Lucia

Igår ringde Vincents läkare och pratade om provsvaren han hade fått från röntgen. Eftersom hans urin åkte tillbaka till njurarna så fick han antibiotika (igen), för att han inte ska få en infektion igen. Men nu ska han bara ha en gång per dag och på kvällen, så de va ju ganska lugnt :) Och han ska tillbaka på samma undersökning sen om nån månad. Vi ska träffa läkaren på onsdag när vi iaf ska till Falun. Då ska vi på röntgen, sjukgymnasten, ortopeden och läkaren. Fullt upp den dan då. Men det går nog bra.
Känns lite beiget att han får gå på ännu mer medicin, men bättre de än om att han skulle må dåligt. Läkaren frågade om han hade varit sjuk eller nåt, men de har han inte varit, han har varit en pigg kille hela tiden, så nån infektion har han inte iaf :) Men det där med njurarna skulle läka ut iaf, skönt de :)

Idag har vi varit på julmarknad, det va mysigt att gå där o dricka glögg :) synd bara att de va 10 minus cirka.. usch.. men de va ganska fint så länge solen var uppe :) Och Vincent sov så skönt i vagnen, han var nog den enda som inte frös.. :) Jag träffade Lisa, Karro och Outi där :) Alltid någon man känner, hehe :)

Nu ska vi göra tacos :)


/Carro

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Stackars Vincent, att vara sjuk nu när det snart är jul och allt. Vilken tur att han fick medicin i alla fall och att det inte var ngn fara med njurarna. Mysigt med julmarknad och glögg;)! Förlåt att jag inte kunnat hälsa på i början av dec som jag sa. Har varit fullt upp med allt plugg inför halvårstentan i processrätt och allt julstök. Får ta igen det nästa gång du är på besök i Söderhamn;) Saknar dig gumman! Hälsa alla fr. mig! Puss o kram

2008-12-14 @ 14:35:36
URL: http://cmartinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0