Fredagen den trettonde

Idag va till Falun o badade lite med lillen, de tyckte han va jättekul den här gången :) Förutom i duschen efteråt, då blev han lite ledsen, men de mesta berodde nog på att han va trött. Så fort vi va färdig så fick han slurk mat och då somnade han under matstunden i bilen. Men den luren höll inte i sig så länge. Så fort vi kom in på ica maxi i Borlänge så va han klarvaken igen :) Och hela vägen hem sen så skrattade han nästan hela tiden, övertrött? :)
Och när vi kom hem så fick han mat, min hemmagjorda med potatis, morötter, broccoli, kyckling, vitpeppar och olja. Han tyckte de inte va jättegott idag som han gjorde igår. Men katterna blev helt till sig när dom fick resterna... Kattmynta? Haha.

Nu ska jag byta bajsblöja på lillen, sen försöka få han att sova en liten stund innan de blir kväller på rikigt. Men i natt borde han sova som en stock! :) Varenda natt den här veckan har man vaknat vid halv 3 på natten och fått lite mat och sen vaknat vid 6 och fått lite mat. Undrar när han börjar sova hela nätterna?

Sen blir de let´s dance. Heja Morgan!

/Carro

Kommentarer
Postat av: Malin

Var det bättre att bada i Falun är i Maserhallen?Kram!

2009-02-17 @ 22:12:24
URL: http://tilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0