Idag

Idag har vi varit till Insjön o gått på Clas Ohlson, handlade bl.a en lampa :) Sen va vi på lager 70 o där handlade jag 2 body och ett par mjukisbyxor till Vincent. Och ett par långkallingar åt Martin då :)
Efter de så var vi till huset o tittade hur de gick för gubben o få bort alla saker.. han hade ungefär lika mycket kvar :P jävla gubbe.. så vi ska dit i morron o hjälpa gubben att slänga en massa saker + att vi har fått en massa antika saker, fast man kanske tjänar en hacka på de sakerna.. hehe :) Men de spelar ingen roll om vi får en massa saker heller, för vi har ju en skitstor källare :)
Och idag var Martins barn med o tittade på huset, Alva ville ha de största sovrummet (som gubben haft som tv-rum o frun hade vardagsrummet o tittade på tv i :P) och Tilde ville ha det rummet med ett smurfklistermärke på, haha. Och Vincent har ingenting att säga till om så han fick det minsta sovrummet :) Men de dröjer väl ett tag innan han får sova själv i sitt rum..
Men jag tror att barnen kommer att trivas, mycket yta.. Och båda barnen har hittat ett ställe att göra en koja i.. under trappan till källaren :)

Och nu är vi nyss hemkommen från Robert där vi lämnade barnen, för dom skulle på nå spökafton eller nå.
Nu blir det snart IDOL som gäller.. heja Lars fortfarande :)

/Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0