Ser så fruktansvärt särt ut när man blogga...

Ser så fruktansvärt särt ut när man bloggar från mobilen appråpå negerbollar.. Nä nu e de kväller på riktigt, tänkte jag skulle se om Johanna bloggat nånting först bara. "Ska bara.." vi pratar ju inte om dagarna heller å inte skickar vi 100 sms om dan heller, näe...


På lördag fyller jag 25.. sjukt hur fort d...

På lördag fyller jag 25.. sjukt hur fort de har gått sen man fyllde 18.. de va lixom nyss. De har hänt mkt på dom åren, inte minst mina barn!! :) <3 CCK måste ha en 75-års fest snart! Fast C fyller i slutet av december så vi läre väl hinna me de oxå, hehe :) nä nu ska jag sova å drömma fina drömmar :p herrå.


Bilder :)

Här kommer lite bilder på mina älsklingar!

Myser hos pappa!

I nya mössan!

Halsbandet han gjorde på dagis förra veckan :)
Och det är lite sött när så stora barn har body på sig, haha.

Gotjejen!

En superglad tjej! :)

Vincent läser saga för alla nallar..

.. och nu ska alla sova.. :)

Nasse tog Esters säng en dag..

MINA ÄLSKLINGAR!! <3 <3


En hel hög med bilder på barnen! Helt sjukt hur fort tiden går, iaf med lillskiten.. Hon växer för varje dag och blir mer och mer mä! :) Hon flinar å pratar större delen av den vakna tiden. Hon blir snart 2 månader oxå..
Den 12 eller 13 september åker jag och barnen hem till mormor och morfar! Och Martin kommer upp på fredagen så vi kan gå på Elias dop på lördagen den 17:e. Och vi åker varsin bil hem så han får med sig snöslungan som står där oxå..
Den här veckan så blir det massa städa, handla å baka inför mitt "kalas" på lördag :P Har iaf ballonger sen när Vincent fyllde, haha..
Och snälla mormor och morfar har öppnat en fond åt Ester oxå. Skönt de känns att mina barn kommer ha pengar när dom blir större!
/Carro

26/8-2011

Igår va jag å Ester på kupolen med Johanna å Lillie i flera timmar :) blev inte så mkt handlat. En varsin mössa åt barnen, dreggel(spy)hakklappar, klänning å tights åt Ester, lunch och kaffe till mig :P Hade jag haft mer penar så hade jag handlat betydligt mkt mer :P  Men vi tjejer måste ändå gå på kupolen nästa vecka för man fick ett presentkort på hm för 50 kr som bara gällde nästa vecka.. näe va synd, haha.. Nästa vecka måste jag ändå iväg å handla till mitt kalas. De bjuds på smörgåstårta med MASSA räkor och cheesecake :) mm..

Malin och Axel va hit en sväng på fm och drack kaffe (ja inte Axel han sov i vagnen :P), trevligt :)
Ganska lugnt och skönt här hemma nu, Vincent följde med Martin å åkte lastbil :)
Å jag och Ester kanske tar en promenad eller vilar, hmm få se.. Både delarna är väldigt nödvändiga men vi får se..
Trött är jag i vilket fall som helst efter några nästintill sömnlösa nätter med kung fu-Ester som sparkar och slåss på nätterna :P Fast så länge hon inte skriker eller grinar så är de bra iaf :)
Och i natt kom även Vincent över och la sig bredvid mig och kl 7 i morse så hörde jag en duns och då ramlade Vincent ur sängen.. Men de gick bra, han blev mest rädd.
Nu ska jag göra nå vettigt eller inte.
/Carro

Lycklig!

Just nu är jag lycklig över att ha fått pengar! Fast om 5 minuter börjar jag grina.. haha..
Tänk om man skulle bara skita i å betala räkningar en månad?! Vad skulle hända då?! Näe, så lågt skulle jag aldrig sjunka.. Men de vore skönt och ha x antal mkt pengar å shoppa för i morron :P haha.

4 månader..

.. kvar till julafton.. Utifall syrran har missat de :P haha..
Idag va Martin med Vincent till tandläkaren och det hade gått bra, han hade gapat och så. Men nu måste han sluta med napp (iofs har han bara haft de när han sovit på sista tiden, men ändå). Så nu blir det "operation sluta med napp" för fulla muggar här hemma :) Tror de funkar å säga "Om du inte slutar med napp så kommer du aldrig få lördagsgodis nå mer.." haha *stygga morsan*
Och Ester va på 6-veckors kontroll oxå och hon skrattade åt läkaren och kissade på henne. Och Ester va världens argaste o hungrigaste bäbis, men de gick bra ändå. Hon va godkänd! :) Tog även vikt och längd så idag vägde hon 3840 g, så hon hade ökat över 100 g sen i fredags! Trots 3 kräkduschar och massa bajs innan vi åkte till bvc.. Hon hade säkert vägt lite mer om de inte hade blivit så, haha. Läkaren mätte även henne och hon va 54 cm, hon va 52 cm i fredags så vet inte vem som mätt rätt :P
Och nästa vecka flyttar bvc ner till djurås :) Skönt å slippa åka till mockfjärd sen när de blir snö.. :P
Det är ganska tyst å skönt här hemma nu, Ester sover och Vincent är med Martin och fiskar :) han ville de, klart barnet ska få som han vill!! :P haha..

I morron efter jag skjusat Vincent till dagis så åker jag och Ester till kupolen med Johanna och Lillie, så de blir en riktig tjejdag! (dvs skönt att inte ha 2 blonda halvdöva pojkar som springer runt.. ;)). De blir trevligt att gå å kika (SHOPPA :P) och äta lunch å prata skit (som vanligt). Våra pojkar börjar snappa upp allt vi säger och det kanske inte är så bra att dom lär sig alla ord vi kan, inte än iaf, haha..
/Carro

23/8-2011

Igår hade vi besök av Johanna och barnen. Vincent och Ludde lekte snällt nästan hela tiden :) Dom satt instängda på hans rum och ingen grina så.. haha. Vi va även å tittade på den berömda traktorn som håller på å gräver längs byvägen. Traktorn måste man gå å titta på varje dag, säger Vincent.. :)

Vincent och Ludde plockar hallon :)


Idag efter jag och Ester skjutsat Vincent till dagis så åkte vi till Borlänge och hämtade upp Martin som hade lämnat in sin bil. Vi shoppade nytt täcke och kudde till Vincent och rullgardiner till hans rum på jysk :) Va även på stan en sväng och jag handlade lite på lindex åt Ester. Och vi lunchade även på stan. De va dom pengarna de :P haha. Tycker faktiskt att man kan unna sig å äta ute NÅN gång iaf.. Iofs ska jag å Johanna göra de på torsdag oxå, men de hör inte hit *host host* :)
Ester va en jätteglad bäbis på eftermiddan, synd bara att man inte lyckas ta så fina kort när hon är så glad :) menmen, nån av alla 20 kort jag tog kanske duger iaf :)

En glad bäbis :)

Nöjdis! Observera kräkan på sidan, haha..


Ester är en riktig kräk-bäbis! Fler ggr om dan så blir man nerspydd :P
I morron ska Vincent till tandläkaren för första gången! Martin följer med honom dit och jag tar med mig Ester och åker till bvc för läkarbesök (6-veckors). :) Tiden går så fort, tyckte de nyss va januari när alla fick veta att de skulle komma en bäbis till sommaren!
Och Vincent är så rolig med allt han surrar om. Igår pratade han som spöket som åkte motorcykel till konsum och skulle handla. Och spöket parkerade i garaget vid konsum (?). Fast spöket va gömd bakom en tavla och badade i badkaret oxå.. vilken fantasi! Och idag pratade han om tomten som kommer till mormor med paket i jul. Men han va ju rädd för tomten så han skulle sitta i mormors knä.. haha.
Nu ska jag ta hand om min dotter, sonen sover nog nu förhoppningsvis :)
/Carro

Nu då.

Provar igen då.

http://carolinanorgren.blogg.se/privat

Nu kanske de funkar :P Eller inte för jag är oteknisk :P haha..
De blev rosa text tydligen, menmen.. Ordnar till de en annan dag :P
/Carro

21/8-2011

Idag skulle jag vara snäll å klippa gräsmattan, men jag körde sönder gräsklipparen.. Bara för att jag skulle va snäll mot Martin, haha.. Men vi fick låna en av grannen så jag kunde klippa lite mer ändå :) Får köpa en ny när vi får pengar till veckan.. Pengar, pengar, pengar.. SUCK! Jag skulle vilja ha ett jobb där jag jobbar 9-15 och tjäna 40.000 kr (minst!) i månaden, någon som kan ge mig det?!? Iofs är inte pengar allt, men de underlättar jävligt mkt..

Läs min oerhört spännande privatblogg så får ni lite smaskiga detaljer, haha..
http://carolinanorgren.blogg.se/privat
Jag vet inte hur man länkar, menmen :P

/Carro

Privatblogg.

Jag har gjort en till blogg (http://carolinanorgren.blogg.se/privat) som kommer va lösenordskyddad då inte vissa behöver läsa allt..

20/8-2011

Idag är dagen då min bästa kompis Gabbi gifter sig med sin Fredrik. Vi var bjudna till bröllopet, men de kändes lite för långt att åka till Åre och gå på bröllop när vi har småttingarna.. Hade jag inte ammat så kunde vi ha åkt över dan jag och Martin, menmen.. Så är det. Jag hoppas dom fick en superbra dag ändå utan oss ;) haha.
Annars då.. vi på va på bvc igår och Ester vägde då 3730 gram och va 52 cm lång, hon växer hon oxå :)Hon vägde 2665 gram som minst så nog har hon ökat allt! Hon äter mest hela tiden känns de som ibland. Jag fundera om man skulle börja pumpa så kan Martin börja få ge henne lite mat oxå. Både för och nackdelar med amning.. Mest fördelar såklart! :)
Musse är fortfarande borta.. över 1 vecka har han varit borta nu.. börjar tro att han har blivit påkörd. :(

Här kommer iaf lite bilder på barnen (Mest på Ester då inte Vincent tycker om å va me på kort så mkt :P):

Mysigt i vagnen :)

En riktig mys-bäbis :)

Sötnosen.

Stark i nacken redan!

Barnen <3

Morgongymnastik!

Myser. Den fina bodyn kommer från Lina! :)


Om 2 veckor fyller jag 25 (GAMMAL! *host host* Johanna.. ;) så då bjuds de på smörgåstårta och bullar (jag har bakat idag:P) och kanske kaffe :P få se vad man hinner med å göra/köpa och sånt :P haha. Fast vet inte om de kommer nån än förutom mamma o pappa och Johanna & barnen.. Får göra ett evenemang på facebook så kanske alla mina 350 vänner kommer.. haha.. nejdå då, jag behöver inte ha nå folk heller för man är ändå ofräsch med alla kräker man har på sig hela tiden, och de känns onödigt å duscha ibland då man blir nerspydd på en gång :P haha..
Nu ska jag ta hand om min dotter som är hungrig igen :)
/Carro

16/8-2011

Igår eftermiddag kom vi hem efter att ha varit i Hälsingland sen fredagen :) Alltid lika trevligt och åka dit och träffa alla :) Och snälla Malin passade missarna. Dom va dock bara 2 st för Musse är på rymmen sen torsdag förra veckan :( Hoppas han kommer hem snart..
Idag skjutsade jag äntligen Vincent till dagis, som han hade längtat! Han va med fröken och flyttade över dom sista grejerna från grön avdelning til den röda och han fick välja vilken plats i hallen han ville ha :) Och han fick även visa upp lillasyster för fröknarna och kompisarna, man såg hur stolt han va! Lillpluppen! <3 Inge grin eller nå när jag och Ester åkte hem, han vinkade så glatt när jag gick till bilen :)
När vi damer kom hem så kom Malin och Axel över på kaffe och surr, trevligt! När dom gick hem så åt jag exotiskt lunch besående av havregrynsgröt, en banan, ett vitaminpiller och ett glas vatten (om nån undra :P) haha..
Ska åka och hämta Vincent kl 14, han har nog haft de jättekul idag! Kan ju hoppas iaf.. :P
I morron hade vi tid på bvc, men bvc-Kerstin ringde och sa att vi skulle komma på fredag istället. Och det passade bättre för oss oxå :) Hade tid kl 16 i morron annars och de va lite väl konstig tid tyckte jag :P
Nu ska jag mata lillkräkan och mysa med henne :) Mamma&Ester-tid innan brorsan kommer hem! :)
/Carro

just ja..

.. vi åker ju hem till Hälsingland på fredag, måste komma ihåg å packa allt i morron för vi åker tidigt på fredag. Och stannar ända till måndag :) Ska även gå på strömmingsleken i helgen å de va typ x antal år sen :P
/Carro

Lars-dagen!

Idag har alla som heter Lars namnsdag, dvs både Vincent och Martin har namnsdag idag :) Jag o barnen va hos Johanna och barnen idag (igen, för ovanlighetens skull :P). Även Ludde har namnsdag idag, vi har så dålig fantasi så båda våra pojkar har lika mellannamn, haha... Vi va där halva dan och lekte, åt lunch (makaroner och fiskbullar, för ovanlighetens skull..) och åt en supergod rabarberpaj med vaniljsås och drack kaffe till (mest för att lugna våra klena nerver..:P) Men de va trevligt iaf :)
Lägger in lite bilder igen:

Kattmys på morgonen :)

Sötnosen! Dock prickig pga hormonprickar som kommer å går :P

Första bilden på ett riktigt leende!

En glad prickig skit!

Bada är mysigt.

Storebror leker med lillasyster under babygymmet :) Vem leker mest?! :P haha


Och idag hade jag fått mina pengar så i morron ska jag SHOPPA!! Sug på den!
/Carro

Jihoo!

Jihoo!! Jag ska få 2000 kr från trygghansa för dagarna jag å mini va på sjukan :) När dom pengarna kommer måste jag köpa lite kläder till MIG och nya gympaskor.. De va x antal år sen jag köpte nåt till mig, finns lixom inge pengar till sånt. Så när man råkar få en extra slant över (som man ändå inte hade) så tänkte jag unna mig nåt till mig själv.. FAKTISKT! Får 2 barnbidrag den här månaden också, men skulle aldrig falla mig in å handla massa saker till mig för dom pengarna.. ALDRIG! Sätter in hälften till barnen på deras konto och andra hälften går till kläder och blöjor, så tänker jag iaf! Vincent måste ha ny overall till vintern och dom är inte gratis direkt och andra diverse saker framöver. Himla skönt att man ammar iaf så man slipper kostnad för ersättning :P Jag är inte snål, jag är ekonomisk ;)
Och de känns bra att spara pengar till dom, så inte Vincent kommer om 10 år och vill att jag ska punga ut 20.000 till ett körkort och lika mycket för en bil :P Då finns dom pengarna ändå så mkt som han har sparat ihop på dom 3 åren han har levt :) Ska ordna ett konto till Ester också, men då måste jag in på banken för att fixa det för jag har så många sparkonton redan så jag kan inte öppna ett till genom internet. Ooops, typiskt mig :P haha.
Appråpå brödrostar (?), jag saknar CCK!
/Carro

Blandade bilder!

Nu va de ett tag sen man skrev igen, det har varit fullt upp med Ester, 3-års kalas och andra saker! :)
Det här är sista veckan Martin jobbar halvtid så fr.o.m nästa vecka blir jag ensam själv med barnen. Fast Vincent börjar på dagis så jag och lillskiten får roa oss själva då :)
Natten som var så sov Ester i sin säng, hon sov mellan 22-03 :) Fast sen va hon iofs vaken mellan 03-05, men de får man ta :P Fast sen efter massa mat så somnade hon om till 8.30 :) Och Vincent tog sovmorron till 7 idag! Han som sovit till 5 flera mornar nu.. :P

Far och dotter mys på altan.

3-åringen! :)

Blåser ut ljus på tårtan :)

Klart syrran ska ha finkläder på kalaset :)

Bästa presenten.. han fick den av Arvid :)

Snygg sovstil i bilen :)

Ester!


Idag blir Ester 1 månad! Det går himla fort.. Och min systerson Vilgot fyller 2 år idag! :)
Skriver mer nån annan dag.
/Carro

Barnen!

Här kommer en bild på våra älsklingar! Den som även kommer med i tidningen så småningom :)

Uppdaterar nån dag :)
/Carro

2/8-2011

På torsdag fyller min älskling hela 3 år!! :)
Och i morron är det en månad kvar till jag fyller halvvägs till 50.. hua.. jag längtar!

Vet någon (typ Gabbi) hur man gör för att lösenordsskydda vissa inlägg i bloggen?!
/Carro

RSS 2.0