Skumt

Nu verkade radbrytningen funka på halva förra inlägget iaf :P Jag hatar datorer å sånt, blir aldrig som man vill :P haha.
I morse åt Vincent en hel skål havgregrynsgröt som jag hade blandat i päronpuré och frysa blåbär i, gu va han smaskade i sig det! :) Har börjat köra med lite fruktpuré igen för han är oftast så hård i magen, men sen några dagar tillbaka så har allt varit jättebra! Tror det är fruktpurén som hjälper :) Och att han äter som en häst gör ju inte saken bättre om han är hård i magen. Men nu är det balans iaf! :)
Vincent pratar även mycket om bäbisen nu :) Han vill ha en lillasyster som ska heta Anna har han sagt, får väl se om han blir besviken sen eller inte ;) Och bäbisen gör ett litet skutt i magen så fort Vincent är i närheten och pratar, han/hon känner igen sin storebror! Ganska coolt! :)
Den 29e mars ska jag tillbaka till barnmorskan iaf, lyssna på hjärtljud å så :)
Den 29e april har jag fått tid för läkarbesök hos specialisten. På ett sätt hoppas jag att dom hittar nå fel på mig så man får nån medicin att äta resten av graviditeten utan risk å föda för tidigt eller på ett annat sätt så hoppas jag det inte är nå fel.. Lite kluvet hur jag tycker :P Målet är att va gravid till midsommar iaf! Å helst såklart hela vägen!
Det blev ett långt inlägg :P haha
Nu ska vi snart göra oss i ordning och gå över till kära grannen för lek och fika! :) Alltid lika trevligt :)

/Carro
ps. De blidde linjer istället för mellanrum, aja :P

Kommentarer
Postat av: Sabine

Va gulligt, många killar vill ju ha en lillebror=) Anna är ett fint namn, heter både jag och Alice i andranamn hihi=)

Vad tro ni det är då? Vad säger magkänslan=)?



Sv: JO men dah klart de är bättre att ha moderkakan bak än fram om man ska få snitt, det tänkte jag inte ens på haha! Totalt iq-befriad ibland;)

2011-03-17 @ 19:57:38
URL: http://allavifina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0