga tecken på förlossning än :) Och min lilla bäbis väger 1564 gram just nu, ca 300 gram mindre än vad Vincent gjorde i samma vecka :)
Uppdaterar mer nån dag, nu kom Vincent hem från dagis :)
/Carro

Bilder från helgen

Här kommer några bilder från helgen i blandad kvalité :) Inte lätt att knäppa bra kort på barn :)

Första dagen hos mormor och morfar va de lite kyligt.


Gungar i bäbisgungan :)


Kusinerna bus; Vincent, Morgan och Vilgot.


Sötnosar!


Suddiga barn.


Vincent på rymmen :)


Kusinerna bus leker i trädgården hos mormor och morfar.


:)


Vilgot! :)


Myser i soffan :)


Vincent badar med sitt kusinbarn Sofia! :) Den dagen va de vaaaarmt! :)


Nu blir det till att glo på tv innan det är dags för kväller. I morron lämnar jag Vincent på dagis kl 9, åker sen in till Borlänge å dricker kaffe å snackar skit med Johanna tills klockan blir 12 för då ska jag till doktorn på specialisten. Hoppas att det ser bra ut!
I´ll be back... :)
/Carro

11/5-2011

Idag är jag i vecka 30+2, precis samma vecka och dag som Vincent är född i.. Många tankar har snurrat fram till nu, men från just idag så känns de himla lugnt! :)
Jag har inte haft lust eller tid att skriva nu på ett tag, fick ett sms av Jonna igår kväll å hon påminnde mig att skriva på bloggen.. haha :)
I torsdags åkte jag och Vincent hem till Hälsingland och hälsade på, tänkte att Vincent skulle sova då i bilen (de tar ju trots allt 2,5 timmar å åka) men han va jättepigg och va så nöjd och glad hela tiden, så himla skönt! Tycker inte om när ungar grinar å speciellt inte i bilen :P å jag va kissnödig från Rättvik.. men de gick bra de oxå, haha :) hade inte lust att stanna efter vägen, då hade de säkert kommit en björn eller nå..
Under helgen så träffade vi mormor, morfar, syskon, syskonbarn med respektive, kusinbarn och hela fadderullan :) Fick även besök av min barndomskompis Sara på lördagen en sväng (va typ 100 år sen vi sågs) men nu har vi iaf bytt mobilnummer så vi kan hålla kontakten lite bättre ;) Och i måndags kom Wimark på besök med magen i vädret ;) bara 2 veckor kvar för henne innan hennes lille son kommer till världen :) mysigt :) 9 veckor kvar för mig.. typ.. tänkte iaf knipa till midsommar ;)
Appråpå våran resa.. Vi kom hem igår, så de blev en väldigt lång weekend för oss ;) och då följde även mormor med vilket uppskattades av Vincent :) Så om ett litet tag kommer morfar och hämtar mormor..
Idag va vi på kupolen en sväng och Vincent fick lite nya kläder :) Fick även tag på 2 bodysar åt bäbisen och en ny skötväska, så nu är de mesta klart innan bäbis kommer :) Vincent fick keps, tröja, kalsonger och shorts av snälla mormor :) Så även han är rustad för sommaren nu!
I morron är det vardag igen och Vincent ska va sina 5 timmar på dagis. Eventuellet skulle Martin va ledig i morron och då tänkte vi även passa på å handla inför helgen å så. Passa på när Vincent är på dagis, skönt å gå å handla bara vi för en gångs skull :)
På fredag ska Vincent också vara på dagis för jag ska tillbaka till doktorn då för lite undersökningar, få se hur mkt bäbis har växt på 2 veckor :)'
Lägger upp kort nån dag från helgen, för nu ska jag umgås med min mor innan hon åker hem :)
Jag orkar inte läsa igenom allt jag har skrivit så ingen behöver kommentera stavfel å dylikt :P haha
/Carro

Vincent va så otroligt söt i morse (eller ...

Vincent va så otroligt söt i morse (eller vid 3-tiden) när han kom till våran säng. Såg ut som en liten zombie med nappen i mun å täcke å kudde under armen, sötnosen! <3


2/5-2011

Har nästan nyss ätit frukost (?) efter bm-besöket :) Idag var det dags för glucusbelastning igen så då va de fastande som gällde, och det är inte alls så kul när man är van att äta nästan samma tider varje dag :P

Här kommer lite siffror från idag:
  • blsk före glucosbelastining 5,0
  • blsk efter 6,2
  • bltr 130/65
  • sf-mått 30
  • hjärtljud 132
  • hb 123
  • vikt +2 kg (+3 kg sammanlagt)
Barnmorskan tyckte de va bra att jag har begärt sjukskrivning och hon sa flera gånger att jag skulle ta det lugnt :) Fick även med min blodgruppering som jag ska lämna till förlossningen i ett brunt kuvert som de står "förlossning" på.. De e nu man inser att det inte är allt för långt kvar.. Och jag som inte gjort klart allt gällande bäbis.. Men jag måste ha pengar först!!! PENGAR!! suck..

Så alla värden va bra idag oxå, vilket känns himla skönt :) v 30 idag oxå, eller 29+0 om man räknar så :)
Träffade läkaren i fredags och allt såg bra ut där oxå, bäbis låg med huvudet neråt då och han/hon vägde ca 1,1 kg :) Den här bäbisen väger mindre än vad Vincent gjorde så jag börjar faktiskt tro att de blir en tjej, "normalvikt" för veckan Vincent är född va ca 1,5 kg å han vägde 1850 gram.. haha. Halsbrännan from hell har jag inte heller nu som jag hade med Vincent.. :)
Men jag tänker inte ta reda på nå kön, varför vill man veta egentligen?! Jag har iaf kommit på både tjejnamn och killnamn nu så de kvittar ;)

De kanske blev lite luddigt, men skitsamma :)
Nu blir det inte så mkt gjort, ska hämta Vincent kl 2 och sen ska vi över till grannen på lite mellis :)
/Carro

RSS 2.0