25/10-08

Idag har vi varit upp till huset igen, det hade väl inte hänt så mycket mer, men senast torsdag skulle alla deras grejer vara borta, utom det vi ville ha då. Dom skulle lämna nästan alla blommor också, det är bra de för vi har bara några blommor härifrån vi ska ha med till nya huset. Resten lämnar vi. Det bli många saker som blir kvar, skönt de :)
Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Jo, packat lite saker bara. Så till helgen som kommer så ska vi eventuellt börja köra upp lite saker till huset. Fast vi får nyckeln på måndag, men vi fick åka upp med grejer tidigare :) Så vi kommer härifrån så fort som möjligt!

Vincent är en sån duktig kille, han har sovit 2 hela nätter nu, fast han har fått mat 2 ggr per natt, men annars så. Och i morse vaknade han vid 7, och allihopa gick väl upp vid 8 (när lillen tröttnat på att ligga i våran säng). Han har varit vaken i stort sett hela dagen idag, han sov några timmar mitt på dan bara. Hoppas det håller i sig ett tag :) Nu ligger han o sover så sött i sin vagn.

I morron ska vi inte göra så mycket, byta till vinterdäck (inte jag då) men jag o Vincent är väl ute då vi också, om det inte är storm som det är just nu då..
Hoppas på sovmorron i morron :)

/Carro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0