28/6-2010

Idag har det varit underbart väder!! Synd bara att man jobbade hela dagen, men trivs så himla bra på hemtjänsten så e lugna puckar! :) Och att vi tog med oss två damer ut på picknick i värmen gjorde ju inte saker värre heller :) Satt o myste vid minnesstugan i Gagnef :)
Men i morron måste jag komma ihåg å använda solkräm så man inte kommer se ut som en kräfta! Haha.

På torsdag åker jag o Vincent hem till mormor o morfar och stannar ända tills måndag! (Martin skulle ändå jobba hela helgen). Det kanske kan bli en tur på sjön om vädret tillåter och om Vincent vill :) Mitt lilla hjärta!! Och den 4 augusti så blir Vincent 2 år, helt sjukt vad tiden går fort!! Tyckte de va nyss han låg i magen..

Här kommer ett kort jag knäppte idag vid minnesstugan, utsikt över flottbron! :)


Sommar!


Det va allt för nu, orkar allvaligt inte att sitta vid datorn nå mer! Faen de e ju sommar!! :) haha

/Carro

Musse!

Här kommer ett gulligt kort på Musse! Han hade hittat en ny sovplats :) Det gick bra tills Vincent skulle ha hinken, haha :)


/Carro

Lite bilder

Här kommer lite kort jag knäppte idag :)


Leka med vatten är kul!


Mammas tuffa kille sitter i solen och fikar :)


Min nya bil! En saab 9-5 Linear Sportcombi 2007


Min bara min!! Mohahaha!/Carro

24/6-2010

Va bara tvungen att skicka sms till syrran i morse och påminna att det bara är 6 månader kvar till julafton.. HAHA.

I morron är de midsommar (om nån nu kan ha missat de?!) å jag ska jobba 16.30-21.30, vilket är himla skönt faktiskt och delad tur på lördag, vilket inte är så kul, men de går de också :)

För ett par dagar sen så köpte jag en ny bil! Och idag fick jag regestreringsbevistet, det står i MITT namn! :) hehe

Om en vecka åker jag o Vincent hem till Hälsingland igen! Ska bli kul å träffa alla igen!Återkommer nån annan dag!/Carro

13/6-2010

Efter gårdagens bravader med Emma i Falun så är man lite trött idag, inte för att jag drack mer än 2 drinkar på krogen utan för att man bara sovit i ett par timmar i natt, bara för att mamma ville ha sovmorron så ville inte Vincent de, haha :)
Men hade skitkul på Pitchers i alla fall, de va längesen man skrattade så mycket som igår (förutom London då, haha) har träningsvärk både i magen och käkarna :) Men de är de värt! Ett gott skratt förlänger livet sägs det och då måste jag bli jävligt gammal! Haha! :) Och jag kommer alltid att skratta när jag tänker på en kille som kom och pratade med oss:
Han: "Går ni ut ofta?"
Vi: "ibland"
Han: "Ibland så går jag ut och ibland så går jag inte ut."
pinsam tystnad följt av ett asgarv vilken får killen att försvinna fort som fan. Haha DE är humor!!!


I morgon väntar jobb igen :) Och på tisdag ska jag jobba kväll på Älvudden med Magda och de kommer bli kul! Haha :) Är ledig onsdag och söndag till veckan. Så på onsdag kanske vi åker med Johanna och Ludde till säterdalen om det blir finväder vill säga! :)

Nä de får va allt för idag, känner att hjärnan går på sparlåga för tillfället, men jag är himla lycklig i alla fall!! :)

Hörs en annan dag!

/Carro

8/6-2010

De var ett tag sen man skrev igen, men just nu så är det fullt upp med barn, jobb och våran nya familjemedlem Musse! Han har börjat vänja sig ganska bra nu och idag har han varit ute nästan hela dagen och busat :) Och dom andra katterna börjar acceptera han mer nu också :)

Just ja, jag skulle titta pengar på mitt konto och då fick jag nästan en chock! över 12.000 spänn! 12.000?!?!?! När faen hände de?! HAHA! Det visade sig att de va både skatt, jämnställdighetsbonus och en skvätt a-kassa på de. Så nu är Carro GLAD!! Så nu kanske de blir lite shopping ;) IKEA?! :)
Fast de lär väl dröja innan man kommer iväg på nå sånt. Jobbar resten av veckan utom söndag och hela nästa vecka är det också jobb utom söndag. Så avslutar nästa vecka med den delad tur på lördagen! :)
Blir kul när lönen kommer i juli! Jag vet att pengar inte är allt, men himla underbart att veta att man inte behöver snåla satan den här månaden!! :)
Nu blir det en dusch och sen kväller, ska lämna Vincent på dagis till 6.30 i morron. Hoppas jag slipper väcka honom i morronbitti. :)
Hörs!
/Carro

2/6-2010

Idag har det varit underbart väder!! :)
Min bästa kompis Gabbi frågade om jag ville följa med till Thailand, men jag tackade nej, hehe. Hade det varit vinter och 40 minus så hade jag inte bangat, haha :)
Få se om vi kommer i väg nåt till hösten, de skulle va skitkul i alla fall :)

Kommer inte på nåt mer att skriva mer än att jag har världens underbaraste lilla 2-åring (snart) :)! <3<3

/Carro

Bilder

Här kommer lite bilder från den gångna helgen! :)


Kusinerna bus sitter och fikar.


Lånar kusin Vilgots gunga.


Vincent bygger pussel med moster Carolas vovve Troy.


Sitter i morfars traktor.


Gunga är kul!! :)


Mormor och morfars katt Leo.


Utsikt över Bergviken.


Myser i hammocken med Leo.


Ernst :)


Trädgård :)


Åker skottkärra med morfar.


Vincents kusin Vilgot! En glad kille! :)


Vilgots storebror Morgan.Vincent och Morgan leker med vatten :)


/
Carro


1/6-2010

Lägger upp lite bilder under den gångna helgen nån dag. Fast inte idag för nu är det finväder och då är det bara passa på och vara ute o njuta! :) Och sen blir de lite jobb också mellan 12-16, alldeles lagomt :) haha.

Vincent var jättekinkig idag idag, 2 till tänder kommer upp i nedrekäken nu :)

På fredag blir det fest med nästan alla från jobbet, det blir kul! Ett himla roligt gäng! :)
Hörs!


/Carro


RSS 2.0