25/9-09

Här kommer några bilder igen :)


På skogspromenad. Helt överlycklig av att hålla i en pinne :)


På flaket på pappas enormt fula bil.. :)


Inspekterar mammas bil.


Klättrar i trappan..


.. och fort går de :)

Nu ska jag packa i ordning oss för att gå på kupolen en sväng, ska även göra en sak till. Men de blir en överraskning :) kanske en julklapp.. you never know. haha :)

/Carro

23/9-09

Nu har de gått ett helt ur sen Vincent blev utskriven från sjukhuset, lillen! Satt o tittade på kort när han va liten, gu vad han har vuxit! :) Och på bara nån månad har han fått så långt, tjockt hår :)
6 tänder har också pluppat fram :)
Jag har hoppat in på ungdomsprogrammet nu på arbetsförmedligen eller arbetsmarknadspolitiskt program om de ska va så noga :P Hoppas a-kassa pengarna kommer i slutet av oktober, men man vet ju aldrig när de gäller såna grejer.. Å förhoppningsvis får Martin nytt jobb så de ordnar sig med saker :)

Vincent hade sovit i 50 minuter idag på dagis och ätit jättebra, han är så duktig min lilla kille :)

Här kommer några bilder!


En snygg frisyr :)


Väntar på någon :)


Kusinerna bus i lika tröjor.. köpt av mormor :)


Hålla på med musik som mor sin? De ser så ut :)


Vilgot myser i solskenet :)


Ernst tittar på tv.. :)


Mums.. :P haha


Jag lovar, han va inte med i the ring/scary movie :) haha

De skulle ha blivit bättre kort om han hade vart stilla, haha :)

Nu ska jag göra soppa. Och till efterrätt pannkaka med rågmjöl o morötter. Då kommer de bli ett jävla liv på Martins barn, men nångång borde dom väl lära sig tycka om sånt som råkar va lite nyttigare än kalaspuffar o oboy.
Få se om Vincent sover nå mer middag idag, har lagt ner han ett par gånger, men de verkar inte som om han vill somna.. Fast han borde sova så han inte somnar kl 5! :P
Fast jag ska inte klaga, för igår kväll somna han halv 7 o sov till 6 i morse :)

Kanske skriver mer nån dag, de vet man aldrig :)


/Carro

12/9-09

Idag har vi varit i Falun en sväng och hälsat på Henke och Anna. Vincent lekte med deras dotter, som är 5 dagar yngre än Vincent :) Dom hade så roligt dom små liven :) Vi fikade och va ute o gick en sväng, de va trevligt :)
När vi kom hem så orkade vi inte laga mat så de blev pizza.. Vincent tyckte de va jättegott :)

Här kommer två bilder:


Vincent är ute på gården och leker :)


Han tyckte om pizza :)

Snart har Vincent somnat, då ska vi titta på film och kanske lyxa till lördagen med lite popcorn :)

/Carro

10/9-09

Nu är snart en vecka till avklarad på dagis :) Vincent är så duktig! Barnen har klarat sig utan sina föräldrar i 2 dagar nu, eller vi har suttit i personalrummet och tittat när dom varit ute och de verkar som att de kommer funka bra med Vincent :) I morron ska vi lämna kl 9 och sen hämta kl 12.. få se hur de går, och dom ska även äta lunch i morron, tur de e Vincents favoritmat, lasagne! :)
I morron ska jag hämta Karin vid tåget, få se vad vi hittar på, eventuellt utgång i helgen iaf :)
Den här helgen bliv också halvt förstörd för Martin va tvungen att jobba natt torsdag och fredag.. SUCK.
Så han ska ta föräldradagar över jul få se om han får de eller inte. troligen inte menmen.. han tittar efter nytt jobb nu iaf, för de funkar inte som de e nu. Han får snart antingen välja, lämna barnen till deras mamma heltid eller jobba dygnet runt 10 dagar i veckan.. Sånt val har han, så de e därför han letar nytt jobb.. För de känns särt å gå till arbetsförmedligen nästa vecka o säga att jag kan inte jobba kvällar och helger.. hur många jobb får man då?!? Typ inget.. vi får väl se..

Nu ska jag fortsätta glo och sen tidig kväller..

/Carro

Älskar min lilla pojk! Lilla o lilla, han va 76,3 cm lång och vägde 9655 i måndags :) Och nu har han börjat klättra på saker.. haha.

5/9-09

Nu har Vincent sin första "ledig" helg efter att ha börjat på dagis!
Igår på dagis fick dom gå ut tillsammans för första gången, :) Jag tog på Vincent sitt alldeles för stora regnställ och ett par gummistövlar :) Han satt en liten stund och åt grus och när han tröttnat på se så kröp han iväg till en vattenpöl.. Hoppas han börjar gå snart så han kan hänga me dom andra barnen :) Just ja, alla barnen på hans avdelning fick en grön väst på sig :) Han såg så stor ut i regnkläder och västen :) Plutten!

Igår kom mamma o pappa ner och firade. Jag fick ett presenkort och även pengar! Så nu kanske jag ska boka tid hos en frisör.. får väl se.

På måndag ska vi till dagis igen mellan 9-11 och efter de ska vi bege oss till Falun på 1-årskontroll! :)
Tur Martin är ledig då så han kan följa med :) Och efter Falun ska vi till Johanna på 30-årskalas! Bara en liten sväng för Martin ska hämta barnen på eftermiddan. Men vi hinner vara där ett tag iaf! :)

Och nästa helg kommer Karin ner!! fan va kul! :) Hoppas inte på nå motorstopp.. HAHAHAHAHA!!!!!!!! *OBS! internt skämt* :)
Och 18.e åker jag o Vincent norröver igen o ska träffa Vilgot och Morgan! Och alla andra då också givetvis :)

Just ja, nu kan Vincent kamma håret, prata i telefon och klappa händerna :) Och han gick även jättelänge på kupolen idag, han höll mig i ena handen och morfar i den andra :) Och när vi kom hem så fick han gå o hålla i sig i vagnen och gick nästan hela vägen från själva vägen och till trappan :) I sina nya gympaskor mormor hade köpt :)

Jag köpte 1 body och 2 par byxor till lillen idag :) Det går åt! Och han hade även fått en body av moster Cicci :)

Nu ska jag göra nå vettigt, spela farmville på fäjsbook eller nå.. HAHA!


/Carro

Mammas gull :)

Emilie som är fotograf :) En sån kamera vill jag oxå ha! :)

/Carro

2/9-09


Igår hela eftermiddan va vi hos Emilie och Arvid och lektek, där även Madde och Meja och Camilla och Vidar va :) De va trevligt :)

Idag har vi varit på dagis med Vincent för första gången och de gick hur bra som helst! Han strunta fullkomligt i mamma o pappa när han såg alla andra barn och alla leksaker :) Och de är ju skönt nästa vecka när han ska börja va där själv lite. Han verkade även tycka om fröknarna :)
Dom hade fruktstund också, där dom satt vid bordet allihopa och han såg så stor och duktig ut :)
I morron ska vi dit igen och stanna en timme längre än idag :) Synd bara att de är just när de är hans sovtid, men de kanske ändras :)

Och på eftermiddan idag va Johanna o Ludde här en sväng, men Vincent va så kinkig, antagligen på grund av sömnbrist, ont i magen och fler tänder :/

Nu ska jag gå in i hans rum o se om han somnat, men de har han nog inte för han pratar :) Mammas gohjärta :)

I morron fyller jag år!

/Carro

RSS 2.0