Lchf

Jahopp då har en annan börjat med denna livsstil (diet) också. Har kört i lite över en vecka och det funkar bra. Tänkte fortsätta ett tag till iaf, känner inget behov att att käka kolhydrater och socker så de är väl lika bra att hålla i ;)
Har nyss gjort lchf-pannbiff med stekt lök och gräddsås, mums. Barnen får potatis till och jag käkar coleslaw sallad. Varför krångla till de lixom :P Måste säg att jag är jäkligt duktig ;)
Aja, skriver mer en annan dag, nu ska jag brumma iväg till jobbet. Och i morron åker jag och barnen hem till mormor och morfar! :D
 
 
 
/Carro

9/9-2012

Då va en till vecka till ända.. avslutar med jobb 16.30-21.30 :) Det har varit fullt upp med jobb och hämtning/lämning på dagis och även träning en del kvällar. Inga problem på nya jobbet, nu till o med hittar jag nog till dom flesta gamlingar och barnen trivs kanoners på dagis. Även om jag lämnat dom 6.30 flera mornar, tur dom är morgonpigga! :)
Veckan som kommer så jobbar jag måndag och tisdag kväll i Leksand och onsdag dag i Gagnef :) På torsdag kommer mamma och pappa ner. Nästa helg är planlöst än så länge, men de blir säkert jobb för min del, vilket inte gör ett dugg! Tycker om att jobba helg :)
Får väl se om jag och barnen åker till Hälsingland om nån vecka, passa på att åka en gång innan det blir vinter.. Hua, vinter.. blä..
Hörshäj
/Carro
 
 

Första september

På måndag fyller jag år, yäy..

RSS 2.0