4/11-08

Idag blir min bäbis 3 månader, va tiden går fort! :)

Igår skrev vi på huset! Såklart va de lite tjafs med gubben som inte hade städat ur källan, men när han fick välja om han ville betala städfirma eller städa själv, så blev de en jävla fart på gubben :) haha
Igår fick vi upp alla saker från Borlänge t.o.m katterna. Det gick jättebra o ta hit dom. dom gick runt o kikade lite igår o åt mat och idag har faktiskt alla 3 varit ute och kommit in igen :) Fast Wilma o Simba tycker ju fortfarande inte om varann menmen :) Det blir bättre för katterna att bo här så man slipper oroa sig för att katterna skulle ut på faluvägen o bli påkörda. Nu har dom skog o grejer att undersöka :)

Vi har säkert jätte hemtrevligt i huset nu, grejer överallt.. Men jag ställde iaf soffan på plats igår och idag har jag faktiskt plockat ur en hela flyttlåda! Haha, man måste ju passa på när lillen sover några minuter. Men i natt har han bara ätit vid halv 1 och halv 5.. det är rekord på hur länge han kan sova i sin säng. Fast de kan ju också bero på att vi inte hade knappt nå värme igår kväll så han fick ha pyjamas, filt och ett täckte på sig :) Han sover ju bättre ute så de va ju ungefär samma sak :)

Martin slutar 3 idag få se om vi ska ta nå mer saker ur de andra huset, men det är inte så mycket kvar. Lite grejer i skafferiet, några blommor och lite utesaker, typ pellets och gräsklippare. Men Micke va upp i morse med lite pellets. Tur han va med igår annars hade vi nog inte fått ut så mycket saker som vi fick.. Ju fortare vi kommer ut desto bättre.. Få se när vi hinner städa där, men vi har ju till sista januari på oss o städa så.. haha.

Skulle vilja skriva mer saker, men det är fel personer som snokar så jag låter bli.. Hoppas alla fick flyttkort och de nya numret :)

Och nyss åkte polisbilen förbi, de känns tryggt :)
Nu ska jag fortsätta med lite upppackning så de kan bli matlagning idag :P haha, vi åt pizza i söndags för allt va nerpackad och igår åt vi på max för att alla saker fortfarande va nerpackad. Men idag ska vi laga mat iaf :)

/Carro



Kommentarer
Postat av: Carola

Vilka är det som snokar då??

2008-11-04 @ 16:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0