30/1-11

Nu var det ett tag sen man skrev igen, fy på mig :P haha, näerå. Känns som jag har lite andra saker att göra än att skriva på bloggen hela tiden :P
Å den här veckan har det varit jättemycket jobb, va bara ledig igår. Men nästa vecka är jag ledig både måndag och onsdag iaf, skönt! Fast man har väl fullt upp med allt ändå :)

Igår hade vi besök av våra kära vänner från Falun :) Vincent och Lilly lekte ganska så snällt tillsammans :) Märks att dom är jämngamla :)
Och på kvällen igår var Tobbe här och hälsade på :)
Idag har jag jobbat en stund på förmiddan och efter de var vi till Borlänge en sväng, jag köpte nya strumpor till Vincent. I storlek 25-27! Dom var bara lite för stora. Vart tog min bäbis vägen?!?
Fast lite kul när det kommer en liten en så man kan köpa rikigt små kläder igen :)

Nu blir det lite mat och sen inget mer för idag, typ :P haha
Ska väl bråka lite med en trotsig 2-åring oxå som vanligt :)





/Carro



22/1-2011

Idag har Vincent namnsdag! Det "firade" vi med att åka till leklandet i Falun en sväng :) Vincent tyckte det var kul att klättra och åka rutschkana :)
Här kommer några bilder jag knäppte idag :)




Vincents kompis Lilly var också med och lekte :)














På det här kortet var han lik kusin Morgan :) Fast så vitt som jag minns
så hade inte Morgan lika polisonger som Vincent har nu :P Haha






Trodde att en övertrött Vincent skull sova i bilen på vägen hem, men de gjorde han inte och ännu är han vaken och har inte sovit nåt. Blir nog en tidig kväller ikväll :)

Nu håller Martin på att göra mat, idag står det pannbiff, potatis, sås och sallad på menyn. Inte för jag är hungrig överhuvudtaget eller ens sugen på nåt.. Igår kväll till fredagsmys så blev det 2 glas vatten :P Haha.


De va allt för så länge :)


/Carro


21/1-2011

Knäppte några dåliga kort på hur det ser ut i Vincents nya rum nu :) Enjoy :P


Efter första grundmålningen. Ska bli annan färg sen :)


Ena delen av rummet :) Vincent kommer få plats med alla sina leksaker
här iaf :)



Alla är med och hjälper till :)

Nu ska jag sluta sitta vid datorn och ta hand om min son som gjort en mindre trevlig blöja till mig :P haha




/Carro

Bilder :)

Här kommer några bilder från förra helgen :)


Renoveringen har börjat. Jättesnygga bruna tapeter va under den nuvarande
tapeten.. eller inte :P



Innan målningen :)


Vincent och hans kompis Lilly :)


Finurliga barn (fast Lilly blundade lite) :)


Myser i puffen och tittar på tv :)

Ursäkta dåliga kvalitén på korten. Fast mobilen har 8,1 megapixel så suger den på att få fina kort.. Eller så är det så att den är välanvänd så de e dags å köpa en ny :P



Sån här häftig morgonfrisyr hade Vincent igår :)


Idag blir det till att ta en tur till Borlänge och handla lite, vi skulle egentligen haft Martins andra barn i helgen, men det är bara krångel med allting så det blev inte så. Tur att Vincent får en lillebror/syster snart som han kan leka och växa upp med!
I morgon kanske det blir leklandet :) Och vi ska givetvis fortsätta måla Vincents rum så det blir klart snart så jag kan börja inreda! *längtar*




/Carro

20/1-2011

Tänkte man skulle skriva lite nu, passa på medans man är ensam hemma :) Vincent och Martin har åkt och köpt pizza. Det blev sån mat idag när det var brist på lust att laga mat :P Nångång får man fuska ;)
Jag tänkte även lägga upp lite bilder, men det gör jag när Vincent somnat och om jag orkar :P Jag är så fruktansvärt slut på kvällarna så det finns inte.
Det är inte alltid en dans på rosor att va gravid ;) Fast jag ska inte klaga över mina symtom, för jag har inga! :P Jo förutom att det är som det är på kvällen och att jag har ont i vänster höft när jag lägger mig. Men det går tack o lov över under natten. Precis lika som med Vincent... Så jag tror mer och mer att det blir en kille :) Då kommer speciellt mamma och Carola att blanda ihop alla namn ännu mer än vad dom redan gör. Haha
Och jag har även funderat ut lite namn, fast bara killnamn. Haha. Det måste vara något som passar med Vincent. Vilgot skulle passa ihop med Vincent, fast det heter hans kusin så det blir ingen till Vilgot iaf :) Fan, syrran han först :P

Just ja, den 18 februari har vi til för ultraljud iaf :) Och efter det så bär det nog av till Hälsingland under helgen för att umgås med familjen och gå på Sofias dop! :)
Fast jag kanske redan har skrivit det i nåt gammalt inlägg. Jag kommer inte ihåg för jag läser inte min blogg :P

Nu ska jag inte göra ett skit och njuta av min ledighet på hela 3 dagar!! :)
Få se om det dyker upp lite bilder sen, har lagt över om till datorn iaf :)


/Carro






14/1-2011

I natt har det varit en jobbig natt, eller jobbig och jobbig.. Har varit upp 3 ggr och kissat :P haha. Och igår kväll var magen spänd och man kände lite "pirr", mysigt :)
Har fått tid för rul nu, och det blir den 18/2 :) Och tillbaka till bm 23/2 för att ta lite prover och värden och grejer :)

Igår eftermiddag så var vi till Jula och handlade de sista för att börja göra i ordning Vincents nya sovrum/lekrum. Han ska faktiskt få bestämma själv om han vill sova där eller ha kvar sängen i "gamla" rummet. Vi har ju massa utrymme, så de e skönt :) Så idag tänkte vi börja lite smått iaf :)

Nu sitter jag ensam hemma efter att Martin och Vincent åkt till Falu-lasarett för att göra den sista kollen på Vincents njurar så det inte har blivit nå ärr på dom efter infektionen. Ja, ni som va me från början vet. Tänkte inte skriva för mycket för det är vissa som inte behöver veta allt och lever jävel ändå :P
Det är bra att kollar upp, lite fördel med prematura barn :) Och han ska snart iväg för att kolla hörseln också, han har inge fel på hörseln iaf. Jo kanske lite, men de har alla barn. Hör de dom vill höra, haha :)

Här kommer 2 bilder när Vincent var med och lagade mat igår kväll :)


En riktigt mästerkock :)


Här tyckte han att napparna också skulle vara med, gofisen :)


Nä, nu ska jag göra nå vettigt, typ ta reda på disken som ingen har gjort. Haha. Det skulle även behövas dammsugas för nu har vi inte bara 3 katter, utan alla svart hårtussar som ligger överallt också och det är inte bara damm..
Och efter de så kanske det blir en sväng till kupolen med Johanna, jag tänkte titta på en ny skötväska :)
Och det är lite fördel med andra barnet, men behöver inte köpa allt. De enda jag ska köpa är skötväska och en bilstol :)Och lite kläder och annat smått o gott, men de känns som de e inte e någon panik än. :)

Häppåre!




/Carro

12/1-2011

Idag har det varit en seg dag, började redan 7 i morse. Det lustiga är att vi brukar börja 7.30 och att den där halvtimmen kan göra så mycket.
Vincent var iaf först på dagis i morse 6.30, men han somnade snällt innan 19 igår kväll så de var inga problem att få upp honom :)

Jag däremot är trött som f*n nu :P har vaknat varje morgon runt samma tid vid 4 och varit enormt kissnödig, kanske beror på att jag e gravid. Haha :) Fast jag mår ju himla bra måste jag säga, har lite tendens till halsbränna ibland. Men jag hade grym halsbränna när jag väntade Vincent också..

Och idag efter jobbet hämtade jag ut ett paket med kläder :) Vincent skulle prova lite sommarkläder på en gång, så han fick väl göra det då :)




Tuffingen :)

Nu ska jag gå till min son som ropar "Kom mamma" typ miljarder gånger :) Och säger man att man kommer snart så säger han "okeeej". Haha. Och ropar man på honom så säger han "koommmer!!" Haha, gofisen min :) <3

De va allt nu :) Häppåre!





/Carro


Haha :)

Haha, från 0 och uppåt på ett par dagar :P






/Carro

10/1-2011

Nu kan jag äntligen berätta, Vincent ska bli storebror!! :) Har vetat det i 10 veckor nu, men man vill ju ha konkreta bevis för att det verkligen är så, haha :) Så idag när jag var på läkarbesök hos S-MVC så fick jag se den lilla på ett ultraljud :) Han var ca 1 dm lång, 2 ben, 2 armar (inte 4 som jag sa till Johanna :P)  huvud, ryggrad och ett litet hjärta som slog såg man :) mysigt :)
Å Vincent har pratat om bäbisar i några veckor, fast vi inte sagt nåt :)

Jag kommer nog säga han hela tiden, för vi i våran familj avlar bara fram killar (större delen iaf) :)

Jag kommer att få göra massa undersökningar framöver, genom att Vincent kom i v 30+2. Men nu vet jag vad som väntar iaf, att åka in när man får ont, inte "jag ska bara jobba klart helgen först och dämpa de onda med alvedon" :P haha. Och att Martin kommer kunna vara med på förlossningen den här gången! :)

Var på inskrivning på mvc den 20/12 och dom här värderna hade jag då (påminnelse för mig själv :P) haha
bltr 135/65
blsk 5,2
hb 144
Vikten behöver ingen veta :P
 
Gjorde en glukosbelastning 4/1
Innan jag drack de supervidriga "socker"vattnet som man höll på att kräkas och få halsbränna av hade jag 5,2 och 2 timmar efter hade jag 7,1 så de såg bra ut :)

Och idag den 10/1 fick jag träffa läkaren som sagt på S-MVC :) Verkligen en jättebra kvinnlig läkare :)

Jag har inte hunnit med nå mer nu dom här veckorna, men de kommer mer saker så småningom :) Men först väntar jag på rul som blir i början av feb (väntar på kallelse) och efter de besök hos "vanliga" bm :)
Sen allting annat :) haha.

Mitt mål är att komma över v 35 iaf, helst hela vägen :)

De va allt för så länge :)


/Carro

Vincent :)

Här kommer några bilder på min son som målade så fint med fingerfärg igår :)









Vincent idag :) Fikade bulle och varm saft :)





/Carro

9/1-2011

Vi har varit ute i några timmar på förmiddan och lekt i snön, åkt pulka mm :) Det var himla skönt väder idag, äntligen så fick man lite solsken och plusgrader! :)

Äh, kommer inte på nå mer och skriva nu. Kanske skriver mer sen :)
Nu ska det fixas lunch iaf, få se vad jag lyckas hitta på idag med massa kräsna barn. Igår sa jag det innan vi åt (hemmagjord pizza med tomat, lök och paprika) att plockar man bort grejer så blir man utan mat, och alla åt utan klagomål. Skönt! Behövs lite tillsägning på grejer ibland.

Skulle vilja skriva mer grejer, men då kan det bli massa sura miner :P haha.



Älskar min son! :) <3 <3




/Carro

CCK-abstinens!

Nu har jag lite abstinensbesvär efter C & K!! Jag saknar er!! (ja å alla andra vänner som man inte träffar så ofta heller, ingen nämnd å ingen glömd;)) Men just nu så kände jag ett sug efter våra roliga CCK-fester med massa skitsnack och skönsång! Dä ä gräjer de ;)
Men very soon ska vi party igen!! Så äre bara :)

Så alla CCK-fans, håll ut, vi e snart på g igen ;)



Älskar er C & K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3





De va bara de jag ville berätta.

/Carro

8/1-2011

Ska man börja skriva igen eller inte, det är frågan?! :)

Annars är det väl som vanligt, nästan ;)
Vincent växer och blir stor, pratar hela dagarna både begripliga saker och obegripliga saker. Men oftast förstår man honom i alla fall :)
4/2 blir han 2½ år, helt sjukt vad tiden går fort! :)


Idag blir det julgransplundring här i byn och jag tänkte även också försöka lägga undan lite kläder efter Vincent, för han växer så de knakar :) strl 98 är han uppe i nu :)

Jag skriver väl mer en annan dag, you never know, mohahaha! :)


/Carro

RSS 2.0